Yaaa canımmm duygulandırdin beniBence gitme hedefler asıl şimdi başlıyor ve hepimiz yeni yeni motive oluyoz (kendi adıma)kalmalısın hatta kal bence ve kalacaksın gitmeyecektin
Açlığı sonlandırdığımız gün hayvansal ve tuz yasak, eğer buna dikkat edilirse kilo verimi devam ediyor.Abla peki kalıcı oluyor mu açlıkla verilenler. Ben de yapmak istiyorum da
Canım kalktığın gibi hemen tartma öylede fazla çıkıyorrr ne az yersek okadar iyidir olsun üzülme@menekse_kokusuElhan
Günaydın
Cuma 89.2
Bugün 89.7
Aslında önceki gün az da olsa eksiydim. Bu hafta cok birsey beklemiyordum ama yine de eksiydim. Sabah süpriz şekilde şiş kalktım. Üzgünüm ☹
Eki Görüntüle 3262161
Öyle oluyor aslinda alışık değilim sanırim tuğaf oldumBen her lafın içine atladım napcan bazen oluyor oyle
Öyleyse önce beslenmeyi düzeltip sonra açlık yapmanı öneririmBenim ünsilin direncim var çok açlığa dayanamıyorum ama yapmak isterim sağlığım içinşekerden kurtuldum çok şükür ilaç kullanıyordum düzene girince bıraktım dikkat ediyorum ama insülin direnci yüksek çıkmış dedi Dr
Aslında sana özel deyildir kuzum, öyle denk gelmiştir, tatlı tatlı hatırlat, gruptan çıkmaKimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiisen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
Herhalde bana denk geldi yaa kacgündür yoktum bu topikte anaamm dedim herkes unuttu beniAslında sana özel deyildir kuzum, öyle denk gelmiştir, tatlı tatlı hatırlat, gruptan çıkma
Ben de pazar günü Türkiye ye gidiyorum, napacazYaaa canımmm duygulandırdin beni
Inşaallahh köyede gidincd verebilirim pazartesi den sonra ama formumu korumam lazım zor şartlarla mücadele ettim
Ayyy az ye bari de kaptırmayahh kendimizi kolay vermedik kiloları vallahiii sadece kahvaltiyi iyi ye saglam ye ama akşaminı az yeBen de pazar günü Türkiye ye gidiyorum, napacaz
Kimse unutmaz merak etme, herkesin bir yoğunluğu var, vakit bulamamışızdırHerhalde bana denk geldi yaa kacgündür yoktum bu topikte anaamm dedim herkes unuttu beni
Tamam canımmKimse unutmaz merak etme, herkesin bir yoğunluğu var, vakit bulamamışızdır
Al bi tane benden çeke çeke ablana mı çektin...Kimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiisen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
Vallahi senden çok korkaydumm dedim yiycem fırçayıAl bi tane benden çeke çeke ablana mı çektin...
Hiç abartmıyorsun değil mi
Ben en sevdiğim öğünü ( kahvaltı)bıraktım maalesef, hem iştahım yok hemde kan sulandırıcı içiyorum, bir diğer ilaçla arasında 2 saat fark olması lazım, yoksa faydası olmuyor ve ben onu mecbur ömür boyu içeceğim ki hastalığın tekrarlaması en aza insinAyyy az ye bari de kaptırmayahh kendimizi kolay vermedik kiloları vallahiii sadece kahvaltiyi iyi ye saglam ye ama akşaminı az ye
Kız sen nedne beni sormuyosun o zaman allalalla yaaaa. Ben giriyorum menümü yazıyom göedüğüme cevap veriyom seni görmedim bende diyorum uzun zamandır coo nerdeKimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiisen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
Aaaatabiki sağlığın önemli ilaçların da varr düzenli kullanıyorsunBen en sevdiğim öğünü ( kahvaltı)bıraktım maalesef, hem iştahım yok hemde kan sulandırıcı içiyorum, bir diğer ilaçla arasında 2 saat fark olması lazım, yoksa faydası olmuyor ve ben onu mecbur ömür boyu içeceğim ki hastalığın tekrarlaması en aza insin
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için ben motive olunca ta oluyorum bırakınca tam ters normlade başka forma ilk yazdığımda 106 kilo için zaman geçti 108 oldum tutamıyorum kendimi şimdi burada listeye bakıp kendimi 3 haneli görünce biraz daha hevese geldim kilo verme konusunda çok isityorum ama istediğimde kalıyorum sadece bu huyumı hiç sevmiyorum ama heveslenmek bana göre yolun yarısı gibi bişiYaaa canımmm duygulandırdin beni
Inşaallahh köyede gidincd verebilirim pazartesi den sonra ama formumu korumam lazım zor şartlarla mücadele ettim
Kendime diyet listesi arıyorum olmazsa ona da bakarım teşekkür ederim öneri içinÖyleyse önce beslenmeyi düzeltip sonra açlık yapmanı öneririm
Karatay usulü beslenme tam sana göre, bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?