Emeğine sağlık canımakşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun
suspushanimcim
Lavinia_98
ozlemon
N Nimooo
s i d e l y a
Nergis 35
Zeytur
@temelinsafinazı
@Lonely single girl
DeryaOnDiet
FitVenus
@Mthn83
Şimdiden geçmiş olsun. Çok rahat sıkıntısız geçsin inşallah ameliyatinSelam kızlar nasılsınız
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte
Canım tabiki paylaşırım ne sakıncası olsunCanim programinin detayini paylasabilir misjn? Eger bir sakincasi yoksa
Hiç tasalanma canım kaplumbağa hızında bir metabolizmamiz olsa da irademiz sayesinde başarıya ulaşacağız.Hosbuldum canım ayy çok sevindim benim gibi menopoz lu diyet yoldaşı olduğuna insalahhh bol eksiklerimiz olur
Afiyet olsun ekrl.03 .07 .2023
Sabah : 11
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Ara
Türk kahvesi
1 parça çikolata
2 çatal pasta
Akşam :17.30
1 adet karnıyarık
6 çatal makarna
Bol salata
Su 2 litre
Spor 15 bin adım yürüyüş
Hoş buldum sidoşum.Hoşgeldin ablaa aman sen bizi bırakmatoparlanalım yeniden
Hiç tasalanma canım kaplumbağa hızında bir metabolizmamiz olsa da irademiz sayesinde başarıya ulaşacağız.
İnsalahhh canım mehter marşıyla da olsa olacak yapacak bir şey yokAfiyet olsun ekrl.İki çatal pasta ve altı çatal makarna harika bir menüye minik bir gölge düşürüyor ama bunu on beş bin adım siler süpürür. inşallah
Bugünkü menüm
08.00 Türk kahvesi
11.00 2 bardak ayran
13.00 4 kaşık kıymalı yumurta
16.00 yarım şeftali
18.00 1 kase yoğurt çorbası yarım 1 dilim ekmek
2 kaşık irmik helvası İle kapanışı yaptım
İrmiğe kadar süper gidiyodum kaşıklamadan duramadım ya
2 litre su uyuyana kadar tamamlarım
Bugün sabah kızımla çıkıp 1 saat durmadan bebek arabasıyla yürüdüm çok sıcaktı iyi ter attım yatmadan da göbek egzersizine başlıyorum tekrar
Ketojenik2 ana ogun ve 3 ana ogun atarsan cok makbule gecer canimŞimdiden geçmiş olsun. Çok rahat sıkıntısız geçsin inşallah ameliyatin
Canım tabiki paylaşırım ne sakıncası olsunama çok uzun.
4 seçenek var istediğini seçip 10 gün boyunca o seçenekle devam ediyorsun.
3 ana öğün
2 ana öğün
Ketojenik 3 ana öğün
Ketojenik 2 ana öğün
Şeklinde.
Bunlardan birinin listelerini atabilirim istersen
Başladın mı diyete peki kaç artısın sultanımTeşekkür ederim bitanemHiç şanslari yok o yağlar eriyecek.
Hepimiz birbirimizin kaptanıyız yeterki zayıflayalım
Afiyet olsun canımSabah
4y.k menemen
3 küp kaşar 3küp beyaz peynir
1dilim t.b ekmeği
Şekeriz çay
Yeşillik
Ara 13.00
Sade türk kahvesi
1 incir
2 ceviz
Ara 15.30
Karpuz bir ince dilim
Yaprak galeta 1 tane
Akşam 18.00 18.30
Makarna yarım tabak
Bol salata
(küçük oğlum asla durmadı bugün çok huzursuzdu diş çıkarıyor minnoş uyuyunca abisiyle vakit geçirmeye çalıştım mutfaga vakit agıramadım o yüzden vakit bulduğum andada makarnayı şefcilik oynarak oglumla yapıverdik)
2 litre su içildi
Şuan içim adım sayım 6.200
Elhan suspushanimcim ozlemon Lavinia_98
yaa asıl sen hoşgeldin kaptaniçeeemHoş geldinizKendime bir menopoz arkadaşı buldum
yazdım canım kilo yükselmiş ama moralmanı sıfır olmuş diye yazdım :)))Tm aşko amaa bugün 72 45 çıktım morelim çok bozuk benide öyle yaz listeye
ne demek canım benim seve seve yaptım zaten kalabalık değildik allah senden razı olsun asılEllerine sağlık canım
Bayram öncesi ve sonrası yoğunluğum bitmedi bir türlü. Eşimin kızı, iki torunu ve damadı bizdeydi. Dün gonderdik onları. Temizliğin yarısı bitti ben de bittim. Aile , akraba güzel de çok yorucu n'olacak benim bu halim.Temmuz sonu da eşimin oğlu (eşi ve çocuklarla) gelecek bu yeni bir haber. Dört kişilik bir aile daha beni bekliyor. İşleri sana yüklemiş gibi oldum. Artık cuma listesini yaparım tatlım. Allah razı olsun senden.
inşallah çok iyi geçer canım allah yardımcın olsunSelam kızlar nasılsınız
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte
Tamamdir canim. Emegine saglik
Emeğine sağlık canım
yürüyüşün süper olmuş canım aralara bıızzzt içecekler, kefir ve ya yoğurt eklemeni tavsiye ederim03 .07 .2023
Sabah : 11
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Ara
Türk kahvesi
1 parça çikolata
2 çatal pasta
Akşam :17.30
1 adet karnıyarık
6 çatal makarna
Bol salata
Su 2 litre
Spor 15 bin adım yürüyüş
olsun canım çok iyi gitmişsin o kadarcıktan bir şey olmazBugünkü menüm
08.00 Türk kahvesi
11.00 2 bardak ayran
13.00 4 kaşık kıymalı yumurta
16.00 yarım şeftali
18.00 1 kase yoğurt çorbası yarım 1 dilim ekmek
2 kaşık irmik helvası İle kapanışı yaptım
İrmiğe kadar süper gidiyodum kaşıklamadan duramadım ya
2 litre su uyuyana kadar tamamlarım
Bugün sabah kızımla çıkıp 1 saat durmadan bebek arabasıyla yürüdüm çok sıcaktı iyi ter attım yatmadan da göbek egzersizine başlıyorum tekrar
canım yarına bunu dengelemek için karbonhidratı sıfırlamanı tavsiye ederimSabah
4y.k menemen
3 küp kaşar 3küp beyaz peynir
1dilim t.b ekmeği
Şekeriz çay
Yeşillik
Ara 13.00
Sade türk kahvesi
1 incir
2 ceviz
Ara 15.30
Karpuz bir ince dilim
Yaprak galeta 1 tane
Akşam 18.00 18.30
Makarna yarım tabak
Bol salata
(küçük oğlum asla durmadı bugün çok huzursuzdu diş çıkarıyor minnoş uyuyunca abisiyle vakit geçirmeye çalıştım mutfaga vakit agıramadım o yüzden vakit bulduğum andada makarnayı şefcilik oynarak oglumla yapıverdik)
2 litre su içildi
Şuan içim adım sayım 6.200
Elhan suspushanimcim ozlemon Lavinia_98
süper menü suyu da artırırsan mükemmel olurMerhabalar
sabah kahve ile basladim
Oglen peynirli salata
Aksam kabak yarim tabak yemegi ve yarim tabak tavuk
1.5 litre su ictim gun icinde
ooo günün menüsü ve sporu diyorum harikasın canım
tamamdır bebişim ben not ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?