İnşallah özlemim hepimiz güzel bir bayram gecirelim inşallah bu hafta yine buralardayım yazcam ama yarış yapmıcam nolur nolmaz diyeCanım inşallah çook güzel bir tatil geçirirsinsağlıklı olanlardan ye ve tatile odaklan keyfini çıkar gelince zaten devam edicez
Ben sanki N Nimooo yu gördüm en çok kilo veren 3 küsür vermiş. Ama birdaha bakarız herkes yazsın kilosunudaCanım kaptanlarımsuspushanimcim Cookiie en çok kilo veren kim acaba öğlene kadar bana söylerseniz ben liste yapmaya çalışayım @Elhan ım gelene kadar
Bende dün 11.25 de regli oldum sabah tartıda 109 çıktımEki Görüntüle 3265023
Geçen cuma 73.4
Bu Cuma 75.2
Fark +1.8
Cookiie bu hafta ölmüşüm ben ama 2 aydır bugün regl oldum sanırım onun etkisi büyük
Kesinlikle öyle tabiki. Ben bu yıl o kadar çok işleme girdimki artık bana o kadar normal geliyo hepsi ama o an korku basıyo bana daİnşallah canım ne kadar olsa ameliyat ve masa konusu olunca korkuyor insan istemsizce
Rahim t şekli düzelecek ve yapışıklık varmış oda düzeltilecek büyük bişey değil ama söz konusu masa olunca işte insanoğlu ne yapacağını şaşırıyor
Canımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim
Harika canım o zaman beraber hallederizİnşallah özlemim hepimiz güzel bir bayram gecirelim inşallah bu hafta yine buralardayım yazcam ama yarış yapmıcam nolur nolmaz diye
Evet regl etkiliyor baya ama regliden sonra düşüşte çok kolay oluyor hiç moral bozma o yüzdenEki Görüntüle 3265023
Geçen cuma 73.4
Bu Cuma 75.2
Fark +1.8
Cookiie bu hafta ölmüşüm ben ama 2 aydır bugün regl oldum sanırım onun etkisi büyük
Harikasın canımBen devam edeceğim inşallah , tatile çıkamıyoruzbayramda belki iki gün kaçamağım olur ama size karşı sorumlu hissedince abartmam
Ahhh bu net bilgileri yok mu kabus gibi 10 15 dakikalık işlem yazıyor orada ve anesteziye bile gerek yok yazmışlar dün Dr la görüşmeye gittim anestezisiz olmaz işlemde 40 dakika dedi benKesinlikle öyle tabiki. Ben bu yıl o kadar çok işleme girdimki artık bana o kadar normal geliyo hepsi ama o an korku basıyo bana da
Birlikte zayıflarız benceHarikasın canımburadan kopunca benim dengem altüst oluyor
İçiniz ferah turun inşallah güzel geçer ameliyatınızAhhh bu net bilgileri yok mu kabus gibi 10 15 dakikalık işlem yazıyor orada ve anesteziye bile gerek yok yazmışlar dün Dr la görüşmeye gittim anestezisiz olmaz işlemde 40 dakika dedi benondan bu yana biraz istemsiz tedirginim işte
Yerimde sayıyorum
Canımm çok emek verdin pes etmek yokHaftayada regl olurum bi atamadım şu 62
Kaptanım ben tartildim eksim güzel ama biraz daha bekleyip daha da fazla eksi çıkmak istiyorum 13 e kadar bildirim yapabiliyoruz değil miKesinlikle öyle tabiki. Ben bu yıl o kadar çok işleme girdimki artık bana o kadar normal geliyo hepsi ama o an korku basıyo bana da
Aynen canım sıkı dur güzel bir mücadele olacak2,05 verdimama tabi ödemdir büyük kısmı çünkü geçen hafta tartıldığımda eegl olmuştum tam
Benim için asıl mücadele şimdi başlıyor ama yaparı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?