• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evett sabah 6.45 e kadar dayandım ama arkadaşım simit ikram etti
Gömdüm valla
Keşke tartildiktan sonra gomseydim:))
Ama öyle bir fırsatım yok birazdan tartilirimm muhtemelen 500 gr fazl çıkacaktır simitten dolayı
Ama hiç önemli değil en azından şu 3 gündür az yediğimden dolayı rahat nefes alabiliyorum

Günaydın hayırlı cumalar
Sabah ağrım fazla olduğu için birşeyler yemek zorunda kaldım ilaç almak için ama yinede tartıldım resim çekmeyi unutmuşum 😔 şuan da uzanıyorum ağrım hafiflesin diye
Tartı da 83.10 geldim geçen haftaki kilomu unuttuğum için farkı yazamadım Cordelia Cordelia suspushanimcim suspushanimcim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Bu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.

Yok canım o o an için geçerli idi benim için arada bir sitemkarlık hal hatır sorar gibi uğruyor bana iyiyim şimdi hayat bazen öyle bazen böyle büyütüyor bizi de
Aman iyi uğrayıp geçsin, yatıya kalmak isterse müsade etmeyin 🥰

C040FF8F-0FC1-4481-BC50-987695E6F359.jpeg
Geçen hafta 81.300
Bugün 82.000
Fark + 700 gr
Dikkat etmeye çalışsam da arada kaçırıyorum, malum anavatan dayım, bazı nimetlerden mahrum kalmıyorum ve kabızlık var
Hamdolsun fazla ödem toplamadım, yürüyüşüm gayet iyi, yinede dışarda desteksiz zorlanırım, hiç te zorlama gibi bir niyetim yok.
Yaşım genç ve destekle yürüyünce insanların gözü takılıyor, hiç sağa sola bakmıyorum, direk karşıya bakıyorum, önemli olan ben ve yaşadıklarım ❤️❤️❤️

Son düzenleme:
Geçen hafta: 62,55
Bugün: 64,25
Fark: +1,7
Yüzde: -2,72

Bu kadar spora nasıl bu sonuç geldi inanın anlamıyorum artık 😔😔 çok üzgünüm kaptanım Cookiie Cookiie

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kaptanım bu hafta ve önümüzdeki hafta izne ayrılmak istiyorum, pazar günü kısmetse şehirdışına çıkıyoruz ondan sonraki pazara dönmüş oluruz o yüzden 2 hafta masterfitte olamam ne yazık ki

IMG_2564.jpeg

Günaydın kızlar. Ben iki gün menü paylaşamadım, evde tadilat vardı. Misafir de vardı sabahları simit yemek zorunda kaldkm iki gün. Salı günün vardı o gün iki dilim börek, bir dilim kıbrıs tatlısı yedim. Çarşamba da Bir dilim de triliçe yedim 🥲 ama akiam 7den sonra hiçbir şey yemiyorum. Dün herkes çekirdek çitletti ben yemedim. Ve sonuç :

Geçen Hafta: 61.85
Bu Hafta: 59.80

Fark : - 2.05 ( tabi ilk haftam olduğu için giden ödemdir diye düşünüyorum)

Eklentiler

• 90172898-9CBB-4345-A7E5-222B7FEFB288.jpeg
    90172898-9CBB-4345-A7E5-222B7FEFB288.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 25
Günaydıııın:KK200:
Gecen cuma 62.3
Bu hafta 61.2
Fark -1.1
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim kaptanlarım bu hafta için çok teşekkür ederim ben de önümüzdeki hafta şehirdışında olacağım için bir hafta masterfitte olamayacağım :KK19:bayramda çok kilo almadan geçiririz inşallah :dua:

Eklentiler

• 20230623_084937.jpg
    20230623_084937.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kızlar. Ben iki gün menü paylaşamadım, evde tadilat vardı. Misafir de vardı sabahları simit yemek zorunda kaldkm iki gün. Salı günün vardı o gün iki dilim börek, bir dilim kıbrıs tatlısı yedim. Çarşamba da Bir dilim de triliçe yedim 🥲 ama akiam 7den sonra hiçbir şey yemiyorum. Dün herkes çekirdek çitletti ben yemedim. Ve sonuç :

Geçen Hafta: 61.85
Bu Hafta: 59.80

Fark : - 2.05 ( tabi ilk haftam olduğu için giden ödemdir diye düşünüyorum)
harikasın tebrik ederiiim 50leri gördün darısı başımızaaa :KK19::KK68:

Geçen hafta :62.1
Bu hafta :62.1
Fark:0

Onca kaçamağa rağmen artılamamışım çok sevindim :dondurma: Haftaya masterfitte olamayacagım, çocuklarla düzenli diyet ve spor yapamıyorum malesef.. Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cookiie Cookiie

Eklentiler

• IMG_20230623_091428.jpg
    IMG_20230623_091428.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Benim göbek sırtta birikmisti canım bütün kilo neredeyse. O yüzden belki de en çok oralar gözüme çarptı. Çikolata çok yerdim bıraktım ekmek yemiyorum. Onun dışında sizinkilerle benzer . Spor olarak da Leslie nin 30dk boosted videosu var YouTube da onu her gün yapıyorum 3gundur de ebru sallinin 12 dk da 15santim incel diye bı videosu var onu yapıyorum . Ama en çok ebrununki şekillendirdi diye düşünüyorum.
12dk 15 cm bakayim canim. Cook sagol. Masallah cok guzel gidiyirsun 👍👍

Sağol canım 🤗🤗bugün toparladım biraz tekrar kendime geldim şükür 😘😘🌺

Bilmez miyiiiim sen benim ballı kurabiyemsin 🥰🥰 ben yanlışlığı buldum Elhan beni listeye yazmamıştı sonradan eklerken de yanlışlıkla kırmızı takıma yazmış 😘😘 amaaan zaten bu hafta kimseye faydam gelmez 😂😂 haftaya parçalıycam ortalığı 😂😂😂
Olur arada. Onemli olan senin gibi pes etmeyip devam etmek. Harikasin ❤️

Back