- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Hoşbulduk canım evet artık buradayımbben de çok mutlu oldum, hoşgeldini, sende bizimle misin artık
Cumaya çok güzel eksi geliyor o zaman tebriklerGünaydın kızlarrr. Henüz kimse kilo bildirimi yapmamış. Öyleyse ben başlayayaım
Cuma:59.55
Bugün: 59.20
Fark -35
ozlemon
Hayırlı sabahlar kızlar. Benim dün misafirlerim geldi ve malesef dün de güzel bir başlangıç yapamadım hatta çok kötü gecti. E tartı da bana gereken cevabi verdi 3 günde 1,5 kilo geri geldi. Ama kararlıyım inşallah 2 gün sonunda gitmiş olacak.
Cuma 73,75
Pzr 75,10
Fark 1,35
ozlemon
Eki Görüntüle 3267315 nimo etiket kişileri doğru.mu yaptım bilemedim ama ben 67 den kendi cabamla bu kiloya geldim insalhh burda hedef 58 gorurum
Cuma :95.9
Pazartesi:96.0
+100 gr
Çok zorlu bi haftaydı yemeli içmeli direnebildiğim kadar direnmiştim ama neyse yeni bi hafta tekrardan küllerimizden doğarız
@s i d e l y a N NimoooElhan
Günaydın kızlar
Cuma 76.40
Bugün 76.35
50 gr fark var
Bu aralar sık tuvalete çakamıyorum nerde hata yapıyorum anlamadım da emziriyorum da en az 300 gr gitmesi gerekti
GunaydinGünaydınlar efenim
günaydın canım hadi bakalım günün güzel geçsinSelamlar günaydınlar, sabah uyuya kalmışım. Anca yetiştim trene .
Tabi tartilamadim. Öğle eve gidince tartilacagim artık. Tabi şu ve de kahve de içerim. Olduğu kadar artık.
Çocukların aklına 2 gündür icli köfte düşürdüm onlar uyuyunca dün akşam icli kofte normal yemeklik kofte yap ortalığı topla gece 1 i buldu uyumam. Ama yok geç yatmak bana yaramıyor. Kurşun ilk günü bugün. Başladı kosturma
yaa işte örnek oldun bize demek ki neymiş hemen toparlama şansımız oluyormuşGünaydın bu aradaCuma hamburger yemiştim ama bol bol su içiyorum cumadan beri, demek ki suyun faydası suyun gücü
canım hiç önemseme lütfen ben iki haftada iki kilodan fazla aldım. iki gün biraz dikkat ettim bugün 900 gramı gitmiş. önemli olan o handikaptan çıkmakHayırlı sabahlar kızlar. Benim dün misafirlerim geldi ve malesef dün de güzel bir başlangıç yapamadım hatta çok kötü gecti. E tartı da bana gereken cevabi verdi 3 günde 1,5 kilo geri geldi. Ama kararlıyım inşallah 2 gün sonunda gitmiş olacak.
Cuma 73,75
Pzr 75,10
Fark 1,35
ozlemon
harikasın canım yavaş yavaş olacak merak etmeEki Görüntüle 3267315 nimo etiket kişileri doğru.mu yaptım bilemedim ama ben 67 den kendi cabamla bu kiloya geldim insalhh burda hedef 58 gorurum
etiketler bu haftalık
süpersin 100 gram nedir ki hadi bakalım gelsin güzel menüler gitsin kilolarCuma :95.9
Pazartesi:96.0
+100 gr
Çok zorlu bi haftaydı yemeli içmeli direnebildiğim kadar direnmiştim ama neyse yeni bi hafta tekrardan küllerimizden doğarız
@s i d e l y a N NimoooElhan
canım sen 78 lerle başladın bu çok normal sadece dikkat et lütfen sakın koyverme. seni rakibim olarak seçiyorum :)) kilolarımız aynı neredeyse sen yeni başladığın için avantajlısın ona göreGünaydın kızlar
Cuma 76.40
Bugün 76.35
50 gr fark var
Bu aralar sık tuvalete çakamıyorum nerde hata yapıyorum anlamadım da emziriyorum da en az 300 gr gitmesi gerekti
harikasın canımmm hastanedeymişsin önemli bir şey yok umarım çok çok geçmiş olsunGünaydın kizlarrr
Bugun hastaneye geldik o nedenle hastane tartısindagn atıyorum:)))
Cuma 65.700
Bugun 65.1
Fark -600gram
Size demiştim dimi
Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz
Eki Görüntüle 3267321
canım sen de çok almamışsın biraz çabayla gidecek hepsi
canımArkadaşlar kacırdım ben kimi etiketliyoruz
hepsi geri gidecek canım motive olmaya çalışalım. düşün daha da ayarı kaçırırsak bunun sonu yok. buradan toparlayacağız
canlarım listelerimiz hazır iki saat daha bekleyip atıyorum
Evet insalahh da son 5 kilo tamamen yapıştı ama.gidecekAy görürsün görürsün inşallah bir an önce , 58e ne kalmış ki şurda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?