Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun. Kronik bir sorun mu esininki?bayram da eşimde bende rahatsızdik gelen giden de fazla olmadi bir annemler ve kardeşlerim beraber geldi bizde onlara gittik o kadar zaten diğer günler hastahane ve ağrılarla geçti bugünde şükür ağrım hafifledi ama adetim geldi hemde daha 4 gün varken neyse diyetimi bozmadım ama ayaklarım elim yüzüm davul gibi şişti
Hastahane ye gittiğimiz gün 17.000 adım attık o sıcakta nöbetçi eczane aradık hastahaneden aileme yürüdük vs 5 defa da dolmuşa bindik evden hastahane ye hastahaneden çarşıya çarşıya eve ulaşmak için o günün sonunda ben rahatsızlandım geçmeyen ağrılar davul gibi vücut ama şükürler olsun iyiyim eşimde daha iyi sayılır en azından ağrıları hafifledi tartilamadim diyeti de yapamadım çünkü doğru dürüst yiyip icemedim
Geçmiş olsun canım bu sıralar bir salgın gibi birsey var sanki bizde eşimle arka arkaya rahatsizlandik bu havada bronşit oldukbayram da eşimde bende rahatsızdik gelen giden de fazla olmadi bir annemler ve kardeşlerim beraber geldi bizde onlara gittik o kadar zaten diğer günler hastahane ve ağrılarla geçti bugünde şükür ağrım hafifledi ama adetim geldi hemde daha 4 gün varken neyse diyetimi bozmadım ama ayaklarım elim yüzüm davul gibi şişti
Hastahane ye gittiğimiz gün 17.000 adım attık o sıcakta nöbetçi eczane aradık hastahaneden aileme yürüdük vs 5 defa da dolmuşa bindik evden hastahane ye hastahaneden çarşıya çarşıya eve ulaşmak için o günün sonunda ben rahatsızlandım geçmeyen ağrılar davul gibi vücut ama şükürler olsun iyiyim eşimde daha iyi sayılır en azından ağrıları hafifledi tartilamadim diyeti de yapamadım çünkü doğru dürüst yiyip icemedim
Çok çok geçmiş olsun , neyiniz var tam olarak ? Ben de karışık yediğimden mi yada midem mi kötü oldu anlamadım. Bayramdan beri 2 seferdir istiğfar ettim.bayram da eşimde bende rahatsızdik gelen giden de fazla olmadi bir annemler ve kardeşlerim beraber geldi bizde onlara gittik o kadar zaten diğer günler hastahane ve ağrılarla geçti bugünde şükür ağrım hafifledi ama adetim geldi hemde daha 4 gün varken neyse diyetimi bozmadım ama ayaklarım elim yüzüm davul gibi şişti
evet çay çeşidi olarak da kahve çeşidi olarak da soğuk istiyor insan. iyi yapıyorsun canım. benim de dolapta dukan biram bitti dün akşam. geceden hibisküs demledim. azcık zencefil ve madensuyu ekledim. bugüne hazır.Bende bu sıcak havalarda soguklara taktım hibuskus yeşil çay demleyip buzlu soğuk çay yapıp içiyorum ve güzel oluyor
Günaydın canımgünaydın kızlarrr
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misinÇok çok geçmiş olsun , neyiniz var tam olarak ? Ben de karışık yediğimden mi yada midem mi kötü oldu anlamadım. Bayramdan beri 2 seferdir istiğfar ettim.
geçmiş olsun canım benlenme de yapar regl de....bayram da eşimde bende rahatsızdik gelen giden de fazla olmadi bir annemler ve kardeşlerim beraber geldi bizde onlara gittik o kadar zaten diğer günler hastahane ve ağrılarla geçti bugünde şükür ağrım hafifledi ama adetim geldi hemde daha 4 gün varken neyse diyetimi bozmadım ama ayaklarım elim yüzüm davul gibi şişti
bayram da eşimde bende rahatsızdik gelen giden de fazla olmadi bir annemler ve kardeşlerim beraber geldi bizde onlara gittik o kadar zaten diğer günler hastahane ve ağrılarla geçti bugünde şükür ağrım hafifledi ama adetim geldi hemde daha 4 gün varken neyse diyetimi bozmadım ama ayaklarım elim yüzüm davul gibi şişti
geçmiş olsun canım bayramda herşey yendi.Çok çok geçmiş olsun , neyiniz var tam olarak ? Ben de karışık yediğimden mi yada midem mi kötü oldu anlamadım. Bayramdan beri 2 seferdir istiğfar ettim.
Şuan daha iyiyim. Yarın düzenime dönmek istiyorum artık. herkes işine kursuna. Kursa başlayacağım yarın düzenim daha iyi olur.Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin
Çok sagolasin ,şuan daha iyiyim.geçmiş olsun canım bayramda herşey yendi.
ben tartılmadım çünkü kaç gündür evdeyim. evdeki hareket bir işe yaramıyor spor olmayınca. ödem vardır. pazartesi ya da salı tartılacağım.Günaydın
Ben yerimde saymış gibiyim.
80.1 ile ayrıldım 80.5 olmuşum. Ama ödem var. İş yogunlugundan sürekli yorgun ve genel ödem var
Çok çok geçmiş olsun , neyiniz var tam olarak ? Ben de karışık yediğimden mi yada midem mi kötü oldu anlamadım. Bayramdan beri 2 seferdir istiğfar ettim.
Ben de yürüyüşten ziyade artık bisiklet sürmeye başlayacağım. Yürüyüşten daha fazla kalori yaktırıyor.Günaydın kızlar. Dün ben de akşam diyeti bozdum. Sabah gayet iyidim ama akşamı hamburger ile bitirdim Şu bayram hiç yaramadı. Ama bugün düzenli beslenmeye devam . Zaten yaeın yürüyüşe başlayacağım bakalım.
Stresten değil de midemden sanırım. Burda havalar bi soğuk bi sıcak. Bugün de serin ve yağmurlu. Unuttum sanırım.Ay geçmiş olsun canım. Stres mi oldun yoksa? İnsan stres altındayken de midesi kötü oluyor bazen.
ben tartılmadım çünkü kaç gündür evdeyim. evdeki hareket bir işe yaramıyor spor olmayınca. ödem vardır. pazartesi ya da salı tartılacağım.