• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kaptanım hafta sonu sınav a girdim stres ten vs menümü takip edemedim ama diyeti bozmadım . şimdi tartımi yazıyorum
Cuma ;85.4
Bugün;84.95
Fark;450 gr
Tebrik ederim canım çok güzel 👏🏼

suspushanimcim suspushanimcim ben çok mutluyum iyi ki varsınız ya hep sizin sayenizde ♥️
-1.300
Toplam giden 4 kilo♥️♥️

Eklentiler

• IMG_20230619_114837.jpg
    IMG_20230619_114837.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 31
O kadar boyu varmı ya canların en üstüne nasıl erebiliyor.
ben şey görüyorum instada evde hayvanı olanlar içindi kediler falan camdan balkondan atlamason diye bir şey yapıyolar o işini görmezmi acbaa duvara göre en azından maliyeti düşük olur. Çocuk büyüyüncede çıkartırsın
Sandalyeye çıkıyor canım 🤪
Bak bu sayfa canım. Bişemiyorum tabi ne kdar güvenli olur ama sayfada cocuk içinde uygun olduğunfaşan yazıyo Mthn83 Mthn83
Benimki ömürlük olacak onuda düşünmedim değil. Ama eline geçeni aşağı atıyor. Biz hiç cam acmayiz o yüzden 😔

Günaydın hatunlar nabersiniz ben iyi değilim ful + full geldim ağlıyımmı güliyimi bilemedim çekilmeyi vaz geçmeyi bile düşündüm ama sonra duurr dedim bu artı kilo değil yemedin dedim bu işte bi terslik var dedim ve tartımı çektim
Cuma 62.40
Pazartesi 63.30
Fark +900 Elhan Elhan
Eki Görüntüle 3263092 @Elhan suspushanimcim suspushanimcim
Canım hiç sıkıntı yapma kalıcı bir şey değil inan ki... zaman zaman bunlar başimiza gelebilir. Vaz geçme lütfen :dua::KK200:

Canım hiç sıkıntı yapma kalıcı bir şey değil inan ki... zaman zaman bunlar başimiza gelebilir. Vaz geçme lütfen :dua::KK200:
Yok vazgeçmedim geçer gibi oldum bu sabah daha az yedim öğle yemicem sıvı geçiştiricem akşamda yemicem yarın tekrar tartılıcam

Ben bugün 83.6 yım
Tartıyı unuttum sabah. Şimdi aklıma geldi. Bişeyler yemiş içmiştim ama olsun dedim tartılayım.
Dün 83.4 tüm
Bu arada dün gece çerez gazoz ve karpuz eklendi menüme:olamaz:film keyfi yaparken hiç farkında olmadan hemde:oops:
Kahvaltı sonrası 700-1000 gr fark ediyor. Sonuç güzel canim. Cumaya kadar iyi bir eksi gelecek. :KK60:

Back