Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende bebek arabasını tek elle sürüyorum sahaya gittiğimde zor oluyor orda tek elle sürmek ozaman telefonu cebime koyuyorum adım sayara ordan bakıyorum

17 Haziran menüm

Kahvaltı
Mercimek corbasi
2 zeytin

Ara öğün
1 avokado

Akşam
3 çıtır tavuk
1 kase mercimek corba

3.5 lt su
Cookiie Elhan
Afiyet olsun canım çok güzel
Allah kolaylık versin canım. Sağ salim geçti inşallah
Menülerin güzel eksiker getirSin inşallah

Sabah ıkı dil peyniri bir iki çatal salatalık semiz otu yarım kepek ekmek yeşil çay

Ara 5 ceviz 3/4 dilim karpuz

İkindi saat 4 de patlıcan lı zebze yemegi yanında yoğurt kürü yeşil çay bir kepek ekmeği

Su 2.5 litre

Elhan
suspushanimcim
.

Eklentiler

• Screenshot_20230618_212149_com.huawei.health.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım sen aslen Anteplisin değil miAntep peyniri dururken dil peyniri baktın sofrada bol yeşillik var bir iki çatalla yetinmeAfiyet olsun menün çok güzel.

Bende bebek arabasını tek elle sürüyorum sahaya gittiğimde zor oluyor orda tek elle sürmek ozaman telefonu cebime koyuyorum adım sayara ordan bakıyorum
yaa buna ben de bakacağım o yüzden az olabilir benim de adımlarım. Avm de parkta yürüyüşte hep bebek arabasıylayım ben

18 haziran
08.25 sade türk kahvesi

10.30-11.00 arası kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
2 küp beyaz peynir
1 y.k menemen
1 dilim t.b ekmeği

13.00 ara
6 çiğ badem
1 kayısı

17.30 akşam
4 mini zeytin yağlı dolma biber
Çoban salatası
3 y.k Yoğurtlu közlenmiş patlıcanlı salata

2.5 litre su içildi

12400 adım atıldı

Elhan suspushanimcim

18 Haziran pazar
11.00 1 kase granola ve yulaflı süt
16.30 yarım şeftali, bir bardak kefir, yarım paket chia tohumlu grissuno
20.00 ev yapımı hamburger, ayran
Bugün regl oldum kızlar canım çok tatlı çekiyor ama sabrediyorum şuan ödem vardır bende regl zamanı inş tartıya çok yansımaz
Elhan suspushanimcim

Afiyet olsun canım Hamburger hem yenildiği saat itibariyle hem de diyet boyunca menune girmese keşke Acısını sonraki gün maddi manevi yaşıyoruz. Dün bir delilik yaptım bir haftama mâl oldu. Ne geçti elime Seçici olalım kuzum.

Afiyet olsun canım Mini dolmaların miniligine güveniyorum. Yarina zarar vermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…