yok bebişim çıkarılmadın çok dağılınca pazartesi bildirimlerinden yeni liste oluşturduk. pazartesi tartılmış mıydın söyle yazayım benBen listeden çıkarılmışım. Nedenki
canım çok karbonhidrat olmuş di miHayırlı akşamlar arkadaşlar
Kahvaltı
Tam buğday ekmeği ile tost şekersiz çay
Akşam
2 tane biber dolması
Yarım dilimden az ekmek tatlısı
Elhan suspushanimcim Lavinia_98
Evet maalesef öyle olducanım çok karbonhidrat olmuş di mi
Ablam bitti mi diş işiAldığın kiolyu verirsin merak etme bende aldım ne kadar dikkatte alsam alıyoruz işte.
5 yaş olacak artık büyüdü bile.
ben de aynı durumdayım. 90 kiloyum hemen en azından 10 kilo vermem lazım ve yaz aylarına girdik. ben buranın sıcağıyla çok zor kilo veriyorum. sonbahar ve kış daha iyi geliyor banaKızlar online diyet hakkında ne diyorsunuz
Hepsini biliyormusum gibi geliyor. Diyetisyene ne gerek diyorum
Canım bende sizi çok özledim . İyiyim ben uğraşıyorum işte. Sen neler yapıyorsun.Hoşgeldin canım nasılsın seni çok özledik.
nasılsın canımHoşgeldin canım nasılsın seni çok özledik.
Yok canım tartılamadım maalesef. Cumaya artıkyok bebişim çıkarılmadın çok dağılınca pazartesi bildirimlerinden yeni liste oluşturduk. pazartesi tartılmış mıydın söyle yazayım ben
ballı çöreğim sen bilirsin ama bu şekilde de çok güzel rus salatası yerine daha sağlıklı bir tabak yemek koy süper olur
Çok geçmiş olsun canımKızlar bayramda yatılı misafirim geldi. Onları yolcu ettik ben rahatsızlandım. Hem bayram hem yatılı misafir ağır geldi sanırım. Bugün biraz gözüm açıldı gibi ama fenayım hala.
Ben de öyle düşünüyorum. Senelerdir diyet yapıyorum elimde diyetisyen listesi de var..Ama bazen motivasyona ihtiyaç duyuyoruz bunu da diyetisyen de bulabiliyoruz. Aslında burada mümkün olduğunca aktif olmak mativasyona çok iyi.Kızlar online diyet hakkında ne diyorsunuz
Kendini çok aç bırakma canım. O zamanlarda da bir saçmalama geliyorilk öğünü öğlen yapıyorum kaç gündür ama sonra saçmalıyorum
tatlışım akşam menüsü olmamış sadece soğuk çorba ve salata olsaymışKızlar nasılsıniz
Menüm
Bugün sabah yok.
Öğlen tavuklu salata tatlı
Akşam yaprak sarma soğuk çorba tost
Yarım litre su
Spor daha 4 bin adım
ozlemon
ben daha önce 4 kere katıldım canım 1. sinde hevesle kilo verdim biraz o kısa süreliydi. diğerleri 1 er aylıktı ama uygulamadım. param da boşa gitti zaten listeleri nasıl uygulanması gerektiğini biliyoruz amaç motivasyon sağlamak. eğer çok iyi motive edeceğini düşündüğün biri varsa katıl derim ama bir iki gün bakıp sonra haftada bir kilo alacaksa da hiç gerek yok. buradan ayrılma bak nasıl veriyorsunKızlar online diyet hakkında ne diyorsunuz
canım vallahi örnek menü diye asarım buranın kapısınaMenüm
Kahvaltı 12
Hızlandırıcı detoks
2 yumurta
2 yk lor
5 zeytin
Domates salatalık
Akşam 19
7 yk taze fasulye
3 YK yoğurt
Gece
Ödem çayı
2,2 lt su
30 dk eva
ozlemon suspushanimcim Lavinia_98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?