• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydın canım hadi bakalım günün güzel geçsin

yaa işte örnek oldun bize demek ki neymiş hemen toparlama şansımız oluyormuş

canım hiç önemseme lütfen ben iki haftada iki kilodan fazla aldım. iki gün biraz dikkat ettim bugün 900 gramı gitmiş. önemli olan o handikaptan çıkmak

harikasın canım yavaş yavaş olacak merak etme

etiketler bu haftalık Lavinia_98 Lavinia_98 suspushanimcim suspushanimcim ve ben canım

süpersin 100 gram nedir ki hadi bakalım gelsin güzel menüler gitsin kilolar

canım sen 78 lerle başladın bu çok normal sadece dikkat et lütfen sakın koyverme. seni rakibim olarak seçiyorum :)) kilolarımız aynı neredeyse sen yeni başladığın için avantajlısın ona göre

harikasın canımmm hastanedeymişsin önemli bir şey yok umarım çok çok geçmiş olsun

canım sen de çok almamışsın biraz çabayla gidecek hepsi

canım Lavinia_98 Lavinia_98 suspushanimcim suspushanimcim ve beni etiketle
Yok oğluma ilaç yazdırdım
Birdahaki pazartesi de hastanede olacağız insallah bakalim

Merhaba bende katilmak istiyorum

ADINIZ: nur
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:fizyoterapist
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yurtdisina tasindim ve evlendim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kiyafetlerim olmuyor ve iyi gorunmuyorum
Hoşgeldin canım 🤚☺️

Canım büyük ihtimalle ödemdir o zaten iki gün normal beslenme düzeninr geçip bir de su çok içsen gider hemen bi haftada o aldığın merak etme 🌸

canım hiç önemseme lütfen ben iki haftada iki kilodan fazla aldım. iki gün biraz dikkat ettim bugün 900 gramı gitmiş. önemli olan o handikaptan çıkmak

etiketler bu haftalık Lavinia_98 Lavinia_98 suspushanimcim suspushanimcim ve ben canım

canım sen 78 lerle başladın bu çok normal sadece dikkat et lütfen sakın koyverme. seni rakibim olarak seçiyorum :)) kilolarımız aynı neredeyse sen yeni başladığın için avantajlısın ona göre

harikasın canımmm hastanedeymişsin önemli bir şey yok umarım çok çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canlar inşallah hemencecik gidecek. Bugün yeniden 10 günlük programa başladım. Geçen sefer 3,5 kg gitti bu kez ne kadar gidecek bakalım ☺️

tatlışlarım şimdilik listemiz böyleee.... bool su içiyoruz ve 1 saat herhangi bir spor yapıyoruz. çoğumuz artılarla geldik. ama şimdiden güzel toparlanmalar var :KK200: lütfen bugün ve sonrası için menülerimizi dikkatli planlayalım:KK37:kaptanlarımız da ben de gözlerimizi üzerinizden ayırmayacağız :KK37: cuma günü çook güzel sonuçlar geleceğinden eminim

30.haziran
Cuma
3 temmuz
Pazartesi
fark
kaptanlar
suspushanimcim suspushanimcim
Lavinia_98 Lavinia_98
ozlemon ozlemon
76,2​
75,3​
-0,9​
N Nimooo
59,55​
59,2​
-0,35​
s i d e l y a s i d e l y a
73,75​
75,1​
1,35​
Nergis 35 Nergis 35
65,1​
Zeytur Zeytur
95,9​
96​
0,1​
@temelinsafinazı
76,4​
76,35​
-0,05​
Lonely single girl Lonely single girl
65,7​
65,1​
-0,6​
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
75,9​
FitVenus FitVenus
64,5​
Mthn83 Mthn83
80,5​

ADINIZ: ekrl
YAŞINIZ:55
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:menopoz
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tansiyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı yaşam ve fit gorunme
Hoş geldiniz :KK68: Kendime bir menopoz arkadaşı buldum :KK73::KK73:

tatlışlarım şimdilik listemiz böyleee.... bool su içiyoruz ve 1 saat herhangi bir spor yapıyoruz. çoğumuz artılarla geldik. ama şimdiden güzel toparlanmalar var :KK200: lütfen bugün ve sonrası için menülerimizi dikkatli planlayalım:KK37:kaptanlarımız da ben de gözlerimizi üzerinizden ayırmayacağız :KK37: cuma günü çook güzel sonuçlar geleceğinden eminim

30.haziran
Cuma
3 temmuz
Pazartesi
fark
kaptanlar
Lavinia_98 Lavinia_98
ozlemon ozlemon
76,2​
75,3​
-0,9​
N Nimooo
59,55​
59,2​
-0,35​
73,75​
75,1​
1,35​
Nergis 35 Nergis 35
65,1​
Zeytur Zeytur
95,9​
96​
0,1​
@temelinsafinazı
76,4​
76,35​
-0,05​
65,7​
65,1​
-0,6​
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
75,9​
FitVenus FitVenus
64,5​
Mthn83 Mthn83
80,5​
Ellerine sağlık canım ❤️🌹
Bayram öncesi ve sonrası yoğunluğum bitmedi bir türlü. Eşimin kızı, iki torunu ve damadı bizdeydi. Dün gonderdik onları. Temizliğin yarısı bitti ben de bittim. Aile , akraba güzel de çok yorucu n'olacak benim bu halim.:işsiz: Temmuz sonu da eşimin oğlu (eşi ve çocuklarla) gelecek bu yeni bir haber. Dört kişilik bir aile daha beni bekliyor. :KK14: İşleri sana yüklemiş gibi oldum. Artık cuma listesini yaparım tatlım. Allah razı olsun senden. :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

akşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun:KK200::KK200:
Lavinia_98 Lavinia_98
ozlemon ozlemon
N Nimooo
Nergis 35 Nergis 35
Zeytur Zeytur
@temelinsafinazı
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
FitVenus FitVenus
Mthn83 Mthn83
1000022472.jpg

En son 67.7 idim
Fark 1 500 ;(

Selam kızlar nasılsınız :KK74:
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte 😞😞😞

30.haziran
Cuma
3 temmuz
Pazartesi
fark
kaptanlar
Lavinia_98 Lavinia_98
ozlemon ozlemon
76,2​
75,3​
-0,9​
N Nimooo
59,55​
59,2​
-0,35​
73,75​
75,1​
1,35​
Nergis 35 Nergis 35
65,1​
Zeytur Zeytur
95,9​
96​
0,1​
@temelinsafinazı
76,4​
76,35​
-0,05​
65,7​
65,1​
-0,6​
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
75,9​
FitVenus FitVenus
64,5​
Mthn83 Mthn83
80,5​

akşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun:KK200::KK200:
Lavinia_98 Lavinia_98
ozlemon ozlemon
N Nimooo
Nergis 35 Nergis 35
Zeytur Zeytur
@temelinsafinazı
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
FitVenus FitVenus
Mthn83 Mthn83
Canısı ellerine sağlık ❤️
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte 😞😞😞
Bı solukta olsun bitsin inşallah
Şimdiden geçmiş olsun

Insallah gidecek 👍 bugunden basladjm dikkat etmeye

Cok gecmis olsun canim. Ne operasyonu?

Back