Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evett kuzum sıcaktan hicbirsey yiyesim gelmiyoki kuzu yaa ara ara hibiskus u ictim oda kesiyodu istahımı ondan sanırımm bide 5 te bi dışarda işimiz vardıeve geldim kizı yedirdim kocise yemek verdim derken kendime anca aksam 7 i buldu
Hoşgelmiş mucizeniz Benim de kızım 22 aylık sağlıkla büyüsünler güzel ömürleri olsun gerisini biz hallederiz
Hoşgeldin Gülsüm
Başın sağolsun kuzum benim de çok yakınım bu ameliyatı oldu.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok ama insan duyunca bir aklına getiriyor Allah korusun çok zor
Canım ben de anamın yanindayimmenü paylaşmamak için izinden dönmedim listeye,iş cigirindan çıksın da istemiyorum.Zaten iki ileri bı geri gidiyorum iyice kopmak istemedim.Seni de listede goremeyince bı durteyim dedim Elhan da kabul ederse sana da uyarsa menu paylasmadan kıyıda kosede duralım listeye girmeyelim ama bildirim yapalım ki takipli olalım derim ama sen bilirsin yine de cancağızım
Evett kuzum sıcaktan hicbirsey yiyesim gelmiyoki kuzu yaa ara ara hibiskus u ictim oda kesiyodu istahımı ondan sanırımm bide 5 te bi dışarda işimiz vardıeve geldim kizı yedirdim kocise yemek verdim derken kendime anca aksam 7 i buldu
Evett menü bildirimi yapıyorum Sabah Domates salatalık zeytin
Ara 1 muz şekersiz Türk kahvesi aşırı sıcaklardan dayanamayıp 1 top kadar dondurma yedim Biraz zaman sonra 1 küçük kase kiraz (bugün sıcaklara dayaniksizdim sürekli soğuk şeyler canım istedi)
Akşam Bamya yemegi kavun
Şimdi yeşil çayımı içerim yatarım acıkmadım biraz geç yedim yemegi
Bacım afiyet olsun 2 ısırıkla nasıl duruyosun kız tebrikler. iyi gidiyor ben yine alarm düğmeme bastım dukan suları falan Uyanınca tarçınlı Türk kahvesi 12.30 1 kase yulaflı granolalı süt 15.00 5 6 kiraz 19.30 2 kaşık bulgur pilavı 3 pirzola 1 kase salata 2 lt su(yatana kadar 2 olur) ve dukan birası Spor ev temizliği kızımla dans videoları JouElhan
Evett menü bildirimi yapıyorum Sabah Domates salatalık zeytin
Ara 1 muz şekersiz Türk kahvesi aşırı sıcaklardan dayanamayıp 1 top kadar dondurma yedim Biraz zaman sonra 1 küçük kase kiraz (bugün sıcaklara dayaniksizdim sürekli soğuk şeyler canım istedi)
Akşam Bamya yemegi kavun
Şimdi yeşil çayımı içerim yatarım acıkmadım biraz geç yedim yemegi