• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşim böbrek taşı düşürüyor benimkide migren ve fibromiyalji ağrısı geçecek İnsaAllah teşekkür ederim 🌹🌹
Allah Şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻 aklında olsun canım migren ve fibromiyaljiye magnezyum iyi geliyor. belki magnezyumun düşüktür. gerçi kan tahlilinde pek belli olmuyor çünkü magnezyumun büyük çoğunluğu kaslarda. ağrılarını azaltır.

günaydııın kızlaaar
ben bitmişim yaaa 76 kiloyum. o kadar emeklerim hep boşa gitti iki haftada mahvoludu acil toparlanmam lazım

burası olmadan ben cozutuyorum onu net anladım onca emeğim onca çabam iki hafta da heder oldu. depresyona girdim resmen öğlene kadar uyuyorum
biraz serbest kalalım hemen yiyoruz. neden dengeyi sağlayamıyoruz anlamıyorum. toparlarsın canım.

Acaba bu hafta, cumaya kadar tartılmasak da takım seçimini cuma mı yapsak tamamen. ozlemon ozlemon da yoğun gibi. Çoğu kişi de yok. İki haftalık sonuçlara bakarız.

@s i d e l y a suspushanimcim suspushanimcim Mthn83 Mthn83 ne dersiniz kızlar? Çok kişi yok gibi, gerçi pazartesi yavaş yavaş gelirler herhalde?
Aynen yarın tek takım olalım cumaya kadar herkes bı kartlarını açsın bakalım yarın kim var kim yok
Eşim böbrek taşı düşürüyor benimkide migren ve fibromiyalji ağrısı geçecek İnsaAllah teşekkür ederim 🌹🌹
Çok geçmiş olsun
Gleboru önerirler bizim burada iyi gelirmiş
Benim kayinlarda eşin gibi
günaydııın kızlaaar
ben bitmişim yaaa 76 kiloyum. o kadar emeklerim hep boşa gitti iki haftada mahvoludu acil toparlanmam lazım
Hadi o zaman çabuk gelen çabuk gider valizleri açıp yerleşmeden gönder

Allah Şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻 aklında olsun canım migren ve fibromiyaljiye magnezyum iyi geliyor. belki magnezyumun düşüktür. gerçi kan tahlilinde pek belli olmuyor çünkü magnezyumun büyük çoğunluğu kaslarda. ağrılarını azaltır.
Rabbim razı olsun teşekkür ederim kardeşim 🌹 aklımda bulunsun

Aynen yarın tek takım olalım cumaya kadar herkes bı kartlarını açsın bakalım yarın kim var kim yok

Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim Rabb'im razı olsun

Merhaba bende katilmak istiyorum

ADINIZ: nur
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:fizyoterapist
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yurtdisina tasindim ve evlendim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kiyafetlerim olmuyor ve iyi gorunmuyorum

hoşgeldin canım 💞

Bence de cumayı beklemeyelim canım. Yarın gelenlerle takımları kurup hemen başlayalım.

Canım hepsi ödem merak etme emeklerin boşa gitmedi. Dikkat etmeye başladığında hemen düşecek yeterki kendine inan ve burada kal

Hiiçç öyle düşünme şartlama kendini kurallar koy kendine buraya ihtiyacın olmadan da gerçekten oluyor canım vaz geçme daha iradeli ol💖🌺

Ekran kaydı aldım kırtasiye malzemesi alayım uygun burda kulaklık da olur. 😉

Çabuk gelen çabuk gider üzülme veririz beraber .🫳

Olur başlayalım, herkes menüsünü yazsin bugün başlayalım .

Canım yürüyüş yapsan iyi gelir hem.

biraz serbest kalalım hemen yiyoruz. neden dengeyi sağlayamıyoruz anlamıyorum. toparlarsın canım.

Çok geçmiş olsun

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için vallahi iyi ki varsınız :KK200: :KK200: :KK200: bir an önce toparlanmak gerek. ben bugünden itibaren başlıyorum. inşallah iki ay içinde şu 10 kilo verebilirim.

hoş geldin canımm bugünden sonra akşamları menü bildirimlerini bekliyoruz. haftaya cuma da takımlarımız belli olur katılmış olursun

:KK200::KK200::KK200::KK200:
canlarım beni dinleyin bir toplaşın hele
yarın kilo bildirimi yapıyoruz saat 12 ye kadar. ben bildirim yapanlar için liste hazırlarım. suspushanimcim suspushanimcim ve Lavinia_98 Lavinia_98 bize kaptanlık yapar dimi balkuşlarıımmm :KK36:tek takım cumaya kadar götürüyoruz. en çok kilo verenle cuma günü yeni takımlarımızı kuruyoruz. zaten herkes o zamana kadar dönmüş olur.

yarın kilo bildirimi yapıyoruz saat 12 ye kadar. ben bildirim yapanlar için liste hazırlarım. suspushanimcim suspushanimcim ve Lavinia_98 Lavinia_98 bize kaptanlık yapar dimi balkuşlarıımmm :KK36:tek takım cumaya kadar götürüyoruz. en çok kilo verenle cuma günü yeni takımlarımızı kuruyoruz. zaten herkes o zamana kadar dönmüş olur.
Olur bence adet döneminde idim ama olsun

Ben mutfağı kapatmisken menümu yazayım aralıklı oruç tarzında yapabildiğim kadar açlık yapicam bakalım
Sabah
Domates .salatalık.peynir .5 zeytin

Ara
Türk kahvesi
1 şeftali
2 erik
Yarım avuç kuruyemis

Akşam
5 kaşık semizotu yemeği
1 adet küçük karnıyarık
Salata

Şu 2oldu 3 litreyi bulur
Arada soda ve yeşil çay içtim

Ben eski uyelerdenim ama.cok uzun süre ayrı kaldım buralardan yarın ilk kilo bildirim yapacağım herkese bol eksiler diliyorum

Olur kızlar başlayalım akşam menuleri yazın lütfen beni ve Lavinia_98 Lavinia_98 de etiketleyin sporlar da olsun lütfen, adım olmak zorunda değil

🎯ip atlama
🎯pilates
🎯yoga
🎯Hit cardio
🎯bisiklete binme

Bunlar yada ne olursa zumba vs de olur.

Ben mutfağı kapatmisken menümu yazayım aralıklı oruç tarzında yapabildiğim kadar açlık yapicam bakalım
Sabah
Domates .salatalık.peynir .5 zeytin

Ara
Türk kahvesi
1 şeftali
2 erik
Yarım avuç kuruyemis

Akşam
5 kaşık semizotu yemeği
1 adet küçük karnıyarık
Salata

Şu 2oldu 3 litreyi bulur
Arada soda ve yeşil çay içtim
afiyet olsun canım menü çok güzel olmuş

Olur kızlar başlayalım akşam menuleri yazın lütfen beni ve Lavinia_98 Lavinia_98 de etiketleyin sporlar da olsun lütfen, adım olmak zorunda değil

🎯ip atlama
🎯pilates
🎯yoga
🎯Hit cardio
🎯bisiklete binme

Bunlar yada ne olursa zumba vs de olur.
yihhuuuuu
kilo bildirimlerinde beni de etiketleyin ki ben liste yapayım :KK9::KK9:

Back