Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım öyle düşünme, ne zaman geldin tam olarak bilmiyorum ama herkes çocuk ev bayram karne derken ekstra vakit bulmaya çalışıyor buraya girmek için.İki gündür menü paylasamadim mesela, giriyorum okuyorum yazmaya fırsat olmadan cikiyorum çocuklar ya kavga ediyor ya bı şey istiyor vs

Bir de herkes böyle yazıp çıkıyorsa mesajlarının arada kaynaması kaçınılmaz oluyor bu süreçte ne yazık kisenin vakit noktasında sıkıntın yoksa geriye dönük okuma yapabilir, merak ettiklerini etiketleyin sorabilirsin eminim herkes seve seve yardımcı olacaktır.Degil mi Elhan ablacim
Bide öyle denerim sıcağa yakın ilkkez duydum
Hahahaha öyle oluyo çok bildirim olunca iyice karişıyor sağoll bilgilendirdiğin için
Yok ben paylastigimi unutmuşum hala yazmaya devam ediyorum sanıyordum,senin bildirimi görünce laylastigimi anladım
Bildirim yapmaya gelmiştim bı şey çıkmadan hemen bı yapayim

Yokk anlıyorum onu canımm ondan değill kaptandan sonra kimse benle konusmadıhic nebiliyimm yalnız hissettim bian yoksa benim kızçe de durmaz pek yada cok zaman harcadım burda

Çok bildirimin geldiyse kaçmıştır o zaman

Arkadaşlar bebisim kızamık oldu bu yuzden bu hafta giremedim insallah yarin tartı resmini aticam daha da düzelmiş degiliz
Geçmiş olsun canım kaç aylık?İstanbul'da kızamık vakaları arttı diyorlar, İstanbul'da misin?
Günaydınnnnnn
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 78.9
Fark 1.6
Heyet beee öğretmenlere inadına bak nasıl da eriyorsuntebrik ederim canım çok güzel eksi
Elhan ozlemon

9 haziran cuma ;72.1
Bugün; 71.1
-1 kilo verdim Eki Görüntüle 3262087
Vaavv çok iyi tebrik ederim
Yine yeniden günaydın
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar ablacım,nasılsın?

Yürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgün 2 gün yüruyüşe vurdum epeyde düştük diyet le beraber

Gelelim bildirime Çarşamba günü 63.2'yi görmüştüm ama sisiyorum hala ne zaman regl olurum onu da bilmiyorum ama 6aylik hamile gibi gobusum neyse ki wrti olarak yansımadı
Geçen hafta 63.65
Güncel 63.35
Fark 0.300
Bu hafta 62'yi görmeyi çok istemiştim
Elhan menekse_kokusu Jasminium84

Eklentiler

• IMG_20230616_081022.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
Yürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgün 2 gün yüruyüşe vurdum epeyde düştük diyet le beraber
Ben de Leslie için uygun fırsatı kollamaktan yoruldum, oku lda yok artık,sabah ya da ikindi yürüyüşleri ile ilerlemek istiyorum bu hafta

Merhaba kızlar, bu hafta gelemedim babam geldi ameliyat olması gerekiyordu 2 gün yoğun hastane trafiğim vardı kızımın mezuniyeti vs derken kaça bölündüm anlatamam herkesi mutlu olsun diye koştur koştur geçti günüm... şuan hastaneden yazıyorum babamı ameliyata aldılar... Sabah 6.30 tartı fotoğrafı çektim hemen atıyorum bekleseydim belki biraz daha düşerdi ama diyette yapamadım sadece koşuşturma Elhan ve ozlemon belli bir süre sizlerle olamayacağım inşallah daha sonra devam etmek istiyorum sizlerle...

Ben de Leslie için uygun fırsatı kollamaktan yoruldum, oku lda yok artık,sabah ya da ikindi yürüyüşleri ile ilerlemek istiyorum bu hafta
Leslie ye bende cok yoruldum yaa bide sıkıldım artıkk kizımda neseki 2 gün durdu da bisikletiyle sürdüm onada degisiklik oldu durmazdı

Afiyet olsunn
Beni de dinlemiyiii
Şişkoluk kader değildir...
Kek, pişi, kısır, kızartma , erişte ev usulü bile olsa, makarna, kraker, bisküvi net düşmanımız
Ne güzel siralamissin
Afiyet olsun rakibem
İyi akşamlar bugünkü menüm
Kahvaltı iki yumurta
Öğlen
Bir tabak taze fasulye
Bur kase yoğurt
Akşam
Bur tabak taze fasulye
Ara
Bir avuç çekirdek
Elhan menekse_kokusu
Maşallah güzel menü olmuş
Ayağına sağlık tatlım
Arkadaşlar bebisim kızamık oldu bu yuzden bu hafta giremedim insallah yarin tartı resmini aticam daha da düzelmiş degiliz
Çok geçmiş olsun canım.. maalesef vakalar artmış
Tebrikler canım regl çok etkiliyor

Gecmis olsun canım baban için allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…