Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf rahat bakabileyim diye çocuklara oyuncaklarını dagıtmalarına izin verdim ev savaş alanı gibiydi sonra tek tek ayrıştırıp geri topladık hareket oldu iyide oldu napalımAnnenin hakkı mümkün değil ödenmez.Voleybol üzdü ama yarınki maça bakacağız artık. Tartıda yüzümüz gülsün en azından
![]()
Hemen benimkileride yolluyorum senin oğluşunun yanınaOğlanı itfaiye grubuna getirdim ,oturuyorum.Eki Görüntüle 3261889 Eki Görüntüle 3261889 Eki Görüntüle 3261889
Yakınsak neden olmasın.Hemen benimkileride yolluyorum senin oğluşunun yanına![]()
Doğunun en ucra köşelerindeyizYakınsak neden olmasın.![]()
Afiyet olsun canım.Salı menüm
Kahvaltı:9.30
Menemen
1glutensiz ekmek
4 zeytin
Kk beyaz peynir
2tk tahin pekmez
Akşam:17.00
Mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
1orta boy biber dolması
Yoğurt
Salata
1avuc kuru yemiş
Su:2 litre
Spor: 1saat aerobikEki Görüntüle 3261895
menekse_kokusu
Elhan
Akşam tanimlanamayan bir şeyler seni ele geçirmiş gibiÇarşamba menüm
Kahvaltı:13.40
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates biber1dilim ekmek
Akşam:17.00 _21.30 arası
2dilim glutensiz ekmek ile kaşarlı tost
2 dilim glutensiz ekmek ile karışık tost
(Çölyak teşhisi den beri ilkkez yedim duramadım)
1fellas glutensiz bar
1 avuç kuru yemiş
2 tane glutensiz tuzlu bisküvi
2 biber dolması
Yoğurt
Spor:1 saat kondüsyon
Eki Görüntüle 3261898
menekse_kokusu
Elhan
Çok şükür tehlike geçmişPerşembe menüm
Kahvaltı:8.30
Kk beyaz peynir
1yumurta
4 zeytin
Domates
Ara:1avuc kuruyemiş
Akşam:16.00
4 YK pilav
8 YK taze fasulye
Yoğurt
Spor: yarım saat yüzme
Eki Görüntüle 3261899
Elhan
menekse_kokusu
Hayran kaldım ikinize deElhan ım salı günü sporda biri ile tanıştım 67 yaşında kadın yıllardır spor yapıyormuş ay vücudu ne güzel duruyordu maşallah.Neyse biz spora başladık aerobik hocası değişti bu hafta.ilk yarım saatte bittim. müzik eşliğinde ayaktaydı.hoca minderleri alın dedi.oh dedim biraz dinlenirim kalbim çok hızlı atıyor
minderde de yorucu baktım hava sıcak bir yandan.tamam dedim burada öleceğim heralde aklıma değişik değişik senaryolar geliyor.
annem spora baslamami istememişti ben dediydim ona diyecek.Esim cenazeme gelenlere spora gitmişti mı diyecek derken çocuklar aklıma geldi bıraktım kalkacagim.bir baktım 67 yaşındaki abla devam ediyor böyle saçları sırılsıklam olmuş o vazgeçmiyor. Yat aşağı kinoali dedim. Bitti eve zor geldim. Aynı hoca kondüsyonada gelmez mi carsamba günü
Benim basenler büyük tabi.bir Spor yaptırdı.Ağrıyor her yanım.evde inleye inleye geziyorum gülüyorlar bana.![]()
Sağol Elhanım.insallahHayran kaldım ikinize de67' lik abla uzun zamandır yapıyor kondisyon güçlü. Kadında yağ yok hep kas vardır. O yapıyor ben yapamıyorum deyip sakata gelme Allah korusun. Heves etmen güzel tabi ama tadında yap. Allah güç kuvvet versin canım
![]()
Orası nerenin doğusu anlamadım. Biz Bayerndeyiz.Doğunun en ucra köşelerindeyizşafak 365 gün
![]()
Afiyet olsun canim güzel olmuş menunSelamlar
Sabah 11.15
2 has yumurta
Bir muz
Sutlu kahve
14.30
2yk Müslim ve 1cb süt
15.15
4 kofte
2Yk karışık sebze
Salata
Doydum elhamdülillah.
Spor akşam atarım
Şu 2 olur yatasiya
Elhan
menekse_kokusu
menekse_kokusu kaptanım çok yoğundum gelemedim.pazartesi kondüsyon, salı aerobik Çarşamba kondisyon,bugün yüzmeye gittim.spor iyi ama dün bir yeme atağı geçirdim.bayagi yedim.Bugun dengelemeye çalışıyorum.menuleri birazdan yazacağım.
Salı menüm
Kahvaltı:9.30
Menemen
1glutensiz ekmek
4 zeytin
Kk beyaz peynir
2tk tahin pekmez
Akşam:17.00
Mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
1orta boy biber dolması
Yoğurt
Salata
1avuc kuru yemiş
Spor: 1saat aerobikEki Görüntüle 3261895
menekse_kokusu
Elhan
Çarşamba Bi yeme atağı kalmış ama neyse ki bugün düzelmiş. Sporlarin harikaaa tebrik ederimÇarşamba menüm
Kahvaltı:13.40
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates biber1dilim ekmek
Akşam:17.00 _21.30 arası
2dilim glutensiz ekmek ile kaşarlı tost
2 dilim glutensiz ekmek ile karışık tost
(Çölyak teşhisi den beri ilkkez yedim duramadım)
1fellas glutensiz bar
1 avuç kuru yemiş
2 tane glutensiz tuzlu bisküvi
2 biber dolması
Yoğurt
Spor:1 saat kondüsyon
Eki Görüntüle 3261898
menekse_kokusu
Elhan
Teşekkür ederim canmimmmLeslie yapanlara hayraanımmmm![]()
Dayanamadım valla neyse bakalım güzel gidiyorum ama 4. Günüm bugün yıllardır ilk defa bu kadar uzun süredir çikolata yemiyorum ve yediklerimi dikkat ediyorum bozmadan hep sizlerin sayesinde iyi ki yolum düşmüş burayaHem etiket hem menü çok güzel olmuş minik kek de hediyesi olsunafiyet olsun canım
![]()