Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok oğluma ilaç yazdırdım
Birdahaki pazartesi de hastanede olacağız insallah bakalim

Hoşgeldin canım

Canım büyük ihtimalle ödemdir o zaten iki gün normal beslenme düzeninr geçip bir de su çok içsen gider hemen bi haftada o aldığın merak etme

Teşekkür ederim canlar inşallah hemencecik gidecek. Bugün yeniden 10 günlük programa başladım. Geçen sefer 3,5 kg gitti bu kez ne kadar gidecek bakalım

tatlışlarım şimdilik listemiz böyleee.... bool su içiyoruz ve 1 saat herhangi bir spor yapıyoruz. çoğumuz artılarla geldik. ama şimdiden güzel toparlanmalar var lütfen bugün ve sonrası için menülerimizi dikkatli planlayalımkaptanlarımız da ben de gözlerimizi üzerinizden ayırmayacağız cuma günü çook güzel sonuçlar geleceğinden eminim

30.haziran
Cuma
3 temmuz
Pazartesi
fark
kaptanlar
suspushanimcim
Lavinia_98
ozlemon
76,2​
75,3​
-0,9​
N Nimooo
59,55​
59,2​
-0,35​
s i d e l y a
73,75​
75,1​
1,35​
Nergis 35
65,1​
Zeytur
95,9​
96​
0,1​
@temelinsafinazı
76,4​
76,35​
-0,05​
Lonely single girl
65,7​
65,1​
-0,6​
DeryaOnDiet
75,9​
FitVenus
64,5​
Mthn83
80,5​

Hoş geldiniz Kendime bir menopoz arkadaşı buldum

Ellerine sağlık canım
Bayram öncesi ve sonrası yoğunluğum bitmedi bir türlü. Eşimin kızı, iki torunu ve damadı bizdeydi. Dün gonderdik onları. Temizliğin yarısı bitti ben de bittim. Aile , akraba güzel de çok yorucu n'olacak benim bu halim. Temmuz sonu da eşimin oğlu (eşi ve çocuklarla) gelecek bu yeni bir haber. Dört kişilik bir aile daha beni bekliyor. İşleri sana yüklemiş gibi oldum. Artık cuma listesini yaparım tatlım. Allah razı olsun senden.

Selam kızlar nasılsınız
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte

Canısı ellerine sağlık
Bı solukta olsun bitsin inşallah
Şimdiden geçmiş olsun

Insallah gidecek bugunden basladjm dikkat etmeye

Cok gecmis olsun canim. Ne operasyonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…