- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canim, yaz geldi full motiveyimyaa asıl sen hoşgeldin kaptaniçeeem
yazdım canım kilo yükselmiş ama moralmanı sıfır olmuş diye yazdım :)))
ne demek canım benim seve seve yaptım zaten kalabalık değildik allah senden razı olsun asıl
inşallah çok iyi geçer canım allah yardımcın olsun
yürüyüşün süper olmuş canım aralara bıızzzt içecekler, kefir ve ya yoğurt eklemeni tavsiye ederim
olsun canım çok iyi gitmişsin o kadarcıktan bir şey olmaz
canım yarına bunu dengelemek için karbonhidratı sıfırlamanı tavsiye ederim
süper menü suyu da artırırsan mükemmel olur
ooo günün menüsü ve sporu diyorum harikasın canım
tamamdır bebişim ben not ettim
b3n de acik aldim, gel beraber verelim canim. Burdan uzaklasinca motivasyon da azaliyor gibi.Bende aldım 2 3 kilo
bayildirm yaa cok tatli
sagol canim, soyle birkac ay devam etsem vucut da alisir belkiGüzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım benim. Çorbanın yanında ekmek olmasa çok daha güzel olurmuş. Çünkü ikisi de karbonhidrat. İrmik helvası iyi olmamış ama yarın dengelersin olur biter
Aaa ne güzel dengeli bir menü diyecektim ama sonradan bir dondurma patlatılmış
Çok kötü değil canım afiyet olsun
Çok güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsunnn. Şahane
Gelsin eksiler
E beni kimse etiketlemedi 2 hafta sonra pazartesi dönüyorum dedim
afiyet olsun canimgelelim benim menüyeeee
sabah sade kahve
12.30 iki yumurta ile peynirli omlet, biraz kaşar biraz beyaz peynir, domates, salatalık
18.00 bir bardak kefir
su 2 litre olacak daha
spor yapamadım çünkü çok yoğundum :))
@suspushanimcim @Lavinia_98Elhan
afiyet olsun canim, aslinda haftada bir iki top dondurma yenebilir duzenli spor yaPARSAK. KI MENUN DE GAYET GUXZELDI
Almaktaki ustalığımızı vermekte göstersek ah ahBende aldım 2 3 kilo
gUNAYDIN CANIMGünaydın
aksam paylas canim videonu bizle de hangi videoyu yapcaksin?Günaydın lar 6 da uyandım ama dün çok fazla geldi 22 bin adım yürümek bugün ayaklar perrt ılık suyumu içtim simdide tarçınlı Türk kahvesi içiyorum bugün yoğun tempolu bir gün olacak annemın hastane işleri kosturmacasi akşam artık video eşliğinde spor baslamaya niyetliyim insalahhh artık bismillah deyip başlayayım
afieyt olsun canim, cok guzel menuHayırlı sabahlarmenümü yazayım
Kahvaltı 12
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor peynir
5 zeytin
Söğüş
Hızlandırıcı detoks suyu
Ara 17
yeşil çay
Chiali keten tohumlu soda
Akşam 18
1 tabak bamya yemeği
3 YK yoğurt
Gece 10
Ödem çayı
2 lt su
40 dk zumba ki
ozlemon @suspushanimcim @Lavinia_98
wuuwuu harikasin. Ben de hep ise bisikletle gelip gidiyorumGünaydın kızlar. Sabah 6 da kalkamamış olsam da güne yürüyüşle başladım
selam canim, oyy nice guzel saglikli mutlu yillari olsunSerlamlar hanımlar herkesşer iyidir umarım,yarın eşimle kızıma gidiyoruz 10 gn flan yokum,torunun doğum günü var cumartesi günü.
Hoş geldin deryacım epeydir yoktun sende,nasılsın iyimisin.selam canim, oyy nice guzel saglikli mutlu yillari olsun
sagol canim, sukur iyiyim. Kilo aldim biraz, yine dondum kurkcu dukkaninaHoş geldin deryacım epeydir yoktun sende,nasılsın iyimisin.
Amin inşallah çok sağol,5 yaşına girecek artık .
canım ben de tekrar 74 ü gördüm öyle mutlu oldum ki düşün 73,4 ten 76,2 ye çıkmıştım yani delirecek gibiydimGüüünaayydıııın Bugün tartıldım 900 gr gitmiş gibi duruyortabi ki ödem gidiyor yavaş yavaş inşallah hepsi ödemdir burda 3.5 kg alan başka biri daha görmedim
Balon balığı gbiyim
canım benim sen sağ ol
canım bu aralar paketli gıdalarla ilgili acayip şeyler okuyorum hem de hepsi bilimsel kilodan ziyade vücuda verdikleri zarar korkunç ama hepimiz tüketiyoruz zaman zaman sağlık olsun
benim kaptaniçem halldeeeeerrrrCuma başlıyorum canım.Tartilmadim ama kıyafetler iki üç kilo aldın diyor.
canım lütfen bol bol su iç. bak hepimiz yaptık senin o dediğini ben de günlerce hatta. sadece 3 gün bol su dikkatli beslenme baya bi gitti aldıklarımGünaydın hanımlar
Dün kendime çöp kabı gibi davrandım. Yazmaya yüzüm olmadı
Spor olarak düğüne gittim çok sportiftimama suslendigim için adım sayarimi takamadim
Bugün tartım artidaydi. Yoğun ödemin var aslında
Yaz geldi hala su icmekte sorunum var
canım hiç moral bozmak yok kilo değil o hemen gidecek lütfen booool su ve daha dikkatli 3 günlük menü hemen motivasyonun artacak göreceksinBende aldım 2 3 kilo
merak etme canım tatil bitti hepimiz buralardayız
süpersin canım hadi bakalım bir toparlayan dahaKizlarrr dün gece uyuyamadım açlıktan 3 te mi ne yaptım sabah 6da da iş için kalktım
Ama 64 u görmüşüm:)
64.9
Hedef cumaya kadar 63
En son akşam 20.00.civarinda yemiştim ama kararında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?