• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm

11:30
Tereyağlı yumurta
Çökelek kavurması
Karpuz
Yeşil biber k.soğan domates
Pide

14:30
1 kase karışık çerez
Gazoz

18:30
2 tane japon eriği

19:00
Etlş taze fasulye
Kavurma
Pirinç pilavı
Süs biberi
Turşu
Yufka ekmek

Spor yok maalesef. Ev hali olunca. Dışarı çıktık ama arabayla. Sağlıklı beslenme moduna giremedim çok fazla ama burası beni zorlada olsa o moda götürecek:rapci:

Afiyet olsun canım ❤️ Hamburger hem yenildiği saat itibariyle hem de diyet boyunca menune girmese keşke :KK43: Acısını sonraki gün maddi manevi yaşıyoruz. Dün bir delilik yaptım bir haftama mâl oldu. Ne geçti elime :KK14:Seçici olalım kuzum.
Dışardaydık geç geldik evde hamburger köftesi vardı başka seçeneğim yoktu hayır doymadım da :(

Benim görevim yoktu izinliyim diye eşiin vardi 2 çocukla ben de hiç fırsat bulamadım bugün 🤦
11. 00 1 haslanmis yumurta
Salatalık domates yeşillik zeytin
Çeyrek sade gözleme
14.00 1 bardak süt ,2 kuru kayısı 2 hurma
16.00 salçalı soğanlı sulu tavuk yemeği (Diyarbakır da çok yapılır tarif isteyen olursa verebilirim haşlama tavuğa müthiş bır alternatif ,çok lezzetli burda bayramlarda yapılır🤗)
Biberli arpa şehriye pilavıa ve salata
4 litre civarı su (emzirdigim ve yaz geldiği için oldukça çok içmeye calisyorum)
Spor henüz fırsat bulamadım ama ebru sallinin 15 günde 12 santim incelme videosu var onu yapacam uyumadan inşallah☺️ suspushanimcim suspushanimcim

Çok güzel bir saatte bitirmişsin :KK9: Çocuk da hava almış olur ne iyi yapmışsın. 🥰
Teşekkür ederim kaptanım🥰🥰 şimdi suspushanimcim suspushanimcim in paylaştığı platesi de yaptım ama halinin uze.rinde yaptığından galiba belim ağrıdı😩
Menüm

Tereyağlı yumurta
Çökelek kavurması
Karpuz
Pide

1 kase karışık çerez
Gazoz

2 tane japon eriği

Etlş taze fasulye
Kavurma
Pirinç pilavı
Süs biberi
Turşu
Yufka ekmek

Spor yok maalesef. Ev hali olunca. Dışarı çıktık ama arabayla. Sağlıklı beslenme moduna giremedim çok fazla ama burası beni zorlada olsa o moda götürecek:rapci:
Afiyet olsun 🤗

Benim görevim yoktu izinliyim diye eşiin vardi 2 çocukla ben de hiç fırsat bulamadım bugün 🤦
Çeyrek sade gözleme
16.00 salçalı soğanlı sulu tavuk yemeği (Diyarbakır da çok yapılır tarif isteyen olursa verebilirim haşlama tavuğa müthiş bır alternatif ,çok lezzetli burda bayramlarda yapılır🤗)
4 litre civarı su (emzirdigim ve yaz geldiği için oldukça çok içmeye calisyorum)
Spor henüz fırsat bulamadım ama ebru sallinin 15 günde 12 santim incelme videosu var onu yapacam uyumadan inşallah☺️ suspushanimcim suspushanimcim
Afiyet olsun canım ❤️ Biberli arpa şehriye pilavı kaç tabak yedin :confused:

Bugünkü menüm
Sabah: 2 küçük sigara böreği, yeşillik peynir,yumurta
Öğlen 2,3 kiraz, yarım şeftali, 1 bardak kefir,1 avuç çiğ badem,fındık karışık
Akşam: 1 kase taze fasülye
Kızlar bugün dışarı çıkarken mama çantası almıştım kızıma.onu diyet çantası yaptım meyveler koydum kefir koydum çerez koydum acıktıkca çıkarıp atıştırdım i.kızım için zaten koyuyodum şimdi kendime de bişiler koydum süper oldu.sabahki 2 arkadaşı saymazsak bu sistem tutar gibi :KK73:@suspushanimcim Elhan Elhan
Aynen süper gidiyorsun. 💪🧿
17 Haziran cumartesi menüsu
7.30 kahvaltı
2 h yumurta, salatalık, peynir, 1 dlm tb ekmeği, 1 YK tahin pekmez

15.00 çeyrek simi krem peynir

19.00 yoğurt çorbası iki kase
Adım izinliydim🙈
Şu 1,5 lt
Elhan Elhan suspushanimcim suspushanimcim
Şu biraz daha olabilir canım, menü süper. 😍
Kaptanım küçük oğlumun basket kursundayim.Eve geçince menü ve spor paylaşımı yapacağım.kendi sınavlarım bitti.Buyuk oğlumun yks sınavları da bitti.artik daha aktif olacağım inşallah 😍
Çok güzel gerçekten ne kadar aktif olursak o kadar motive oluyoruz. 💪❤️
Gördüm şimdi, bol eksiler dilerim ❣️❤️
Sabah ıkı dil peyniri bir iki çatal salatalık semiz otu yarım kepek ekmek yeşil çay

Ara 5 ceviz 3/4 dilim karpuz

İkindi saat 4 de patlıcan lı zebze yemegi yanında yoğurt kürü yeşil çay bir kepek ekmeği

Su 2.5 litre

Elhan Elhan
suspushanimcim suspushanimcim
.
Bu menü alkislanir. 🧿💪❤️
18 haziran
08.25 sade türk kahvesi

10.30-11.00 arası kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
2 küp beyaz peynir
1 y.k menemen
1 dilim t.b ekmeği

13.00 ara
6 çiğ badem
1 kayısı

17.30 akşam
4 mini zeytin yağlı dolma biber
Çoban salatası
3 y.k Yoğurtlu közlenmiş patlıcanlı salata

2.5 litre su içildi

12400 adım atıldı

Dolmalar kücük demişsin zaten. Erken de kapatmissin günü. Süpersin spor da menüde ❤️💪
18 Haziran pazar
11.00 1 kase granola ve yulaflı süt
16.30 yarım şeftali, bir bardak kefir, yarım paket chia tohumlu grissuno
20.00 ev yapımı hamburger, ayran
Bugün regl oldum kızlar canım çok tatlı çekiyor ama sabrediyorum şuan ödem vardır bende regl zamanı inş tartıya çok yansımaz :dua:
Elhan abla da yazmis zaten akşam olmasa daha iyiymis . Olsun daha önümüzde 4 gün var. 💪❤️
Afiyet olsun canım ❤️ Hamburger hem yenildiği saat itibariyle hem de diyet boyunca menune girmese keşke :KK43: Acısını sonraki gün maddi manevi yaşıyoruz. Dün bir delilik yaptım bir haftama mâl oldu. Ne geçti elime :KK14:Seçici olalım kuzum.
Olsun ablacim 4 gün var. Haftasonu disarda ve yemeli geçiyor. Acikcasi kendim için de zor geçiyor.
Menüm

Tereyağlı yumurta
Çökelek kavurması
Karpuz
Pide

1 kase karışık çerez
Gazoz

2 tane japon eriği

Etlş taze fasulye
Kavurma
Pirinç pilavı
Süs biberi
Turşu
Yufka ekmek

Pirinç pilavı, yufka ekmek miktari ???
Çeyrek sade gözleme
Maşallah menü de spor da süper 🧿💪❤️ yemeği tarifini alabiliriz tabi ki. 😍
Teşekkür ederim kaptanım🥰🥰 şimdi suspushanimcim suspushanimcim in paylaştığı platesi de yaptım ama halinin uze.rinde yaptığından galiba belim ağrıdı😩

Afiyet olsun 🤗
Hamlamis olabilir misin ben de hep halini üstünde yapıyorum.

Selamm
Pazar menum
Sabah 2 yumurta 1 dilim tbe yeşillik
Ara sınavdaki minik şekerler 🤣
Öğle 50 gr ton balığı salata 1 dilim tbe
Ara 10 badem 11 kiraz
Akşam 7 yk ıspanak 4 yk yoğurt
Ara 1 kuru kayısı 4 fındık
2 litre su
8039 adım
Elhan Elhan Cookiie Cookiie

Eklentiler

• Screenshot_20230618_231801_Huawei Health.webp
    Screenshot_20230618_231801_Huawei Health.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 26
Bilin bakalım naptın😭😭6 gibi çıktım yürüyüşe, güzel güzel yürüdüm spor baslatmistim.Bi 20 dk sonra sonlandırdık adimima bakmak için bı de ne göreyim evden çıktığımda aynı😭😭 bebek arabasını tuttuğum için saymamis😩 menekse_kokusu menekse_kokusu senin de aynıydı saatin sende de oldu mu böyle?
Sonra tek elle arabayı sürdüm saatli kolumu da sallaya sallaya yürüdüm
Evet canım ya bebek arabası ile yürürken saat adım saymıyor maalesef. Saatin olduğu kolun boşta olması gerekiyor.. geçen hafta öyle yapmıştım bebek arabası tuttuğum kolumdan 100gr boşta kalan kolumdan 200 gr vermişim 🤣🤣 eğer cebin olursa telefonu cebine koy öyle sayıyor ya da çantada olursa telefon yine sayıyor

Her genç kızın başına gelir😜😂😂

Direkt fayansin üzerine koymayın ,sehpa gibi bir şeyin üzerinde deneyebilirsin.Annem İzmir'de balkonunda ne biberler yetiştiriyor🤭kocaman bir divanın üzerine legenlerde ya da kestirdiği bidonlarda.Anneme geçtiğimde atayım inşallah.Bi de tabi her gün sulamak gerekiyo
6,5 aylık canım,senin de mi bebiş var?
Özümde zayıf bı insandım zaten hep hamilelikten 😜😜😜

Daha önceki yıllarda tartisoyla giden arkadaşlar vardı🤭(4 yıla bir çocuk dogurdugumdan hep buralardayım😁😁)
Oyy minnakmis daha. Allah bagislasin canim. Benimkiler senin bebise bakinca buyuk: 7 ve 2,5 yasindakar.
Ozinde zayifsan verirsin daha bebis de kucukmus😉
Iste anacoginin baktigi gibi bakamiyoruz biz🤪 duzenli sulansa olur belki ama kim ugrasacak diyoruz iste. Esim birkac cocek denedi kapali balkon bir de guneyde. Sauna gibi oluyor gunes cikinca

Elhan Elhan Cookiie Cookiie
Bugunku menum
09:00- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 domates
12:00- 2 kase yogurt, 1 avuc findik, 1 kase kavun
16:00 - peynirli salata, 1 paket cubuk kraker, 2 seftali

Su:2lt
Spor: 20dk pilates
10278 adim

Eklentiler

• IMG_5511.webp
    IMG_5511.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
Isınmadan yaptıysan kasların agriyabilir canım.
Isınmak mi😅baktım bebiş duruyor açtım bilgisayarı basladiydim🤭hiç aklıma gelmedi isinmak
Evet canım ya bebek arabası ile yürürken saat adım saymıyor maalesef. Saatin olduğu kolun boşta olması gerekiyor.. geçen hafta öyle yapmıştım bebek arabası tuttuğum kolumdan 100gr boşta kalan kolumdan 200 gr vermişim 🤣🤣 eğer cebin olursa telefonu cebine koy öyle sayıyor ya da çantada olursa telefon yine sayıyor
Oo yarı yarıya fark etmiş😂😂 telefon sırt cantamdaydi ama onun için ayrı uygulama mi gerekiyor bilmiyorum ki nerden bakacağım🥴
Oyy minnakmis daha. Allah bagislasin canim. Benimkiler senin bebise bakinca buyuk: 7 ve 2,5 yasindakar.
Ozinde zayifsan verirsin daha bebis de kucukmus😉
Iste anacoginin baktigi gibi bakamiyoruz biz🤪 duzenli sulansa olur belki ama kim ugrasacak diyoruz iste. Esim birkac cocek denedi kapali balkon bir de guneyde. Sauna gibi oluyor gunes cikinca
Allah bağışlasın canım🤗abisi 8,5 ablası 5 yasinda bu yavrum da arada altın top🤭
Ben de iki üç biber diktim ama her gün çıkıp sulamaya ben de üşeniyorum🙈 başını ort uzun giy mesele🤭 neyse yarın çamaşır sererken suların artık😅
Sen daha önce takımlarda tartışmış mıydın?

5 yemek kaşığı civarı yedim canım😂

Aynen süper gidiyorsun. 💪🧿

Şu biraz daha olabilir canım, menü süper. 😍

Çok güzel gerçekten ne kadar aktif olursak o kadar motive oluyoruz. 💪❤️

Gördüm şimdi, bol eksiler dilerim ❣️❤️

Bu menü alkislanir. 🧿💪❤️

Dolmalar kücük demişsin zaten. Erken de kapatmissin günü. Süpersin spor da menüde ❤️💪

Elhan abla da yazmis zaten akşam olmasa daha iyiymis . Olsun daha önümüzde 4 gün var. 💪❤️

Olsun ablacim 4 gün var. Haftasonu disarda ve yemeli geçiyor. Acikcasi kendim için de zor geçiyor.

Pirinç pilavı, yufka ekmek miktari ???

Maşallah menü de spor da süper 🧿💪❤️ yemeği tarifini alabiliriz tabi ki. 😍

Hamlamis olabilir misin ben de hep halini üstünde yapıyorum.
Hemen tarifi veriyorum. İster tavuk göğsü ile.yaparsiiniz ister but kalça pirzola ile ama vereceğim tariftavuk göğsü hariç tavuğun diğer kısımları ile yapılan bunu belirtiyorum.cunku hiç yağ koymuyoruz.
Bır kapta tavuğu 1 adet ince kıyılmış soğanı , tuz az karabiber , biraz isot ve bol kişniş ile iyice harmanliyoruz. 2 3 saat buz dolabinda bekletiyoruz. Sonra tencereye alıp suyunu salıp çekene kadar iyic

Hemen tarifi veriyorum. İster tavuk göğsü ile.yaparsiiniz ister but kalça pirzola ile ama vereceğim tariftavuk göğsü hariç tavuğun diğer kısımları ile yapılan bunu belirtiyorum.cunku hiç yağ koymuyoruz.
Bır kapta tavuğu 1 adet ince kıyılmış soğanı , tuz az karabiber , biraz isot ve bol kişniş ile iyice harmanliyoruz. 2 3 saat buz dolabinda bekletiyoruz. Sonra tencereye alıp suyunu salıp çekene kadar iyic
İyice kavuruyoruz ay bu arada salçayı yazmayı unutmuşum yaklaşık yarım yemek karısı bıber yarım yemek kaşığı domates salçası da ekliyoruz tavuğa. Sonrasında üstünü geçecek kadar su ekleyip orta ateşte tavuklar pişene kadar pişiriyoruz ve haziirr harika bır lezzet deneyen olursa yorumları bekliyorum 😍

18 haziran 2023
Öğle
2 yumurta omlet
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

4-5 çilek
5 erik
yarım muz

akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase semiz otu (çiğ)
canım kaptanlar Cookiie Cookiie Elhan Elhan
herkese iyi geceler canımlarr :KK200::KK200::KK200:

Kızlar grup girişim var çok kalamayacağım parça parça geliyorlar
Menüde hızlıca yazayım
Saat 03.40 bir kase ezogelin çorbası
Saat 11 gibi bir tabakta yoğurt içine 3 kasiknpilav 3 kaşık makarna
Şu 1.5 lt
Ben kaçıyorum Spor yok malak gibi uyudum :) birkaç saat uyuyup ise geri geldim abah 8ne kadar :((
Neyse en azından bir isim var hamd olsun
Hadi byeee

Back