Dışardaydık geç geldik evde hamburger köftesi vardı başka seçeneğim yoktu hayır doymadım daAfiyet olsun canımHamburger hem yenildiği saat itibariyle hem de diyet boyunca menune girmese keşke Acısını sonraki gün maddi manevi yaşıyoruz. Dün bir delilik yaptım bir haftama mâl oldu. Ne geçti elime Seçici olalım kuzum.
Suss susssBurnuma kötu kokular gelıyor sen cayarsın valla
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel bir saatte bitirmişsinÇocuk da hava almış olur ne iyi yapmışsın.
Afiyet olsunMenüm
11:30
Tereyağlı yumurta
Çökelek kavurması
Karpuz
Yeşil biber k.soğan domates
Pide
14:30
1 kase karışık çerez
Gazoz
18:30
2 tane japon eriği
19:00
Etlş taze fasulye
Kavurma
Pirinç pilavı
Süs biberi
Turşu
Yufka ekmek
Spor yok maalesef. Ev hali olunca. Dışarı çıktık ama arabayla. Sağlıklı beslenme moduna giremedim çok fazla ama burası beni zorlada olsa o moda götürecek
Isınmadan yaptıysan kasların agriyabilir canım.Teşekkür ederim kaptanımşimdi suspushanimcim in paylaştığı platesi de yaptım ama halinin uze.rinde yaptığından galiba belim ağrıdı
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımBenim görevim yoktu izinliyim diye eşiin vardi 2 çocukla ben de hiç fırsat bulamadım bugün
11. 00 1 haslanmis yumurta
Salatalık domates yeşillik zeytin
Çeyrek sade gözleme
14.00 1 bardak süt ,2 kuru kayısı 2 hurma
16.00 salçalı soğanlı sulu tavuk yemeği (Diyarbakır da çok yapılır tarif isteyen olursa verebilirim haşlama tavuğa müthiş bır alternatif ,çok lezzetli burda bayramlarda yapılır)
Biberli arpa şehriye pilavıa ve salata
4 litre civarı su (emzirdigim ve yaz geldiği için oldukça çok içmeye calisyorum)
Spor henüz fırsat bulamadım ama ebru sallinin 15 günde 12 santim incelme videosu var onu yapacam uyumadan inşallahsuspushanimcim
Aynen süper gidiyorsun.Bugünkü menüm
Sabah: 2 küçük sigara böreği, yeşillik peynir,yumurta
Öğlen 2,3 kiraz, yarım şeftali, 1 bardak kefir,1 avuç çiğ badem,fındık karışık
Akşam: 1 kase taze fasülye
Kızlar bugün dışarı çıkarken mama çantası almıştım kızıma.onu diyet çantası yaptım meyveler koydum kefir koydum çerez koydum acıktıkca çıkarıp atıştırdım i.kızım için zaten koyuyodum şimdi kendime de bişiler koydum süper oldu.sabahki 2 arkadaşı saymazsak bu sistem tutar gibi@suspushanimcim Elhan
Şu biraz daha olabilir canım, menü süper.17 Haziran cumartesi menüsu
7.30 kahvaltı
2 h yumurta, salatalık, peynir, 1 dlm tb ekmeği, 1 YK tahin pekmez
15.00 çeyrek simi krem peynir
19.00 yoğurt çorbası iki kase
Adım izinliydim
Şu 1,5 lt
Elhan suspushanimcim
Çok güzel gerçekten ne kadar aktif olursak o kadar motive oluyoruz.Kaptanım küçük oğlumun basket kursundayim.Eve geçince menü ve spor paylaşımı yapacağım.kendi sınavlarım bitti.Buyuk oğlumun yks sınavları da bitti.artik daha aktif olacağım inşallah
Gördüm şimdi, bol eksiler dilerim
Bu menü alkislanir.Sabah ıkı dil peyniri bir iki çatal salatalık semiz otu yarım kepek ekmek yeşil çay
Ara 5 ceviz 3/4 dilim karpuz
İkindi saat 4 de patlıcan lı zebze yemegi yanında yoğurt kürü yeşil çay bir kepek ekmeği
Su 2.5 litre
Elhan
suspushanimcim
.
Dolmalar kücük demişsin zaten. Erken de kapatmissin günü. Süpersin spor da menüde18 haziran
08.25 sade türk kahvesi
10.30-11.00 arası kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
2 küp beyaz peynir
1 y.k menemen
1 dilim t.b ekmeği
13.00 ara
6 çiğ badem
1 kayısı
17.30 akşam
4 mini zeytin yağlı dolma biber
Çoban salatası
3 y.k Yoğurtlu közlenmiş patlıcanlı salata
2.5 litre su içildi
12400 adım atıldı
Elhan suspushanimcim
Elhan abla da yazmis zaten akşam olmasa daha iyiymis . Olsun daha önümüzde 4 gün var.18 Haziran pazar
11.00 1 kase granola ve yulaflı süt
16.30 yarım şeftali, bir bardak kefir, yarım paket chia tohumlu grissuno
20.00 ev yapımı hamburger, ayran
Bugün regl oldum kızlar canım çok tatlı çekiyor ama sabrediyorum şuan ödem vardır bende regl zamanı inş tartıya çok yansımaz
Elhan suspushanimcim
Olsun ablacim 4 gün var. Haftasonu disarda ve yemeli geçiyor. Acikcasi kendim için de zor geçiyor.Afiyet olsun canımHamburger hem yenildiği saat itibariyle hem de diyet boyunca menune girmese keşke Acısını sonraki gün maddi manevi yaşıyoruz. Dün bir delilik yaptım bir haftama mâl oldu. Ne geçti elime Seçici olalım kuzum.
Pirinç pilavı, yufka ekmek miktari ???Menüm
11:30
Tereyağlı yumurta
Çökelek kavurması
Karpuz
Yeşil biber k.soğan domates
Pide
14:30
1 kase karışık çerez
Gazoz
18:30
2 tane japon eriği
19:00
Etlş taze fasulye
Kavurma
Pirinç pilavı
Süs biberi
Turşu
Yufka ekmek
Spor yok maalesef. Ev hali olunca. Dışarı çıktık ama arabayla. Sağlıklı beslenme moduna giremedim çok fazla ama burası beni zorlada olsa o moda götürecek
Maşallah menü de spor da süperBenim görevim yoktu izinliyim diye eşiin vardi 2 çocukla ben de hiç fırsat bulamadım bugün
11. 00 1 haslanmis yumurta
Salatalık domates yeşillik zeytin
Çeyrek sade gözleme
14.00 1 bardak süt ,2 kuru kayısı 2 hurma
16.00 salçalı soğanlı sulu tavuk yemeği (Diyarbakır da çok yapılır tarif isteyen olursa verebilirim haşlama tavuğa müthiş bır alternatif ,çok lezzetli burda bayramlarda yapılır)
Biberli arpa şehriye pilavıa ve salata
4 litre civarı su (emzirdigim ve yaz geldiği için oldukça çok içmeye calisyorum)
Spor henüz fırsat bulamadım ama ebru sallinin 15 günde 12 santim incelme videosu var onu yapacam uyumadan inşallahsuspushanimcim
Hamlamis olabilir misin ben de hep halini üstünde yapıyorum.Teşekkür ederim kaptanımşimdi suspushanimcim in paylaştığı platesi de yaptım ama halinin uze.rinde yaptığından galiba belim ağrıdı
Afiyet olsun
Evet canım ya bebek arabası ile yürürken saat adım saymıyor maalesef. Saatin olduğu kolun boşta olması gerekiyor.. geçen hafta öyle yapmıştım bebek arabası tuttuğum kolumdan 100gr boşta kalan kolumdan 200 gr vermişimBilin bakalım naptın6 gibi çıktım yürüyüşe, güzel güzel yürüdüm spor baslatmistim.Bi 20 dk sonra sonlandırdık adimima bakmak için bı de ne göreyim evden çıktığımda aynı bebek arabasını tuttuğum için saymamis menekse_kokusu senin de aynıydı saatin sende de oldu mu böyle?
Sonra tek elle arabayı sürdüm saatli kolumu da sallaya sallaya yürüdüm
Oyy minnakmis daha. Allah bagislasin canim. Benimkiler senin bebise bakinca buyuk: 7 ve 2,5 yasindakar.Her genç kızın başına gelir
Direkt fayansin üzerine koymayın ,sehpa gibi bir şeyin üzerinde deneyebilirsin.Annem İzmir'de balkonunda ne biberler yetiştiriyorkocaman bir divanın üzerine legenlerde ya da kestirdiği bidonlarda.Anneme geçtiğimde atayım inşallah.Bi de tabi her gün sulamak gerekiyo
6,5 aylık canım,senin de mi bebiş var?
Özümde zayıf bı insandım zaten hep hamilelikten
Daha önceki yıllarda tartisoyla giden arkadaşlar vardı(4 yıla bir çocuk dogurdugumdan hep buralardayım )
Canim kaptanim, sanki az da olsa eksi girecek gibi gibiyim.
Dikkat Dikkat !!
Kaptanınız konuşuyor…
Mavişlerim haftasonu yoğunluğundan buralara bakamıyorum. Yarın tartı var menülerinizi tek tek inceleyeceğim hepinizden eksi bekliyorum lütfen son saatler ağızlara fermuar çekilsin
Jou
@Mthn83
@ozlemon
@Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
bilgeyogii
@Jasminium84
@Kevssooo
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
@Meryem1306
Isınmak miIsınmadan yaptıysan kasların agriyabilir canım.
Oo yarı yarıya fark etmişEvet canım ya bebek arabası ile yürürken saat adım saymıyor maalesef. Saatin olduğu kolun boşta olması gerekiyor.. geçen hafta öyle yapmıştım bebek arabası tuttuğum kolumdan 100gr boşta kalan kolumdan 200 gr vermişimeğer cebin olursa telefonu cebine koy öyle sayıyor ya da çantada olursa telefon yine sayıyor
Allah bağışlasın canımOyy minnakmis daha. Allah bagislasin canim. Benimkiler senin bebise bakinca buyuk: 7 ve 2,5 yasindakar.
Ozinde zayifsan verirsin daha bebis de kucukmus
Iste anacoginin baktigi gibi bakamiyoruz bizduzenli sulansa olur belki ama kim ugrasacak diyoruz iste. Esim birkac cocek denedi kapali balkon bir de guneyde. Sauna gibi oluyor gunes cikinca
5 yemek kaşığı civarı yedim canımAfiyet olsun canımBiberli arpa şehriye pilavı kaç tabak yedin
5 yemek kaşığı civarı yedim canım
Hemen tarifi veriyorum. İster tavuk göğsü ile.yaparsiiniz ister but kalça pirzola ile ama vereceğim tariftavuk göğsü hariç tavuğun diğer kısımları ile yapılan bunu belirtiyorum.cunku hiç yağ koymuyoruz.Aynen süper gidiyorsun.
Şu biraz daha olabilir canım, menü süper.
Çok güzel gerçekten ne kadar aktif olursak o kadar motive oluyoruz.
Gördüm şimdi, bol eksiler dilerim
Bu menü alkislanir.
Dolmalar kücük demişsin zaten. Erken de kapatmissin günü. Süpersin spor da menüde
Elhan abla da yazmis zaten akşam olmasa daha iyiymis . Olsun daha önümüzde 4 gün var.
Olsun ablacim 4 gün var. Haftasonu disarda ve yemeli geçiyor. Acikcasi kendim için de zor geçiyor.
Pirinç pilavı, yufka ekmek miktari ???
Maşallah menü de spor da süperyemeği tarifini alabiliriz tabi ki.
Hamlamis olabilir misin ben de hep halini üstünde yapıyorum.
İyice kavuruyoruz ay bu arada salçayı yazmayı unutmuşum yaklaşık yarım yemek karısı bıber yarım yemek kaşığı domates salçası da ekliyoruz tavuğa. Sonrasında üstünü geçecek kadar su ekleyip orta ateşte tavuklar pişene kadar pişiriyoruz ve haziirr harika bır lezzet deneyen olursa yorumları bekliyorumHemen tarifi veriyorum. İster tavuk göğsü ile.yaparsiiniz ister but kalça pirzola ile ama vereceğim tariftavuk göğsü hariç tavuğun diğer kısımları ile yapılan bunu belirtiyorum.cunku hiç yağ koymuyoruz.
Bır kapta tavuğu 1 adet ince kıyılmış soğanı , tuz az karabiber , biraz isot ve bol kişniş ile iyice harmanliyoruz. 2 3 saat buz dolabinda bekletiyoruz. Sonra tencereye alıp suyunu salıp çekene kadar iyic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?