• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.🏃🏻‍♀️💃🏻
Bol su içiyoruz en az 2 lt. 💦💦
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı 🥬🥦🥒🥒🫑🥑
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz🍐🍇🍊🍓🥜🫘🌰
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi 🧐
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez. 💪🏼

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

@J O U 🦋
@Mthn83 🦋
ozlemon ozlemon 🦋
@Iron Butterfly 🦋
@Tesnim1903 🦋
Limoni026 Limoni026 🦋
@siskopat 🦋
@Kevssooo 🦋
menekse_kokusu menekse_kokusu 🦋
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 🦋
@Meryem1306 🦋
Bugün bir tabak patates kızartması ve 4 kare çikolatadan sonra kesin artıladım.. Ama mesajın harika olmuş kaptanım😍 Yarın kaldıgım yerden devam edecegım inşallah 🥰

Şimdi hatunlar çıtır olma yolunda birbirimize destek olacağız.:KK19:

Kadının inanıpta başaramadığı bisey yok.
Kendi gücümüzün farkına varalım. :KK6:

Önce kendi nefsimizi ikna edelim, kafamıza hedefimizi yerleştirelim, yazın rehavetine kapılmayalım. :KK66:

Kilo verip inceldigimizi aynada görmenin verdiği keyfi tadı hiçbir yiyecek vermeyecek vermiyor da . :KK28:

Hadi sıkı tutalım bu hafta . İki iki daha dört zayıflamak için aldığımız kalori harcadigimizdan az olmalı buda demek ki kalori açığı oluşturacağız o yağların canına okuyacağız. :KK62:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Günlük spor videosu atacağım yapalilenlerle yaparız, yapamayanlarla da en az günlük 6.000 hedefleyelim.

s i d e l y a s i d e l y a ❤️
Zeytur Zeytur ❤️
FitVenus FitVenus ❤️
Mina45 Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
Busra196 Busra196 ❤️
Lavinia_98 Lavinia_98 ❤️
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne ❤️
Kinoalihatun Kinoalihatun ❤️
MAKE UP_ MAKE UP_ ❤️
Ve Elhan Elhan kraliçemiz. ❤️

Evet kızlar var mısınız yukardakileri yapmaya 💪
Spor menu ve Su da beni etiketlemeyi unutmayın. :KK15:

Şu bi hafta cis Cos yemek , ay misafir geldi ayıp oldu demek yok.:sinirli: Yemeycegiz o kadar :KK62:

Önce kendi nefsimizi ikna edelim, kafamıza hedefimizi yerleştirelim, yazın rehavetine kapılmayalım. :KK66:

Kilo verip inceldigimizi aynada görmenin verdiği keyfi tadı hiçbir yiyecek vermeyecek vermiyor da . :KK28:

Hadi sıkı tutalım bu hafta . İki iki daha dört zayıflamak için aldığımız kalori harcadigimizdan az olmalı buda demek ki kalori açığı oluşturacağız o yağların canına okuyacağız. :KK62:

Günlük spor videosu atacağım yapalilenlerle yaparız, yapamayanlarla da en az günlük 6.000 hedefleyelim.

Zeytur Zeytur ❤️
FitVenus FitVenus ❤️
Mina45 Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
Busra196 Busra196 ❤️
Lavinia_98 Lavinia_98 ❤️
MAKE UP_ MAKE UP_ ❤️

Şu bi hafta cis Cos yemek , ay misafir geldi ayıp oldu demek yok.:sinirli: Yemeycegiz o kadar :KK62:

Bu videoyu bana eşim atmisti ta ne zaman almak istedim 😆😆

Bu arada az önce tartildim 65.9 cikto yani dün gece bu saatlerden itibaren 1.2 kg indim
Bunun 200 gramı yağ diye düşünüyorum gerisi şişlik

Bosa demedim dün gece şiştim patlayacak diye😁
Artık bu hafta güzel bir eksi bekliyorum kendimden Elhan Elhan ozlemon ozlemon gezegenfeza gezegenfeza Bu hafta bizim kaptan kim onu etiketlleyeyim her hafta değişiyor galiba

YARIŞ SONUÇLARI 🥳🥳
Sevgili Arkadaşlar bu hafta kaptanlarimizın gayretiyle takımlarımız harika sonuçlara imza attı. Ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim. :KK60: :KK68:
Artı gelen arkadaşlarimiz önümüzdeki günlerde gayretleriyle bu durumun üstesinden gelecektir umudumuz daim.:dua:
Açılan sandık sonuçlarına göre Mavi takım 1.05 yuzdeyle bu haftanın şampiyonu oldu. ozlemon ozlemon Tebrikler kaptanım. :KK73::KK73:
Kırmızı takım bu hafta 0.72 yüzde yaptı menekse_kokusu menekse_kokusu kaptanimi da kutluyorum. :KK68::KK68:
Bireyselde 2.86 yuzdeyle suspushanimcim suspushanimcim Kırmızı kaptan oldu. Başarılarından dolayı hepimiz adına teşekkür ediyorum. ❤️🥰
Kaptanım yarışmacı listesini paylaştıktan sonra kendine maviş kaptan seçip takımları oluşturursan sevinirim.
💐💐💐💐💐💐💐💐

73. ETAP09.0616.06Fark/ %
Kırmızı Takım
menekse_kokusu menekse_kokusu KAPTAN68.267.4-0.8
1.17
62.5562.40-0.15
0.23
@60kiloyum89.289.7+0.5
+0.56
Kinoalihatun Kinoalihatun 83.784.0+0.35
+0.41
@Kevssooo transfer79.878.1-1.7
2.13
suspushanimcim suspushanimcim 69.967.9-2.0
2.86
Lavinia_98 Lavinia_98 70.7570.25-0.5
0.70
@fesang67.2566.45-0.8
1.18
@Meryem130685.085.4+0.4
+0.47
S Suskunkardelen 63.6563.35-0.3
0.47
74.600
Mavi Takim
ozlemon ozlemon KAPTAN74.573.4-1.1
1.47
Elhan Elhan 70.569.6-0.9
1.27
@J O U72.171.1-1.0
1.38
@Cookiie81.780.8-0.9
1.10
Limoni026 Limoni026 63.562.1-1.4
2.20
@Mthn8380.578.9-1.6
1.98
Lonely single girl Lonely single girl 65.400
FitVenus FitVenus 62.600
Mina45 Mina45 89.589.50
@ada8173.172.8-0.3
0.41
@Jasminium84 transfer63.4562.55-1.4
2.20
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne 84.3582.5-2.15
@Nimooo60.161.85+1.86
@CordeLia81.300
gezegenfeza gezegenfeza 84.581.3-3.2
@siskopat87.384.8-2.5
@Iron Butterfly108.95108.3-0.65
Busra196 Busra196 74.071.3-2.7
Zeytur Zeytur Başlangıç97.7
s i d e l y a s i d e l y a Başlangıç77.15
DeryaOnDiet DeryaOnDiet Başlangıç76.15
@sara_28 tarti bildirimi bekliyorum canım.
Canlarım hepinizi yürekten kutluyorum kırmızı kaptanım menekse_kokusu menekse_kokusu harikaydık hepimiz. Kilo veren veremeyen herkes 🥰🥰🥰 ben bugün sayfaya giremedim ama aklım hep sizlerleydi sonuçları çok merak ettim 💙❤️ hepinizi kucaklıyorum öpüyorum ❤️💙❤️💙❤️💙

Bu arada az önce tartildim 65.9 cikto yani dün gece bu saatlerden itibaren 1.2 kg indim

Artık bu hafta güzel bir eksi bekliyorum kendimden Elhan Elhan ozlemon ozlemon gezegenfeza gezegenfeza Bu hafta bizim kaptan kim onu etiketlleyeyim her hafta değişiyor galiba
Harikasın canım benim 💙💙💙🥰

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.🏃🏻‍♀️💃🏻
Bol su içiyoruz en az 2 lt. 💦💦
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı 🥬🥦🥒🥒🫑🥑
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz🍐🍇🍊🍓🥜🫘🌰
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi 🧐
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez. 💪🏼

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

@J O U 🦋
@Mthn83 🦋
ozlemon ozlemon 🦋
@Iron Butterfly 🦋
@Tesnim1903 🦋
Limoni026 Limoni026 🦋
@siskopat 🦋
@Kevssooo 🦋
menekse_kokusu menekse_kokusu 🦋
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 🦋
@Meryem1306 🦋
Yaaaa yeni kaptanım belli olmuş hem de kiiim 🥰🥰🥰🥰

Canlarım hepinizi yürekten kutluyorum kırmızı kaptanım menekse_kokusu menekse_kokusu harikaydık hepimiz. Kilo veren veremeyen herkes 🥰🥰🥰 ben bugün sayfaya giremedim ama aklım hep sizlerleydi sonuçları çok merak ettim 💙❤️ hepinizi kucaklıyorum öpüyorum ❤️💙❤️💙❤️💙
Desteğin için yürekten teşekkürler kaptanım. :KK60::KK200:

Zeytur Zeytur ❤️
FitVenus FitVenus ❤️
Mina45 Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
Busra196 Busra196 ❤️
Lavinia_98 Lavinia_98 ❤️
MAKE UP_ MAKE UP_ ❤️

Hadi bakalım kaptanım ya Allah♥️

Problemin yavaş yavaş çözülüyor senin adına çok sevindim.
Lonely pazartesi hastanedeydin tarti bildirimi vermedin. Hafta boyunca şişkinlik yaşadığın için cuma tartısına yetişemedin. Seçmeler tarti bildirimi yapan üyelerle yapılıyor. Bu hafta sıkıntın olduğu için hazırlık bölümünde dinlenir sonra devam edersin diye uygun gördüm. Mesajında verdiğin tarti sonucunu fotoğrafli ve nickli olarak bildirirsen tabloya eklerim. :KK68: Pazartesi ve cuma günleri belirtilen saatler icinde tarti bildirimini lütfen unutma. Bu hafta kaptanın benim ve gözüm üzerinde.👀 Menü ve tartı bildirimlerinde beni etiketliyorsun. :KK60:

Back
X