- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Biz de koymayiz da denedim çok da beğendim . Bu arada bazı yerlerde yapılırmış tavuk göğsü ile deAfiyet olsun canım dolmaya tavuk koymak müthiş bir fikir ben de ilk fırsatta deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de koymayiz da denedim çok da beğendim . Bu arada bazı yerlerde yapılırmış tavuk göğsü ile deAfiyet olsun canım dolmaya tavuk koymak müthiş bir fikir ben de ilk fırsatta deneyeceğim
K tesekkurler ama galiba dayanamayıp bi çorba içebilirim çünkü daha 8 saat var mesainin bitmesine ve de birkaç saat uyuyup 16.00 da 17.00 de te iş başı baslicam böyle işeEvet mesele o duyguyla baş etmekte harikasın canım
Aman iyi uğrayıp geçsin, yatıya kalmak isterse müsade etmeyinBu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.
Yok canım o o an için geçerli idi benim için arada bir sitemkarlık hal hatır sorar gibi uğruyor bana iyiyim şimdi hayat bazen öyle bazen böyle büyütüyor bizi de
Geçmişe gidip bir bak canım birde tartı resmi atman gerekGünaydın hayırlı cumalar
Sabah ağrım fazla olduğu için birşeyler yemek zorunda kaldım ilaç almak için ama yinede tartıldım resim çekmeyi unutmuşum şuan da uzanıyorum ağrım hafiflesin diye
Tartı da 83.10 geldim geçen haftaki kilomu unuttuğum için farkı yazamadım Cordelia suspushanimcim Elhan
harikasın tebrik ederiiim 50leri gördün darısı başımızaaaGünaydın kızlar. Ben iki gün menü paylaşamadım, evde tadilat vardı. Misafir de vardı sabahları simit yemek zorunda kaldkm iki gün. Salı günün vardı o gün iki dilim börek, bir dilim kıbrıs tatlısı yedim. Çarşamba da Bir dilim de triliçe yedim ama akiam 7den sonra hiçbir şey yemiyorum. Dün herkes çekirdek çitletti ben yemedim. Ve sonuç :
Geçen Hafta: 61.85
Bu Hafta: 59.80
Fark : - 2.05 ( tabi ilk haftam olduğu için giden ödemdir diye düşünüyorum)
Anladim canim. Cok gecmis olsunYok yok o yıllar isteğim zaten operasyon geçireceğim bekliyordum 1 gün erken oldu
12dk 15 cm bakayim canim. Cook sagol. Masallah cok guzel gidiyirsunBenim göbek sırtta birikmisti canım bütün kilo neredeyse. O yüzden belki de en çok oralar gözüme çarptı. Çikolata çok yerdim bıraktım ekmek yemiyorum. Onun dışında sizinkilerle benzer . Spor olarak da Leslie nin 30dk boosted videosu var YouTube da onu her gün yapıyorum 3gundur de ebru sallinin 12 dk da 15santim incel diye bı videosu var onu yapıyorum . Ama en çok ebrununki şekillendirdi diye düşünüyorum.
Olur arada. Onemli olan senin gibi pes etmeyip devam etmek. HarikasinSağol canım bugün toparladım biraz tekrar kendime geldim şükür
Bilmez miyiiiim sen benim ballı kurabiyemsin ben yanlışlığı buldum Elhan beni listeye yazmamıştı sonradan eklerken de yanlışlıkla kırmızı takıma yazmış amaaan zaten bu hafta kimseye faydam gelmez haftaya parçalıycam ortalığı