- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Maşallah süpersin hayatım
Tebrik ederim canım eksidesin en azındanGeçen cuma :62.55
Bu hafta ;62,40
Fark: -150 gr
Olmadı bu hafta
Zipzip- Cordelia menekse_kokusu Elhan en azından artı değilim diye avutiyim kendimi
Sağol canım pazartesiden sonra 100 gr gitmiş sadece..Maşallah süpersin hayatım
Hamdolsun kuzum, bugün sanki daha iyiyim ama gün yeni başlıyorGeçmiş olsun canım kaç aylık?İstanbul'da kızamık vakaları arttı diyorlar, İstanbul'da misin?
Günaydınnnnnn
Heyet beee öğretmenlere inadına bak nasıl da eriyorsuntebrik ederim canım çok güzel eksi
Vaavv çok iyi tebrik ederim
Hayırlı cumalar ablacım,nasılsın?
Allah şifa versin canımMerhaba kızlar, bu hafta gelemedim babam geldi ameliyat olması gerekiyordu 2 gün yoğun hastane trafiğim vardı kızımın mezuniyeti vs derken kaça bölündüm anlatamam herkesi mutlu olsun diye koştur koştur geçti günüm... şuan hastaneden yazıyorum babamı ameliyata aldılar... Sabah 6.30 tartı fotoğrafı çektim hemen atıyorum bekleseydim belki biraz daha düşerdi ama diyette yapamadım sadece koşuşturmaElhan ve ozlemon belli bir süre sizlerle olamayacağım inşallah daha sonra devam etmek istiyorum sizlerle...
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 78.9
Fark 1.6
Günaydınn
Geçen hafta :63.5
şimdi: 62.1
Fark: 1.4
Elhan ozlemon canım kaptanımm senide yanıltmadımm
9 haziran cuma ;72.1
Bugün; 71.1
-1 kilo verdimEki Görüntüle 3262087
Gelelim bildirime Çarşamba günü 63.2'yi görmüştüm ama sisiyorum halane zaman regl olurum onu da bilmiyorum ama 6aylik hamile gibi gobusum neyse ki wrti olarak yansımadı
Geçen hafta 63.65
Güncel 63.35
Fark 0.300
Bu hafta 62'yi görmeyi çok istemiştim
Elhan menekse_kokusu Jasminium84
Geçen cuma :62.55
Bu hafta ;62,40
Fark: -150 gr
Olmadı bu hafta
Zipzip- Cordelia menekse_kokusu Elhan en azından artı değilim diye avutiyim kendimi
Valla iyi gitmiş halbuki dün +1 dim
Geçen cuma =70.750
Bu cuma =70.250
-500
Elhan
menekse_kokusu kaptanlarım
Sagol canım benimmHepinize helal olsun maşallahsabah sabah gözlerim kilolarınızdan farklarınızdan fal taşı gibi açıldı ben ne durumdayım acaba reglim de yakın
Hepinize helal olsun maşallahsabah sabah gözlerim kilolarınızdan farklarınızdan fal taşı gibi açıldı ben ne durumdayım acaba reglim de yakın
Kız nasıl yalnız hissettin nerde nedenCAnımm özlemomm neşenini öpüyorumm çok teşekkür ederiimm insaallah yürüyüşümle işe yaramıştır ama yarından sonra artik yokum hem burda kendimi buara yalniz hissettimhersey gönlünüzce olsun
Yok canim. Kaldik buralarda. Buyuk kizim okula basliyor bundan sonra daha da zor donmek.Sağ ol bitanem. Polonya'dan döndünüz mü?
Oste ben de ya hep ya hic diyenlerdenim. Bakalim hic deniycem bir sureÇok doğru
Cook isterim canim katilmayi masterfite. Ilk kilo bildirimimi yapayim hemen:Sevgili arkadaşlar yarın bu etabimizi bitiriyoruz. Tüm arkadaşlar fotoğraflı ( nick + tarih) bildirim yapacaktır. Çok geç birakmazsaniz çok sevinirim. Her hafta 12' ye kadar diyorum ama birkaç saat bekliyorum. Bildirimlerinizle beraber yarışa devam edip etmeyeceğinizi de yaziverin. Hazırlık bölümündeki arkadaşlar isterlerse masterfite katılabilirler. Bilginize. Bol yağ yakmalı bir cuma tartısında görüşme ümidiyle.
@sara_28
Masterfit Yarışması 73.Etap 09.06 16.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım menekse_kokusu KAPTAN 68.2 62.55 @60kiloyum 89.2 @Kinoalihatun 83.7 @Kevssooo transfer 79.8 suspushanimcim 69.9 Lavinia_98 70.75 @fesang 67.25 @Meryem1306 85.0 @Suskunkardelen 63.65 74.6 Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.5 Elhan 70.5 Jou 72.1 Cookiie 81.7 Limoni026 63.5 @Mthn83 80.5 @Lonely single girl 65.4 @sudansebep 62.6 @Mina45 89.5 @ada81 73.1 Jasminium84 transfer 63.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ N Nimooo 60.1 Cordelia 81.3 gezegenfeza 84.5 @siskopat 87.3 Iron Butterfly 108.95 @anneadayiiii 74.0 @Zeytur
@s i d e l y a
DeryaOnDiet tatlışlarim önümüzdeki hafta ister menü bildirimi ile isterseniz de masterfitle devam edebiliriz. Haber bekliyorum.
Kuzum eksisin hem de reglin yakın olmasına rağmen ben regli yüzünden 2 kgya yakın artıydım hafta başında o yüzden üzme kendiniGelelim bildirime Çarşamba günü 63.2'yi görmüştüm ama sisiyorum halane zaman regl olurum onu da bilmiyorum ama 6aylik hamile gibi gobusum neyse ki wrti olarak yansımadı
Geçen hafta 63.65
Güncel 63.35
Fark 0.300
Bu hafta 62'yi görmeyi çok istemiştim
Elhan menekse_kokusu Jasminium84
Yokkk öyle değil, bi ara kirpiklerimi kesmiştim ben de uzar mi diye konu açmıştım kkdaKirpiklerin mi uzadınasıl nasıl nasıl?
Leslie yerine türkçe zumba videoları yapabilirsin kızınla canım çok eğlenceli oluyor hemLeslie ye bende cok yoruldum yaa bide sıkıldım artıkk kizımda neseki 2 gün durdu da bisikletiyle sürdüm onada degisiklik oldu durmazdı
Sağol canımmHepinize helal olsun maşallahsabah sabah gözlerim kilolarınızdan farklarınızdan fal taşı gibi açıldı ben ne durumdayım acaba reglim de yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?