- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Almayiz almayizYaz geldi bayramda geldi şimdi hepimiz bayramda bozcaz büyük ihtimal inşallah verdklerimizi almayız
Kaptan iki gündür hiç girmiyor sen izne ayrılabilrisin canım yinede dikkat etmeye çalışGeçen hafta: 62,55
Bugün: 64,25
Fark: +1,7
Yüzde: -2,72
Bu kadar spora nasıl bu sonuç geldi inanın anlamıyorum artıkçok üzgünüm kaptanım Cookiie
Elhan kaptanım bu hafta ve önümüzdeki hafta izne ayrılmak istiyorum, pazar günü kısmetse şehirdışına çıkıyoruz ondan sonraki pazara dönmüş oluruz o yüzden 2 hafta masterfitte olamam ne yazık ki
Eki Görüntüle 3264987
Hayır çok iyi gitmiş tebrikler canımEki Görüntüle 3264988 Eki Görüntüle 3264988
Kizlar gecen cumartesi katilmistim o gun 88.5 tim fark -1.8 aslinda ilk hafta icin daha xok bekliyirdum ama moral bozmak yok,umarim sizlerde guzel kilolar vermissinizdir.
BravoooGünaydın kızlar. Ben iki gün menü paylaşamadım, evde tadilat vardı. Misafir de vardı sabahları simit yemek zorunda kaldkm iki gün. Salı günün vardı o gün iki dilim börek, bir dilim kıbrıs tatlısı yedim. Çarşamba da Bir dilim de triliçe yedimama akiam 7den sonra hiçbir şey yemiyorum. Dün herkes çekirdek çitletti ben yemedim. Ve sonuç :
Geçen Hafta: 61.85
Bu Hafta: 59.80
Fark : - 2.05 ( tabi ilk haftam olduğu için giden ödemdir diye düşünüyorum)
Tebriklerrr canımGünaydıııın
Gecen cuma 62.3
Bu hafta 61.2
Fark -1.1
Elhan suspushanimcim kaptanlarım bu hafta için çok teşekkür ederim ben de önümüzdeki hafta şehirdışında olacağım için bir hafta masterfitte olamayacağım bayramda çok kilo almadan geçiririz inşallah
Harıka canım tebriklerGünaydın musmutlu sabahlaaarr herkese
Geçen Cuma: 97.7
Bu Cuma: 95.9
Fark: - 1.8
Elhan suspushanimcim
Çok güzel korumuşsun
Tebriklerrr
Canım sen yarın bir tartılYa kızlar 13 saat mesaide sonra arabaya zor yetiştim saat başı aracımtartılmaya vakti bırakın wc ye bile gidemeden koştur koştur arabaya bindim
Şimdi evde bir şeyler yiyeceğim akşam tartışırım desem olmaz ne yapalım
Elhan Nickli kağıdımı bile hazırlamıştım (
Muhteşem bir eksiHayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Geçen hafta 77.15
Bu hafta 74.10
Fark 3.05
Eki Görüntüle 3265005
suspushanimcim
Elhan
Teşekkürler canim.Kaptan iki gündür hiç girmiyor sen izne ayrılabilrisin canım yinede dikkat etmeye çalış
Hayır çok iyi gitmiş tebrikler canım
Bravoooyinede harıkq bir eksi
Tebriklerrr canımherkes bu hafta izne ayrılıyor aslında bayram dolayısıyla bir hafta ara vermek iyi olurdu
Harıka canım tebrikler
Çok güzel korumuşsun
Tebriklerrr
Canım sen yarın bir tartıl
Muhteşem bir eksi
tamam canım teşekkürler, hem tatil sebebiyle hem de biraz kafamı diyet kafasından uzaklaştırmak istiyorum, 1 aydır olduğum yerde sayıyorum canım sıkılmaya başladı o yüzdenKaptan iki gündür hiç girmiyor sen izne ayrılabilrisin canım yinede dikkat etmeye çalış
Operasyonun çok kolay bir operasyon canım strs hiç yapmaBu arada 4 temmuzda operasyon geçireceğim çok stresliyim onunda büyük etkisi var üzerimde nolur bana dua edin bi nebze olsun rahatlamak istiyorum
Canım inşallah çook güzel bir tatil geçirirsinGünaydın canlarım. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Kilo verenleri tebrik ederim çok güzel kilolar verenlerde var. Veremeyenler bu noktada bırakmazsak verilecek o kilolar buna eminiz. Biraz dsha sabır emek
Şimdi çoğumuz izne ayrılacağız belki tatil modunda olacağız ama lütfen izinde abartmayalım. Ki geldiğimizdw işimiz daha kolay olsun
Bende 2 hafta yarışta olamayacağım önümüzdeki hafta bayram. Sonraki hafta tatil planlarımız var. Ama buraya yazmaya çalışacağım yine yediğimi içtiğimiElhan abla desteğin için teşekkür ederim
Kırmızı kaptanım emeklerine sağlık inşallah güzel bir iş çıkarttınsuspushanimcim
Geçmiş olsun canımBu arada 4 temmuzda operasyon geçireceğim çok stresliyim onunda büyük etkisi var üzerimde nolur bana dua edin bi nebze olsun rahatlamak istiyorum
Hadi bakalım inşallah darısı başınızaharikasın tebrik ederiiim 50leri gördün darısı başımızaaa
İnşallah canım ne kadar olsa ameliyat ve masa konusu olunca korkuyor insan istemsizceOperasyonun çok kolay bir operasyon canım strs hiç yapma
Rahim t şekli düzelecek ve yapışıklık varmış oda düzeltilecek büyük bişey değil ama söz konusu masa olunca işte insanoğlu ne yapacağını şaşırıyorGeçmiş olsun canımne operasyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?