- 8 Kasım 2019
- 20.667
- 36.356
- 598
Ay sonu gelmiyo sonra cooHahahaha en mantıklısı evettt öyle diyecem sonra tıka basa yediriyolar beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sonu gelmiyo sonra cooHahahaha en mantıklısı evettt öyle diyecem sonra tıka basa yediriyolar beni![]()
Yaptım yaaaPzt bildirimin yok mu şimdi![]()
Tebrik ederim canım çok güzelGünaydın kaptanım hafta sonu sınav a girdim stres ten vs menümü takip edemedim ama diyeti bozmadım . şimdi tartımi yazıyorum
Cuma ;85.4
Bugün;84.95
Fark;450 gr
Senide etiketledimPzt bildirimin yok mu şimdi![]()
Günaydın hatunlar nabersiniz ben iyi değilim ful + full geldim ağlıyımmı güliyimi bilemedim çekilmeyi vaz geçmeyi bile düşündüm ama sonra duurr dedim bu artı kilo değil yemedin dedim bu işte bi terslik var dedim ve tartımı çektim
Cuma 62.40
Pazartesi 63.30
Fark +900Elhan
Eki Görüntüle 3263092 @Elhansuspushanimcim
Geçen hafta burasıda kapalıydı bu hafta iyi ama sıcaklarda bastırd biyandancumaya eksiyim kaptanım sana söözzzz
ne güzel manzara içim açıldı, burası çok kapalı ve yağmurlu![]()
Cuma 72 görürüz dimiiii canımm
Sandalyeye çıkıyor canımO kadar boyu varmı ya canların en üstüne nasıl erebiliyor.
ben şey görüyorum instada evde hayvanı olanlar içindi kediler falan camdan balkondan atlamason diye bir şey yapıyolar o işini görmezmi acbaa duvara göre en azından maliyeti düşük olur. Çocuk büyüyüncede çıkartırsın
Benimki ömürlük olacak onuda düşünmedim değil. Ama eline geçeni aşağı atıyor. Biz hiç cam acmayiz o yüzdenBak bu sayfa canım. Bişemiyorum tabi ne kdar güvenli olur ama sayfada cocuk içinde uygun olduğunfaşan yazıyoMthn83
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Hahaha diyorum elbisem olmazz vallahaaa mıhhh gibi kalırım ortada dedimAy sonu gelmiyo sonra coo![]()
O zaman sen dediğin gibi yaptır canımSandalyeye çıkıyor canım
Benimki ömürlük olacak onuda düşünmedim değil. Ama eline geçeni aşağı atıyor. Biz hiç cam acmayiz o yüzden![]()
Canımsın teşekkür ederimO zaman sen dediğin gibi yaptır canım![]()
Canım hiç sıkıntı yapma kalıcı bir şey değil inan ki... zaman zaman bunlar başimiza gelebilir. Vaz geçme lütfenGünaydın hatunlar nabersiniz ben iyi değilim ful + full geldim ağlıyımmı güliyimi bilemedim çekilmeyi vaz geçmeyi bile düşündüm ama sonra duurr dedim bu artı kilo değil yemedin dedim bu işte bi terslik var dedim ve tartımı çektim
Cuma 62.40
Pazartesi 63.30
Fark +900Elhan
Eki Görüntüle 3263092 @Elhansuspushanimcim
Olsun gelecek büyük eksilere gebe bu tartı
Yok vazgeçmedim geçer gibi oldum bu sabah daha az yedim öğle yemicem sıvı geçiştiricem akşamda yemicem yarın tekrar tartılıcamCanım hiç sıkıntı yapma kalıcı bir şey değil inan ki... zaman zaman bunlar başimiza gelebilir. Vaz geçme lütfen![]()
Kahvaltı sonrası 700-1000 gr fark ediyor. Sonuç güzel canim. Cumaya kadar iyi bir eksi gelecek.Ben bugün 83.6 yım
Tartıyı unuttum sabah. Şimdi aklıma geldi. Bişeyler yemiş içmiştim ama olsun dedim tartılayım.
Dün 83.4 tüm
Bu arada dün gece çerez gazoz ve karpuz eklendi menümefilm keyfi yaparken hiç farkında olmadan hemde
![]()