Çok sevindim canım. Maşallah Rabbim hep yüzünü güldürsün.Kaptanlık koltuğunun tozunu almaya başlayayım yeni bir kraliçe gelmek üzere
Olur ablacım biraz revirde ben dinlenmeye çekileyimTebrikler kukişim tek başına kafa daginikligini toparlamak zor olur yanımızda olmanı isterdim.Hazirlik bölümünde revire alayım seni olmaz mı ? Canın istediği zaman menünü yazarsın. Zamanımızı al canın sağ olsun yeter ki
Doğru ya sana izin yazilacakti unuttum .Valla abla normalde çok zor kilo veren biriyim guatr var ve şuan çok fazla çalışıyor troidim, yesem bile almıyorum yemesem direk veriyorum o anı değerlendiriyorum diyelim :) koltuğa dönüşte insadanadayada tedavi için gidiyorum. Şuan rahatsızlığım gereği sinirli ve tahammülsüzüm o yüzden kırıcı olabiliyorum. 1 hafta boyunca bir hatamız olmuşsa affola
Rabbim kalbine rahatlık , ferahlık versin. İçinde bulunduğun sıkıntılar geçici daha iyi hissetmeni gönülden diliyorum.Olur ablacım biraz revirde ben dinlenmeye çekileyim
Cok güzel vermissin kuzumm
Hazırım hazırımm, sen peki
Çok gwçmiş olsun canımcım
Adamsınn vallahaaa cokgüzell vermissinn
GAyet guzell eksi
çok güzel kilo veriyorsun, maşallah
Canım kaptaniçemmmmmCan Aslım bal Aslım
Geçmiş olsun canım, bende de haşimato hipotroidi var.Valla abla normalde çok zor kilo veren biriyim guatr var ve şuan çok fazla çalışıyor troidim, yesem bile almıyorum yemesem direk veriyorum o anı değerlendiriyorum diyelim :) koltuğa dönüşte insadanadayada tedavi için gidiyorum. Şuan rahatsızlığım gereği sinirli ve tahammülsüzüm o yüzden kırıcı olabiliyorum. 1 hafta boyunca bir hatamız olmuşsa affola
Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma
Ay süpersin kaptanım
Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz
Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika
Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlımEFENIN ANNESI 1 EYLUL 104.3 ALMAMIŞIM AMA VERMEMISIMDW SAYGILAREki Görüntüle 3294696
Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah
Çok güzel ozii tebrik ederim canımHerkese merhabalar,
Geçen cuma: 75.80 kg
Bugün: 74.95 kg
Fark: -850 gram
Elhan Jou
Eki Görüntüle 3294704
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?