Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım inşallah çook güzel bir tatil geçirirsin sağlıklı olanlardan ye ve tatile odaklan keyfini çıkar gelince zaten devam edicez
İnşallah özlemim hepimiz güzel bir bayram gecirelim inşallah bu hafta yine buralardayım yazcam ama yarış yapmıcam nolur nolmaz diye

Kesinlikle öyle tabiki. Ben bu yıl o kadar çok işleme girdimki artık bana o kadar normal geliyo hepsi ama o an korku basıyo bana da

Kesinlikle öyle tabiki. Ben bu yıl o kadar çok işleme girdimki artık bana o kadar normal geliyo hepsi ama o an korku basıyo bana da
Ahhh bu net bilgileri yok mu kabus gibi 10 15 dakikalık işlem yazıyor orada ve anesteziye bile gerek yok yazmışlar dün Dr la görüşmeye gittim anestezisiz olmaz işlemde 40 dakika dedi ben ondan bu yana biraz istemsiz tedirginim işte

Ben sanki N Nimooo yu gördüm en çok kilo veren 3 küsür vermiş. Ama birdaha bakarız herkes yazsın kilosunuda
2,05 verdim ama tabi ödemdir büyük kısmı çünkü geçen hafta tartıldığımda eegl olmuştum tam

Benim için asıl mücadele şimdi başlıyor ama yaparı inşallah

İçiniz ferah turun inşallah güzel geçer ameliyatınız

Kaptanım ben tartildim eksim güzel ama biraz daha bekleyip daha da fazla eksi çıkmak istiyorum 13 e kadar bildirim yapabiliyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…