Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkürler canım, ilk hafta “nerde ney var hangi projelere bakacağım aman allahım bunlar nedir” ile geçti ama eve erken varmak ne olursa olsun inanılmaz moral verici :))
Çok geçmiş olsun

Kocaman aferin sana

Geçmiş olsun bağışıklığın düştü mü acaba

Canım hoşgeldin
Dönebilirsin tabii
Burayı çok özlemişim hoşbuldum tam da regl haftasına geldim aslında haftaya takıma girmek isteyebilirdim ama dayanamadım :))

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer, bildirim yapılınca takımlara girebilirsiniz
Liste şahane
Eline sağlık boncukcum

Afiyet olsun
veee deminden beri bakıyorum. az önce sipariş verdim. hayrlısı olsun inşallah. güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Hayırlı olsun bayram temizliğin kolaylaşır ne güzel
8 Mart menum

Sahur: 1 Muz

Iftar: Izgara tavuk (1 tane), ızgara et şiş (2 tane) 3 ızgara köfte, salata, 1 küçük lavaş.

2 litre su

Kitap olarak: Kardeşini doğurmak

20 dakika yürüyüş
Harika
Kitabını da paylaşmışsın
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun. Neden 1 saatten fazla sürdü sıkıntılı mıydı
ellerine emeğine sağlık canım

Çok sevindim canım. Allah hayırlı eylesin
Azmet5255 kaptanım @cinecin de artık senin neferin katılmak istiyormuş gibi hissettim ve ekledim
Evet dün yazmıştı hatta ben de yazmıştım sana
Katılıyorum canım çok haklısın

Bu hafta çocuklarla ilgilenmekten stres mf oldum güncel kilom 63.80
+400 düm yani
Ellssa
Bugün yeniden menü yazmaya başlycm

Eklentiler

• IMG_20250308_173818.webp
    19 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar herkese selam. Dünkü menümü yazacak yüzüm pek yok ama yine de yazayım

8 Mart Cumartesi
Sahur: su
İftar: ev yapımı dürüm (Çavdar lavaşı, içine kıymalı harç ve salata), bir bardak ev yapımı şekersiz erik suyu.
Çayın yanına: evde Dubai çikolatası yapmıştık ondan üç kare, bir de yine Çavdar lavaşına fındık kreması sürdüm )

Su:1,5 lt
Spor: sürekli dışarıdaydık. Baya adım atmışımdır ama telim yanımda değildi, tam bilemiyorum.

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Maşallah tebrik ederim

menünü çok beğendim afiyet olsun canım

Kocamın yazlığı ama sen sor gitmek isfiyonmu ev cok guzel ama mutfakta bulasik yeri yapilmamis eski sitelerden
Hmm işte yazligin mi var derdin var
Bulaşık makinesizlik zor. Annemlere tedavi süresince kalsınlar diye tuttuğumuz eşyalı evde de bulaşık makinesi yok. Allah sabır versin. Hele gelen giden de oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…