oruç musun?Geç bir gunaydin verip ev işlerine başlayayım. O kadar uyumama rağmen halen daha uykum var.
Çok teşekkürler canım, ilk hafta “nerde ney var hangi projelere bakacağım aman allahım bunlar nedir” ile geçtiSağol canım sana da geçmiş olsun. Ciddi bir salgın var ve kolay kolay geçmiyor. Hizlics toparlanirsn inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım, ilk haftan nasıl geçti.
İnşallah çok daha iyi olacaksın canım, doktorların söyledikleri moralini hiç bozmasın.
Eğer bamya kızartılarak yapılmışsa o zaman etlisini seviyorum. Enistemlerin taraf öyle yapıyor. Ekşili ve nohutluyu sade yapıyorum. Bamya güzel yemek, burda da seveni çok belli ki.
Öksürük iksir tarifini verirsen yaparım canım, bu gece de hiç uyuyamadım.
Bunu ben de yeni duydum.
Burayı çok özlemişim hoşbuldumÇok geçmiş olsun
Kocaman aferin sana
Geçmiş olsun bağışıklığın düştü mü acaba
Canım hoşgeldin
Dönebilirsin tabii
Liste şahaneDeğişiklik isteyen söylesin
Masterfit 150.Etap Yarışmacı Listesi
Afiyet olsunEllssa Boncuk2307 Azmet5255
Cumartesi
Sahur
2 dilim kaşar ,1 dilim hindi fume,yeşillik
15
H.cevizi yağlı kahve
18-19
Bolca tuzlu çekirdek ve Antep fıstığı ( ödüldu ama abarttım, haftaya daha kobtrollu ödüle niyet ediyorum)
2tavuk kök kanat
3 YK mantar
22.00
2dilim peynir, 1 yumurta,3yk domates biber sos (sahura yaptım da niye yedim )
Hayırlı olsun bayram temizliğin kolaylaşır ne güzelveee deminden beri bakıyorum. az önce sipariş verdim. hayrlısı olsun inşallah. güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Harika8 Mart menum
Sahur: 1 Muz
Iftar: Izgara tavuk (1 tane), ızgara et şiş (2 tane) 3 ızgara köfte, salata, 1 küçük lavaş.
2 litre su
Kitap olarak: Kardeşini doğurmak
20 dakika yürüyüş
Afiyet olsunİyi akşamlar
Dün yediklerim :
Sahur - 2 yumurtadan omlet, kefir, zeytin, ceviz
İftar: 1 kase ezogelin çorba, 1 tabak patatesli mantı, 1 küçük dilim kadayıf tatlısı (misafirlikteydim)
Adım : 8600 adım
2 litre su
Bugün yediklerim:
Sahur yok
İftar - 1 kase ezogelin çorba, 1 karışık pide.
Adım : 16000 adım
2 litre su
Ellssa Boncuk2307
Çok geçmiş olsun. Neden 1 saatten fazla sürdü sıkıntılı mıydı8 MartEllssa Azmet5255 Boncuk2307
Bugünkü menüm iki ayrı kahvaltı gibi
Sabah 10.30 bir dilim tb. Bir parça beyaz peynir, peynirli mısırlı yumurta. Yarım avokado
Akşam 16:30 bir dilim çavdar ekmek üstüne kaşar peyniri erittim airfryerda, 3 dilim sucuk, birkaç tane zeytin
Ara yapmadım çünkü diş çektirdim. Kızlar çok kötüydü bir saatten fazla sürdü. Hâlâ acıyor.
Akşam daha yumuşak birşeyler yiyebilirdim ama canım kahvaltı çekti.
Sporum da yürüyüş
ellerine emeğine sağlık canımMART AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 29.02.25 08.03.25 HEDEF @Mthn83 40 17285 77 . 75 Ellssa 27 16473.2 70.9 71.5 69 @sibel_84 40 15874.55 77.2 76.05 74 60kiloyum 49 16289.5 83.2 81.9 78 @Lotus1234 37 174101.8 98.4 99 98 Boncuk2307 25 16776.35 61.15 . @bluegreeneyes 32 157 78.8 62.25 62.45 61 Cicekbocekkaktus 43 157 85.8 77.2 75.9 74.9 @Sem2024 40 160 95.6 85.8 85.65 82 @arke 40 160 89.8 82.4 82 79.9 @Purple58 35 170 110 103.5 101.5 99.9 Azmet5255 28 162 70.5 68.35 66.8 @94bassuk 30 180 73.75 71.85 . 69 @Ilyusa 32 165 84 72 . @FitFiliz 43 160 85 80.5 81.2 78 @Nazlimuuu 34 158 91 85.1 84.3 Lavinia_98 26 167 74 63.4 . @Jou . . . 69.8 69.7 66 @gezegenfeza 49 163 75.7 82.9 81.2 81
Mart ayı ramazan hedeflerinizi bekliyorum
Bayramda kimler şekeri hak edecek bakalım
Çok sevindim canım. Allah hayırlı eylesinYok ablacım yazmıştım listenin üstüne takıma girmek isteyen tartı bildirimini yaptıktan sonra girebilir diye istiyorsan girebilirsin elbette
Bu hafta hazırlık aşamasındasın canım, sonraki hafta cumartesi takımlara dahil olabilirsin
Kaptanım ben de yeni öğrendim Kuran okumayı ne kadar seviniyorum anlatamam, geçen hafta pazar başladım şimdi tek başıma okuyabiliyorum.
Evet dün yazmıştı hatta ben de yazmıştım sana
Katılıyorum canım çok haklısınamin canım teşekkür ederim. sc4 airfix aldım. sc3 e bakmıştım aslında ama önceki baktığımda sc4 daha yüksek fiyattaydı. bayağı uçuktu. baktım dün akşam bir firmada sc3 ile sc4 arasında az bir fark var. bende detayları ve yorumları okuyup hemen sipariş ettim. stok azaldı yazıyordu çünkü. ayrıca fiyat farkı olmadan 3 veya 6 taksite bölüyor aklında olsun.
ister çalış ister ev hanımı ol, temizlik zorluyor insanı ve çok zaman alıyor. çalışınca ve ekstra meşgalelerin olunca daha sıkıcı oluyor. malum bazı yerler de kolay temizlenmiyor. ovmak gerekiyor, hatta ovunca bile tam olmuyor. bu da insanı hem yoruyor hem de sinirini bozuyor. kimyasal kökenli bir sürü temizlik malzemesi kullanıyorsun, bir de bu yanı var falan... velhasıl buharlı temizlik makineleri çok yardımcı. yorumlarda ve sosyal medyada ev/temizlik sayfalarında tavsiyeler çok. herkes çok memnun. biri yorumlara şunu yazmıştı: makine gelir gelmez kalorifer peteklerini temizledim, çıkanlara ben bile inanamadım :))
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
2 wasa üzerine biraz labne biraz avokado
Akşama doğru
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin de yarısı
Akşam
1 minik dereotlu ev yapımı poğaça gibi birşey
Su1.5 lt
Adım: 9852
Ellssa Boncuk2307
Bu hafta çocuklarla ilgilenmekten stres mf oldum güncel kilom 63.80Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen, fikir değiştiren takımlarda olmak istiyorum diyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM Azmet5255 Kırmızı Takım Kaptanı @arke belmayne bnnu Ellssa @FitFiliz @Lotus1234 @cinecin MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı- @Jou @bluegreeneyes @sibel_84 @Purple58 @gezegenfeza @Thinkerwoman HAZIRLIK 60kiloyum G gibibiseydi @Ilyusa Lavinia_98 @Nergis 35 @Nazlimuuu @Sem2024
Güzel bir hafta olsun
Tartı farklıydı başka yerde oldugum için onunda etkisi olabilir bilmiyorumBu hafta çocuklarla ilgilenmekten stres mf oldum güncel kilom 63.80
+400 düm yani
Ellssa
Bugün yeniden menü yazmaya başlycm
Teşekkür ederim canımın içiAy çok teşekkür ederim teyzeleri iyiki varsınız
Yaa süpersin aferin sana boncugumoku devam et inşallah
Takımlara girmek istiyor musun ablacımBu hafta çocuklarla ilgilenmekten stres mf oldum güncel kilom 63.80
+400 düm yani
Ellssa
Bugün yeniden menü yazmaya başlycm
Maşallah tebrik ederimYok ablacım yazmıştım listenin üstüne takıma girmek isteyen tartı bildirimini yaptıktan sonra girebilir diye istiyorsan girebilirsin elbette
Bu hafta hazırlık aşamasındasın canım, sonraki hafta cumartesi takımlara dahil olabilirsin
Kaptanım ben de yeni öğrendim Kuran okumayı ne kadar seviniyorum anlatamam, geçen hafta pazar başladım şimdi tek başıma okuyabiliyorum.
Boşver dinlendin iyi olduGeç bir gunaydin verip ev işlerine başlayayım. O kadar uyumama rağmen halen daha uykum var.
menünü çok beğendimKızlar herkese selam. Dünkü menümü yazacak yüzüm pek yok ama yine de yazayım
8 Mart Cumartesi
Sahur: su
İftar: ev yapımı dürüm (Çavdar lavaşı, içine kıymalı harç ve salata), bir bardak ev yapımı şekersiz erik suyu.
Çayın yanına: evde Dubai çikolatası yapmıştık ondan üç kare, bir de yine Çavdar lavaşına fındık kreması sürdüm)
Su:1,5 lt
Spor: sürekli dışarıdaydık. Baya adım atmışımdır ama telim yanımda değildi, tam bilemiyorum.
Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
Bu hafta için mi yaşım 26 sen kaç yaşındasınTeşekkür ederim canımın içi
Takımlara girmek istiyor musun ablacım
sağol canım. hiç sorma, gelir gelmez nereleri temizleyeceğiz diye düşündüm bileHayırlı olsun bayram temizliğin kolaylaşır ne güzel
Hmm işte yazligin mi var derdin varKocamın yazlığı ama sen sor gitmek isfiyonmu ev cok guzel ama mutfakta bulasik yeri yapilmamis eski sitelerden
Güncel kilo bildirimiSenin için de yazayım ablam takımlara girmek istiyorsan yarın sabah tartı bildirimini atarsın olur mu??
Tartı farklı ise farkeder tabikiTartı farklıydı başka yerde oldugum için onunda etkisi olabilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?