• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Acaba bu hafta, cumaya kadar tartılmasak da takım seçimini cuma mı yapsak tamamen. ozlemon ozlemon da yoğun gibi. Çoğu kişi de yok. İki haftalık sonuçlara bakarız.

s i d e l y a s i d e l y a suspushanimcim suspushanimcim @Mthn83 ne dersiniz kızlar? Çok kişi yok gibi, gerçi pazartesi yavaş yavaş gelirler herhalde?
Bence Cumaya bırakmayalım. Yarın sabah gunahiyla sevabıyla tartı fotolarımızi atıp menü yazalım. Ben bi takımın kaptanı olabilirim.

Kızlar bisey soracağım. Temmuz sonunda Turkiyeden abim gelecek ben de bizimkilere biseyler göndermek istiyorum. Ne göndereyim ihtiyacınız olan bisey olsun diyorum ama onlar söylemiyorlar. Özellikle çocuklar için ne gönderebilirim. Çikolata ve kahve dışında.
Hediye olarak düşünüyosan elektronik uygun diye biliyorum yurt dışında çocukların yaşlarına göre ufak bişeyler yollayabilirsin.Babanem almanyada yaşıyodu ben küçükken ben wolkmen isterdim hep 😂

Hediye olarak düşünüyosan elektronik uygun diye biliyorum yurt dışında çocukların yaşlarına göre ufak bişeyler yollayabilirsin.Babanem almanyada yaşıyodu ben küçükken ben wolkmen isterdim hep 😂
Gönderdim canım telefon du meşhur fritözlerden kahve ögütücü , şimdi gelince tablet alacağız.

Kızlar bisey soracağım. Temmuz sonunda Turkiyeden abim gelecek ben de bizimkilere biseyler göndermek istiyorum. Ne göndereyim ihtiyacınız olan bisey olsun diyorum ama onlar söylemiyorlar. Özellikle çocuklar için ne gönderebilirim. Çikolata ve kahve dışında.
bence de fiyat uygunsa kulaklık falan, kıyafet de olur. orjinal kırtasiye malzemeleri, çanta, kalemlik, renk renk kalemler vs.

Çok geçmiş olsun :KK43: her şeyin başı sağlık umarım bir an önce toparlanırsınız. Şu an iyi beslenmeye ve sağlığınıza kavuşmaya bakın. Önemli bir rahatsızlık yoktur inşallah.
Eşim böbrek taşı düşürüyor benimkide migren ve fibromiyalji ağrısı geçecek İnsaAllah teşekkür ederim 🌹🌹

Çok çok geçmiş olsun , neyiniz var tam olarak ? Ben de karışık yediğimden mi yada midem mi kötü oldu anlamadım. Bayramdan beri 2 seferdir istiğfar ettim.
Fibromiyalji ve migren eşim de böbrek taşı düşürüyor çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Kronik bir sorun mu esininki?
Kilo olayına takılma. Bende öyle yorgunluk ve adet öncesi elim kolum şiş. Bende bugün en geç yarın bı düzene girerim. Evde olmak düzen kurmami zorlaştırıyor
Çok teşekkür ederim evet çok fazla böbrek taşı düşürüyor benimkide migren ve fibromiyalji sende biraz dinlenmeye çalış ev işi nasıl olsa olur gider

Acaba bu hafta, cumaya kadar tartılmasak da takım seçimini cuma mı yapsak tamamen. ozlemon ozlemon da yoğun gibi. Çoğu kişi de yok. İki haftalık sonuçlara bakarız.

s i d e l y a s i d e l y a suspushanimcim suspushanimcim @Mthn83 ne dersiniz kızlar? Çok kişi yok gibi, gerçi pazartesi yavaş yavaş gelirler herhalde?
Bence de cumayı beklemeyelim canım. Yarın gelenlerle takımları kurup hemen başlayalım.

günaydııın kızlaaar
ben bitmişim yaaa 76 kiloyum. o kadar emeklerim hep boşa gitti iki haftada mahvoludu acil toparlanmam lazım
Canım hepsi ödem merak etme emeklerin boşa gitmedi. Dikkat etmeye başladığında hemen düşecek yeterki kendine inan ve burada kal

burası olmadan ben cozutuyorum onu net anladım onca emeğim onca çabam iki hafta da heder oldu. depresyona girdim resmen öğlene kadar uyuyorum
Hiiçç öyle düşünme şartlama kendini kurallar koy kendine buraya ihtiyacın olmadan da gerçekten oluyor canım vaz geçme daha iradeli ol💖🌺

bence de fiyat uygunsa kulaklık falan, kıyafet de olur. orjinal kırtasiye malzemeleri, çanta, kalemlik, renk renk kalemler vs.
Ekran kaydı aldım kırtasiye malzemesi alayım uygun burda kulaklık da olur. 😉
günaydııın kızlaaar
ben bitmişim yaaa 76 kiloyum. o kadar emeklerim hep boşa gitti iki haftada mahvoludu acil toparlanmam lazım
Çabuk gelen çabuk gider üzülme veririz beraber .🫳
ayy hadi bizi toparla
Olur başlayalım, herkes menüsünü yazsin bugün başlayalım .
burası olmadan ben cozutuyorum onu net anladım onca emeğim onca çabam iki hafta da heder oldu. depresyona girdim resmen öğlene kadar uyuyorum
Canım yürüyüş yapsan iyi gelir hem.

Back