Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Bol su içiyoruz en az 2 lt.
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez.

Jou
Mthn83
ozlemon
Iron Butterfly
Tesnim1903
Limoni026
bilgeyogii
Childdevelopment
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
M Meryem1306

Yasasin mavi takım yaşasın mavi kaptan Cookiie Simdi onlar düşünsün

Insallah canim. Ay ne guzel motive edici bir yazi ekran resmini aldim, canim tatli istedikce okuyayim bu hafta

Ben yapamam edemem diyenlerin içinden kırk yıllık kaptan çıkıyor.

Bugunku menum Cookiie Elhan
09:00 - 3 tane sosis, 1 domates, 2 dilim peynir, 2 tane yumurta
12:00 - 1 bardak kefir 1 kase frenk uzumu, 1 avuc badem
15:00 - 2 tane haslanmis tavuk kanadi, 1 kase karisik salata, 1 avuc badem
19:00 - 2 kase yogurt, 1 dilim peynir, 1 domates

Su: 1,5 lt
2 fincan turk kahvesi
1 fincan yesil cay
Spor: yok

Yasasin mavi takım yaşasın mavi kaptan Cookiie Simdi onlar düşünsün
He şöyle hırslanalım
Insallah canim. Ay ne guzel motive edici bir yazi ekran resmini aldim, canim tatli istedikce okuyayim bu hafta
Tatlı isteyince meyvelerden yana kullanalım tercihimizi. Yada tarcınlı süt gibi alternatifler

Ben yapamam edemem diyenlerin içinden kırk yıllık kaptan çıkıyor.
Biraz kızları gaza getireyim dedim de abla

N Nimooo yarın tablo olusturken takımların sayısına bakarak ekleyeceğim canım. Bu hafta katılmak istediğin mesajı arayıp buldum. Son mesajımda tekrar yazın diye sormuştum cevap gelmedi sanırım sen de onu görmedin. Zamanım yoktu o saatte geçmişe gitmeye...yarın hallederiz merak etme tatlım kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…