- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Yok oğluma ilaç yazdırdımgünaydın canım hadi bakalım günün güzel geçsin
yaa işte örnek oldun bize demek ki neymiş hemen toparlama şansımız oluyormuş
canım hiç önemseme lütfen ben iki haftada iki kilodan fazla aldım. iki gün biraz dikkat ettim bugün 900 gramı gitmiş. önemli olan o handikaptan çıkmak
harikasın canım yavaş yavaş olacak merak etme
etiketler bu haftalıkLavinia_98 suspushanimcim ve ben canım
süpersin 100 gram nedir ki hadi bakalım gelsin güzel menüler gitsin kilolar
canım sen 78 lerle başladın bu çok normal sadece dikkat et lütfen sakın koyverme. seni rakibim olarak seçiyorum :)) kilolarımız aynı neredeyse sen yeni başladığın için avantajlısın ona göre
harikasın canımmm hastanedeymişsin önemli bir şey yok umarım çok çok geçmiş olsun
canım sen de çok almamışsın biraz çabayla gidecek hepsi
canımLavinia_98 suspushanimcim ve beni etiketle
Hoşgeldin canımMerhaba bende katilmak istiyorum
ADINIZ: nur
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:fizyoterapist
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yurtdisina tasindim ve evlendim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kiyafetlerim olmuyor ve iyi gorunmuyorum
Canım büyük ihtimalle ödemdir o zaten iki gün normal beslenme düzeninr geçip bir de su çok içsen gider hemen bi haftada o aldığın merak etme
Teşekkür ederim canlar inşallah hemencecik gidecek. Bugün yeniden 10 günlük programa başladım. Geçen sefer 3,5 kg gitti bu kez ne kadar gidecek bakalımgünaydın canım hadi bakalım günün güzel geçsin
canım hiç önemseme lütfen ben iki haftada iki kilodan fazla aldım. iki gün biraz dikkat ettim bugün 900 gramı gitmiş. önemli olan o handikaptan çıkmak
canım sen 78 lerle başladın bu çok normal sadece dikkat et lütfen sakın koyverme. seni rakibim olarak seçiyorum :)) kilolarımız aynı neredeyse sen yeni başladığın için avantajlısın ona göre
harikasın canımmm hastanedeymişsin önemli bir şey yok umarım çok çok geçmiş olsun
30.haziran Cuma | 3 temmuz Pazartesi | fark | |
kaptanlar | |||
| |||
| |||
| 76,2 | 75,3 | -0,9 |
N Nimooo | 59,55 | 59,2 | -0,35 |
| 73,75 | 75,1 | 1,35 |
| 65,1 | ||
| 95,9 | 96 | 0,1 |
@temelinsafinazı | 76,4 | 76,35 | -0,05 |
| 65,7 | 65,1 | -0,6 |
| 75,9 | ||
| 64,5 | ||
| 80,5 |
Hoş geldinizADINIZ: ekrl
YAŞINIZ:55
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:menopoz
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tansiyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı yaşam ve fit gorunme
Hoşgeldin hele şükür sensiz bu kilolar gitmiyor anlamdımHoş geldinizKendime bir menopoz arkadaşı buldum
Tm aşko amaa bugün 72 45 çıktım morelim çok bozuk benide öyle yaz listeyeakşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun
suspushanimcim
Lavinia_98
ozlemon
N Nimooo
s i d e l y a
Nergis 35
Zeytur
@temelinsafinazı
Lonely single girl
DeryaOnDiet
FitVenus
Mthn83
Ellerine sağlık canımtatlışlarım şimdilik listemiz böyleee.... bool su içiyoruz ve 1 saat herhangi bir spor yapıyoruz. çoğumuz artılarla geldik. ama şimdiden güzel toparlanmalar varlütfen bugün ve sonrası için menülerimizi dikkatli planlayalım kaptanlarımız da ben de gözlerimizi üzerinizden ayırmayacağız cuma günü çook güzel sonuçlar geleceğinden eminim
30.haziran
Cuma3 temmuz
Pazartesifark kaptanlar suspushanimcim Lavinia_98 ozlemon 76,2 75,3 -0,9N Nimooo 59,55 59,2 -0,35s i d e l y a 73,75 75,1 1,35Nergis 35 65,1Zeytur 95,9 96 0,1@temelinsafinazı 76,4 76,35 -0,05Lonely single girl 65,7 65,1 -0,6DeryaOnDiet 75,9FitVenus 64,5Mthn83 80,5
Teşekkür ederim bitanemHoşgeldin hele şükür sensiz bu kilolar gitmiyor anlamdım
akşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun
suspushanimcim
Lavinia_98
ozlemon
N Nimooo
s i d e l y a
Nergis 35
Zeytur
@temelinsafinazı
Lonely single girl
DeryaOnDiet
FitVenus
Mthn83
Hoşgeldin ablaa aman sen bizi bırakmaTeşekkür ederim bitanemHiç şanslari yok o yağlar eriyecek.
tatlışlarım şimdilik listemiz böyleee.... bool su içiyoruz ve 1 saat herhangi bir spor yapıyoruz. çoğumuz artılarla geldik. ama şimdiden güzel toparlanmalar varlütfen bugün ve sonrası için menülerimizi dikkatli planlayalım kaptanlarımız da ben de gözlerimizi üzerinizden ayırmayacağız cuma günü çook güzel sonuçlar geleceğinden eminim
30.haziran
Cuma3 temmuz
Pazartesifark kaptanlar suspushanimcim Lavinia_98 ozlemon 76,2 75,3 -0,9N Nimooo 59,55 59,2 -0,35s i d e l y a 73,75 75,1 1,35Nergis 35 65,1Zeytur 95,9 96 0,1@temelinsafinazı 76,4 76,35 -0,05Lonely single girl 65,7 65,1 -0,6DeryaOnDiet 75,9FitVenus 64,5Mthn83 80,5
Canısı ellerine sağlıkakşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun
suspushanimcim
Lavinia_98
ozlemon
N Nimooo
s i d e l y a
Nergis 35
Zeytur
@temelinsafinazı
Lonely single girl
DeryaOnDiet
FitVenus
Mthn83
Bı solukta olsun bitsin inşallahSelam kızlar nasılsınız
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte
Insallah gidecekgünaydın canım hadi bakalım günün güzel geçsin
Cok gecmis olsun canim. Ne operasyonu?Selam kızlar nasılsınız
Yine eksiler de var maşallah sizlere bende tartıldım ama resim atmayı unuttum 109dum en son 108.15 çıktı tartıda sabah su içtim 1 tanede şekerpare yedim izinliyim ama çok kaçamak yapmamaya çalıştım... Yarın 11.00'de operasyona gireceğim bana dua edermisiniz korku var içimde ne kadar işlem ufak olursa olsun söz konusu masa işte
Canim programinin detayini paylasabilir misjn? Eger bir sakincasi yoksaTeşekkür ederim canlar inşallah hemencecik gidecek. Bugün yeniden 10 günlük programa başladım. Geçen sefer 3,5 kg gitti bu kez ne kadar gidecek bakalım
Tamamdir canim. Emegine saglikakşam herkesin menülerini bekliyoruz ballı çörekleriimmm çok geç kalmayın ki takibi kolay olsun
suspushanimcim
Lavinia_98
ozlemon
N Nimooo
s i d e l y a
Nergis 35
Zeytur
@temelinsafinazı
Lonely single girl
DeryaOnDiet
FitVenus
Mthn83
Hosbuldum canım ayy çok sevindim benim gibi menopoz lu diyet yoldaşı olduğuna insalahhh bol eksiklerimiz olurHoş geldinizKendime bir menopoz arkadaşı buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?