Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım Kapanışi erken yapmissin . Makarnanın miktarı inşallah azdır.
Pazartesi izin yazarım tabloya. Ailenle güzel keyifli günlerin olsun.

Afiyet olsun kaptanım. Temizliğin üzerine spor da yapılmış harikasın

Hayat güncellemesi yapıyorum kızlar.
3 gündür hastahanedeyim 29 ağustos gece başlayan sağ kaşık ağrısı istiğfar ve sanciyla ölüyorum sandım . Apandis şüphesiyle 2 gündür kan idrar usg röntgen tomografi kadin dogum genel cerrahi arası mekik dokundum çok şükür korkulacak bisey çıkmadı. Ama kanımda 0 ve 5 olması gereken enfeksiyon değeri 90 cokti antibiyotik tedavisi görüyorum şuan tartı ve diyete dikkat edemedim eşim ailem hastayım diye izin verdiler diyet değildi sağlıklı besinlerle öğünü gecistirmeme elimden geldiğince kıstım tabi ama tartıda yarın ne kadar fark eder bilemiyorum bu haftam böyle geçti herseyin başı sağlık sağlık olsunlar haftalar bizie allahin izniyle bu hafta hiç vermesemde haftaya 3 veririm yapamadığım birsey değil. Yazamadım iyiyken yazmak istedim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Koalina Başkanım sevgilerimi iletiyorum

Selamlar
Dün dışardaydık kaçamakli oldu bir de real olmuştum dün iyi değildim
Bugünün menüsü
11.00
1 ananaslı kefir 200. Ml

13.00
2 dl ekmek
2 hindi füme
Domates salatalık
1 üçgen peynir
4 5 çatal yumurta

19.00
10 tane hamsi
Biraz brokoli limonlu
1 KK tahin helva

Su çok içemedim 1 bardak da bitki çayı
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. JOU

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sağlığın her şeyden önemli öncelik sağlık

Çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim.

Afiyet olsun canım

Canımsın cumartesi nikah var Antalya merkezde. Ona geleceğiz inşallah.
Otelde kalmıyoruz arkadaşın evi var buyur etti sağolsun
Bugün İncekum kamp alanına gittik. Çocuklar çıkmayınca bende çıkamadım suya kapılıp giderler diye. Şimdi dökülüyorum
Kaldığımız ev dubleks baya bacak popo egzersizi oluyor
Öyle yorgunum ki alt katta halinin üstünde uyuyabilirim

Harika canım afiyet olsun

Gün çok güzel geçmiş
Teşekkür ederim kaptanım
çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.

Çook geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin canım

Allah şifa versin canım

Allah şifa versin canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…