- 8 Kasım 2019
- 20.677
- 36.381
- 598
Bugün birazda dalgalıydı. Çok iyi geliyor hem bedenen hem ruhenAyyyy ne güzel sabah sabah deniz havası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün birazda dalgalıydı. Çok iyi geliyor hem bedenen hem ruhenAyyyy ne güzel sabah sabah deniz havası![]()
İnşallah ablacımDoğru bitanem. Sonrasinda semizotu, kabak, yeşil smoothie düşünüyorum bakalım. Korktuğumuz gibi olmaz inşallah![]()
Bende böyle deniz kıyısı bir yerde oturmak isterdim ruhumun böyle şeylere çok ihtiyacı var hem kentin buhramı hem insanların buhramı ağır basıyorBugün birazda dalgalıydı. Çok iyi geliyor hem bedenen hem ruhen![]()
Yok abla istanbulun batısıKeyifli yurumeler
Palmiyeler var Akdeniz mi orası mı![]()
Yok yok inşallah ablacım artık temelli adapte olacağım bende buraya bakıp bakıp çıkmak yokSeydacim bir yerden başlamak lazım. İmrenmenin sonraki durağı harekete geçmektir bizimle olmayı seçtin ve başardin. İçin eriyecek , dışın eriyecek harika bir prensese dönüşeceksin. Bunun önündeki tek engel sensin . Bu niyetinin peşini bırakma yeter ki. Yolda biz senin yanındayız. İnşallah çok güzel kilolar vereceksin.![]()
![]()
başlarsan tek tek düşer anlamazsın bileEki Görüntüle 3261192
Güncel kilominşallah bende sizler gibi bol eksiler görürüm yaaaaaa valla size çok imreniyorum içim eriyor resmen
Elhan @CordeLia
Zipzip-
Yok yok inşallah ablacım artık temelli adapte olacağım bende buraya bakıp bakıp çıkmak yok![]()
Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç çıkar.
inşallahhhSen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç cikar canım.
sağol kaptanımm, inşallahAfiyetler olsun canımmcumaya gelsin eksiler
süpersin canımm, yansın yağlarJasminium84 canım ben de 20 dk boosted yaptım sonra zumba ve bölgesel on dk ile yarım saate tamamladım
zinciri kırma yapalım bayrama kadar bu da ilk gün olsun
![]()
çok teşekkürler canımmKızınla ilgili yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun, korkulacak bir şey çıkmamasına çok sevindim![]()
Benim canımm mavişlerim
Cumaya bir şey kalmadıBiz elimizden geleni yapalım
lütfen ne olursa olsun zayıflamanın verdiği mutluluğu düşünün
Biz temiz beslenelim zayıflık onu takip edecekhadi canlarım size güveniyorum
Elhan canım
Cookiie
@Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
@LoneLy single girl
@Mina45
@Mthn83
Jasminium84
@kayipdunya![]()
çok teşekkür ederim canımOnunla geçmiş olsun canım. Benim oğlum da da vardı. Aşırı süt içiyordu. Resmen süt saklıyorum evde. İnşallah uygun bir beslenme ile çözülecek bir durumdur![]()
Afiyet olsun bitanem. Bugün karbonhidratsiz beslenirsen tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Dikkat et tamam mı kardelenim13 Haziran menusu
Kahvaltı (kızımın sınıf etkinliği dışarda yedim)
10.00
Salatalık, siyah zeytin,peynir,bir iki çatal omlet, bir banim bal çay
Ara yok
12.30 tantuni ayran
14.30 limonlu soda
16.30 iki çatal revani, bir dilim börek, bir dilim süzme peynir (komşu çağırmıştı okulda toplantıdan çıkıp uğradım,kısır türü ve yeşillik olur diye umut etmiştim ama kahvaltı türü hazirlamis börek poğaça pastırma reçel falan)
Öğlen ile düşününce khidrat ağırlıklı oldu diye akşam yemek yemedim evde.Spor da yapınca dengelemistir diye düşünüyorum.Regl geliyor galiba karnım sebepsizce sis iki gündür ama tartıda sorun görünmüyor şimdilik
1,5 lt su
10500 adım(adım hedefimi de on binle guncelledimya yarım saat boosted ya da on bin adım
)
Elhan @menekse_kokusu
İnşallah teşekkür ederimbaşlarsan tek tek düşer anlamazsın bile
Ben 4 yıla yakın evliyim. 72 73 kilolarla evlendim. Aonrasında bir kendimi bozdum 96 kiloları gördüm
Hiç sıkı bir diyet yapmadan sadece dikkat ederek gece yemelerini kesere 85e düştüm. Cünkü gece yemelerinden almıştım onca kiloyu. Şimdi 82yle buraya geldim düşmeye çalışıyorum ama şimdiden sonrası sıkı diyet istiyor. Yüksek kilolarda çabuk düşebiliyor sanırım sende sıkı bir diyetle çok güzel kilolara gelebilirsin![]()
Benimde aynı şekilde defalarca tedaviler hamilelikler düşükler. Tüp bebeği yeni bıraktım.İnşallah teşekkür ederimbenim hem diyetisyen hemde tüp bebek geçmişim var o yüzden bu duruma geldim ama topsrlanacağım Allah'ın izni ilr
![]()
Aayyyyy amin amin inşallah mevlam bizi de müjdeli hanere ulaştırır. Çok yıprattım bende kendimi yeniden başlayacağım sürece ama kilo çok çok fazlalık kendi kendime denedim yapamadım aralarda koy vermeleri oldu burası gerçekten iyi herkes çeşit çeşit besin tüketiyor kilo veriyo demekki isteyince oluyor düşüncesine geçiyorum darısı benim başıma inşallahBenimde aynı şekilde defalarca tedaviler hamilelikler düşükler. Tüp bebeği yeni bıraktım.
kim bilir belkide sağlıklı bir vücuda erdiğimizde hiçbir tedaviye gerek kalmayacak![]()
En sağdaki üçlü noktaya tıklayıp [ ] bu işarete dokun düzelecektir@Tesnim1903 nerelerdesin kız seni hiç göremiyorum gel burayaa
Imocilerim kaybolmusss. Hersey pasif görünüyor
Günaydınlar kuzucumGünaydın![]()
![]()
Gümaydınlar çıtırımGünaydın tatlım![]()