Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bence gitme hedefler asıl şimdi başlıyor ve hepimiz yeni yeni motive oluyoz (kendi adıma) kalmalısın hatta kal bence ve kalacaksın gitmeyecektin
Yaaa canımmm duygulandırdin beni
Inşaallahh köyede gidincd verebilirim pazartesi den sonra ama formumu korumam lazım zor şartlarla mücadele ettim

Abla peki kalıcı oluyor mu açlıkla verilenler. Ben de yapmak istiyorum da
Açlığı sonlandırdığımız gün hayvansal ve tuz yasak, eğer buna dikkat edilirse kilo verimi devam ediyor.
Yediğimizi abartmayıp yasaklı yemezsek (doğru olan bu) belki bikaç yüz gram gelir, eski yediğimiz şekle dönersek maalesef verdiğimizden fazla alırız

Öyleyse önce beslenmeyi düzeltip sonra açlık yapmanı öneririm
Karatay usulü beslenme tam sana göre, bi araştır istersen

Ayyy az ye bari de kaptırmayahh kendimizi kolay vermedik kiloları vallahiii sadece kahvaltiyi iyi ye saglam ye ama akşaminı az ye
Ben en sevdiğim öğünü ( kahvaltı)bıraktım maalesef, hem iştahım yok hemde kan sulandırıcı içiyorum, bir diğer ilaçla arasında 2 saat fark olması lazım, yoksa faydası olmuyor ve ben onu mecbur ömür boyu içeceğim ki hastalığın tekrarlaması en aza insin

Kimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydii sen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
Kız sen nedne beni sormuyosun o zaman allalalla yaaaa. Ben giriyorum menümü yazıyom göedüğüme cevap veriyom seni görmedim bende diyorum uzun zamandır coo nerde

Aaaatabiki sağlığın önemli ilaçların da varr düzenli kullanıyorsun

Yaaa canımmm duygulandırdin beni
Inşaallahh köyede gidincd verebilirim pazartesi den sonra ama formumu korumam lazım zor şartlarla mücadele ettim
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için ben motive olunca ta oluyorum bırakınca tam ters normlade başka forma ilk yazdığımda 106 kilo için zaman geçti 108 oldum tutamıyorum kendimi şimdi burada listeye bakıp kendimi 3 haneli görünce biraz daha hevese geldim kilo verme konusunda çok isityorum ama istediğimde kalıyorum sadece bu huyumı hiç sevmiyorum ama heveslenmek bana göre yolun yarısı gibi bişi
Öyleyse önce beslenmeyi düzeltip sonra açlık yapmanı öneririm
Karatay usulü beslenme tam sana göre, bi araştır istersen
Kendime diyet listesi arıyorum olmazsa ona da bakarım teşekkür ederim öneri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…