- 30 Kasım 2014
- 28.766
- 126.893
- 798
inşallah canım bilmiyorum çok şişim şu anCuma bildiriminde inşallah eksi gelirsin iyi bir motivasyon olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım bilmiyorum çok şişim şu anCuma bildiriminde inşallah eksi gelirsin iyi bir motivasyon olur.
Çorba diyetine girebilirsindolunaydı, regldi, yoğunluktu bilmem neydi derken şiştim iyice zihnim de çok dolu. dinlenmek istiyorum.
nasıl verilecek bu kilolar ???
Yolunda canım ben pek müsait olamadım bugünle rde ama diyet tüm hızıyla devamAsiretlerriimmm herşey yolundamı
@s i d e l y a
@zeyneppk
Efenin_Annesi
@Zeytur
Lavinia_98
@DeryaOnDiet
Havalar bizde hala sıcak yürüyüş e çıktım biraz önce geri kaçtım eveHava değişiminden olabilirr bende şu dunden beri ne spor ne birşey ediyorum yürüyüş yapmaya bile şeyim yok nazaramı geldim ne saçma sapan şeyler yiyorum detox bile yapamıyorum birşey oldu bana anlamadım
Afiyet olsun canım Her şey çok güzel.Bugünkü menüm:
11.00 1 peynirli omlet domates, zeytin
13.00 mercimek çorbası yarım dilim ekmek
17.30 kabak sıyırma yemeği
19.30 yarım porsiyon tavuk sote,1 kaşık arpa şehriyeli pilav
22.00 yarım bardak ayran
Elhan asliogretmen
Afiyet olsun canım Bir demet semizotumu yarına saklamistim ben de yoğurtlu deneyeyim .
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar olsunKüçük kızım hasta, 2 haftadır. Öksürüğü gecmedi. Ondan evden çalısıyorum, aslında hiç sevmiyorum evden çalışmayı ama. Bakıcımız kızımla ilgilenirken yemek yapıyorum işime ara verince filan, buyuk kızkmı da erken alıyırum okuldan iyi oluyor. Çalışmak zor oluyır o ayrı
Offf sahanesinn yaaa vallahii kız aldım semizotu hahahaha hangi birini edecem smoot mu etsemozellikle gittim aldım muz süt haha
Vitamin takviyeleri iyi sonuç verir inşallah. Kolesterol için ayrıca yürüyüş de yapmak iyi geliyormuş.Evet bakıldı biraz d falan düşük çıktı. Bir de kolesterol yüksek maalesef abla
Anladım canımHavalar bizde hala sıcak yürüyüş e çıktım biraz önce geri kaçtım eve
Belli etmemeliydimmmmmm novv novvvSmoothie akşama
Evet yapıyordum da şu an yapamıyorum çok yoruluyorum yaz sezonu yorduAbur cuburlar çok aciktiriyor ne yapıp edip kurtulman lazım ama nasıl kız duygusal açlık mi yaşıyorsun acaba. Bu yazılarını okuyan ağır yasamdakilere benzer biri zanneder seni ama çok şükür çok kilolu değilsin. Dikkatini güzel şeylere çekmek lazım. Bir ara sahilde ne güzel yürüyüşler yapıyordun? İş çıkışıydi değil mi?
Yalnız hissetme gel bizimle konuş mutlaka birileri vardır burada
Kız banada semizotu smooti Tarıfi verOfff sahanesinn yaaa vallahii kız aldım semizotu hahahaha hangi birini edecem smoot mu etsemozellikle gittim aldım muz süt haha
Aslında habu kiz yazıyo hep menü öğlen ve akşam yiyo bol su iciyorr bide smkothisini 1 su bardağı süt ortaboy muz ve 2 yemek kaşığı yulaf ekleyip bızzzzKız banada semizotu smooti Tarıfi ver
Sabah smoothie yap akşamda semizotunuOfff sahanesinn yaaa vallahii kız aldım semizotu hahahaha hangi birini edecem smoot mu etsemozellikle gittim aldım muz süt haha