Aman yarabbim maşallah bir efsane daha doğdu

Tebrikler bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yarabbim maşallah bir efsane daha doğdu
Canımsın ..Geçmiş olsun.
Teşekkür kaptanım
Elhan kaptanım
Yaparım bu şekilde zaten çok çok iştahım yok.
Bence kendine alınma bak giren çıkan oluyor yeniler eskiler. Kimse kimseyi takip edemiyor.
O kadar haklısın ki ,yukarıdaki yazdıklarından çok şey aldım üzerime.
Zayıflayınca ölçüsünde yersek sıkıntı olmaz ben mesela bir yıl boyunca hep 63 te kaldımAmaaann kaçmıyoya nasılsa acmalar borekler baklavalarr
Hayırlı cumalar
Geçen hafta
85.00
Bugün 85.40
Fark +400 gr
Çok üzgünüm ama ödem olduğundan eminim keşke dün daha fazla su icseydim.carsamba günü 84.65 idim nasıl oldu anlamadımElhan
menekse_kokusu
Bende katılabilirim :)Sevgili arkadaşlar yarın bu etabimizi bitiriyoruz. Tüm arkadaşlar fotoğraflı ( nick + tarih) bildirim yapacaktır. Çok geç birakmazsaniz çok sevinirim. Her hafta 12' ye kadar diyorum ama birkaç saat bekliyorum. Bildirimlerinizle beraber yarışa devam edip etmeyeceğinizi de yaziverin. Hazırlık bölümündeki arkadaşlar isterlerse masterfite katılabilirler. Bilginize. Bol yağ yakmalı bir cuma tartısında görüşme ümidiyle.![]()
Masterfit Yarışması 73.Etap 09.06 16.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım menekse_kokusu KAPTAN
68.2 62.55 @60kiloyum 89.2 @Kinoalihatun 83.7 Childdevelopment transfer
79.8 @suspushanimcim 69.9 Lavinia_98
70.75 @fesang 67.25 M Meryem1306 85.0 @Suskunkardelen 63.65 74.6 Mavi Takim ozlemon KAPTAN
74.5 Elhan
70.5 @J O U 72.1 @Cookiie 81.7 @Limoni026 63.5 @Mthn83 80.5 Lonely single girl
65.4 FitVenus
62.6 @Mina45 89.5 @ada81 73.1 Jasminium84 transfer
63.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Nimooo 60.1 Cordelia
81.3 @gezegenfeza 84.5 @siskopat 87.3 Iron Butterfly
108.95 Busra196
74.0 Zeytur
sara_28
@s i d e l y a
DeryaOnDiet tatlışlarim önümüzdeki hafta ister menü bildirimi ile isterseniz de masterfitle devam edebiliriz. Haber bekliyorum.
Yarış devam ediyor tatlım. Önümüzdeki hafta o ödem geçmiş olur. Sen kaybetmedin bu durumda. Sadece takımın kötü etkilenecek.Hayırlı cumalar
Geçen hafta
85.00
Bugün 85.40
Fark +400 gr
Çok üzgünüm ama ödem olduğundan eminim keşke dün daha fazla su icseydim.carsamba günü 84.65 idim nasıl oldu anlamadımElhan
menekse_kokusu
Bende katılabilirim :)
Bende katılabilirim :)
Olmaz canım. Tam olarak anlayamadım ama tarti sonucundan bahsettin heralde.Sabah pazartesi günü ve bu cumayı atmıştım arkadaşlar geçen cuma ve bu cuma şeklinde atınca yeniden attım umarım sorun olmazmenekse_kokusu
Elhan
Cordelia
Evet tarti dan bahsettim canımOlmaz canım. Tam olarak anlayamadım ama tarti sonucundan bahsettin heralde.
Kesinlikle oyle. Gerekenin cok cok ustunde yedigimin farkindayim ben deSüper yaşanıyor da nefsimiz pis, gördüğüne göz koyuyor
Ayyy tatlımmm kaç haftadır ben kendimi bile unuttumKimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiisen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
Supeer .