Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

menunu cok begendim canim, afiyet olsun.
sadece spor eksik iste aslinda 15dk bile yapsak gunluk o bile sIKILastiriyor

süpersin canım ev işinden ala spor mu olur
Hadi bakalım ben de meydan okuyorum sana bundan sonra
yaaa kıızzıııımmm bak yanarsııın :)))))
ozlemon fazla çıkmamın nedeni belli oldu regl oldum az önce tartıldım 76.05 geldim
süper olmuş hadi bakalıımmm

harikasin cnaim, ayy bir ara ilk cocugumdan sonra dogum kilolarimi boyle yarisa yarisa vermistim. Sagolasin canim benim, iyiki varsin. Emegin odenmez.

Va tabiki de yarisa her zaman varim, demirden korksak trene binmezdik

harikasin cnaim, ayy bir ara ilk cocugumdan sonra dogum kilolarimi boyle yarisa yarisa vermistim. Sagolasin canim benim, iyiki varsin. Emegin odenmez.

Va tabiki de yarisa her zaman varim, demirden korksak trene binmezdik
canımsın ne demek tabi ki hep birlikte birbirimize destek ola ola vericez bu kiloları sen de iyi ki varsın ben de çook eskiden yarışarak çok güzel vermiştim. şimdi de öyle yapıcaz çok güzel olacak.
amaaaa korkun benden sonra demedi demeyin
TemelinSafinazi s i d e l y a sidoşta katılırsa okeyiiiiizzzz

hadi tarih ve hedef belirleyelim. nasıl yapalım cumadan cumaya tartıda kilosunun yüzdesine göre en çok veren kazansın. zaten neredeyse aynı kiloyuz. ve şakadan bir şey bulalım ne olabilir bilemiyorum ceza gibi mesela

Senin mesajların tam motivasyon veriyor ya

Ben de senim gibiyim. Bugün de canım bi şeyler istiyor ayhhh nasıl engel olacağım kendime
ahaaaaa aman aman bebişim ne dedik bak temmuz da geldi geçiyor su iiççç kendini zorla çıtırdamak isemiyor musun
Senin mesajların tam motivasyon veriyor ya
cansın sen ben de sayenizde motive oluyorum tabi bir de o kadar emek verip geri aldığım kilolar sağolsun

olur bana uyar. Hadi bakalim cumaya kim en cok eksi yuzde getirecekk insallah yarisa yarisa vercegizzz

canım vallahi örnek menü diye asarım buranın kapısına
Çok sağol canım

Evet tam da öyle. 1 ağustosta tatile gideceğim ve o güne kadar 70in altına düşmek istiyorummmm
Kızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Geride kalanlara sabırlar diliyorum

Tabiki tabiki tabiki varımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…