• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

soğuk kahve seçenekleri için bu sayfaya bakabilirsiniz.

kremaları eklemezsiniz
Bir sen bir ben varım Kimsecikler yok 😂

Bizde bayramın 2. Günü bütün kardeşler babamda toplandık, tam 29 kişiydik, eksiklerimiz de vardı tabii ama çok güzel, şen şakrak 1,5 saat geçirdik 🙂
Çok iyi olmuş bitanem. süre de tam tadında olmuş. Ben glutene maruz kaldım sanırım.hastalandim kötüyüm bugün.Kalabalikta olacağı buydu😔

kremaları eklemezsiniz

kremaları eklemezsiniz
Bende bu sıcak havalarda soguklara taktım hibuskus yeşil çay demleyip buzlu soğuk çay yapıp içiyorum ve güzel oluyor

bayram da eşimde bende rahatsızdik gelen giden de fazla olmadi bir annemler ve kardeşlerim beraber geldi bizde onlara gittik o kadar zaten diğer günler hastahane ve ağrılarla geçti bugünde şükür ağrım hafifledi ama adetim geldi hemde daha 4 gün varken neyse diyetimi bozmadım ama ayaklarım elim yüzüm davul gibi şişti
Hastahane ye gittiğimiz gün 17.000 adım attık o sıcakta nöbetçi eczane aradık hastahaneden aileme yürüdük vs 5 defa da dolmuşa bindik evden hastahane ye hastahaneden çarşıya çarşıya eve ulaşmak için o günün sonunda ben rahatsızlandım geçmeyen ağrılar davul gibi vücut ama şükürler olsun iyiyim eşimde daha iyi sayılır en azından ağrıları hafifledi tartilamadim diyeti de yapamadım çünkü doğru dürüst yiyip icemedim

Son düzenleme:
Sabah saat beşte kalktım namazımı kıldım 3 bardak su ictim
Şimdide şekersiz kahve ve yarım avuç çiğ badem evde kendim kırdım

Eşim uyanınca beraber kahvaltı yaparız adetim geldiği için bir baş ağrısı var dünden beri ağrı vardı ama adetim gelince biraz hafifledi en azından ağrı gözüme vurmuyor
Yedigime ictigime hep dikkat etmeye çalıştım ve sürekli yürüdüm ağrım olmasına rağmen eşimle her akşam yürüdük yemekten sonra ama kilo vermek yerine tartıda yine fazla geliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-02-09-03-56-06.jpg
    Screenshot_2023-07-02-09-03-56-06.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 28
3 gündür misafirim oldu akşam geç kalktılar menü yazamadım 🫠
01.07.23
Sabah
1 tb lavaş
1 kaşık labne
1 yumurta omlet
1 köz biber
2 zeytin