• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Memnun olduk canım. İnşallah doğum kilolarindan sağlıkla kurtulur istediğin kiloya ulaşirsin. :dua::KK200:
Ben Elhan abla. Sayfamızın kaptanı @Zipzip- şimdilik kaptanlığı bana bıraktı o gelene kadar ufak tefek işlerle ben ilgileniyorum. Kurallar adı altında seni sıkmak istemeyiz ama bunlar bir düzene girmemizi sağlıyor zeyturcum.
Şimdilik günlük menü bildirimini son öğününü tamamladıktan sonra beni etiketleyerek yaz. Günlük en az 6000 adımimiz var menune içtiğin su miktarı olarak onu da fotoğrafli olarak ekliyorsun. Adımsayar bir saatin varsa kolaylık olur yoksa telefonuna uygulamadan indirebilirsin.
Etiket yapmak için önce @ tıkla sonra boşluk bırakmadan Elhan yaz. Belki biliyorsundur yine de hatırlatmış olayım.
Cuma sabahı aç karnına wcden sonra fotoğrafli bir tarti bildirimi yap seni hazırlık bölümüne kaydederim. Kilo verme durumunu takip etmiş oluruz. Bir hafta sonra düzenli menü ve spor bildirimi yaparsan takımlara dahil olma hakkı kazanıyorsun. Ne kadar çok bizimle etkileşim halinde olursan motivasyonun o kadar artar. Çok keyifli kilo vereceksin garanti ediyorum canım. Bizimle olup pişman olup giden yok. :rapci::KK68:varsa yazsın. Başarılar seninle olsun. 💐🥀🌹
Daha önce katılmıştım diyet grubuna 3 sene önce falandı sanırım kuralları biliyorum çok etkisi oluyor o yüzden tekrar gelmeye karar verdim 🥰

12 Haziran Pazartesi

12.30
1 lahmacun
Bol yeşillik

17.10
1 avuç beyaz leblebi
6 kayısı
1 kase erik

Su: 2,5 lt
Adım: 9703

20230613_135351.webp

ozlemon ozlemon
Elhan Elhan

canımm, saat 10.10daydı randevu, 6 tüp kan alınmış, idrara bakılmış
şu anda e-nabızdan baktım sonuçlara, hep kan değerlerinde bir düşüklük var, internetten baktığımda demir eksikliği anemisi gibi görünüyor

saat 2-3 gibi eşim görüşecekti doktorla, bütün sonuçlarla değerlendirip gerekirse hematoloji yönlendiririm demiş

ben de haber bekliyorum, gelir gelmez yazacağım buraya :KK60:
Canım benım çok geçmiş olsun Rabbim kimseyi korktuğuna ugratmasın

Elhan Elhan kaptanım, az önce eşimle konuştum

kızımın demir değerleri çok düşük çıkmış hemen ilaç başlayacağız

haftaya da tekrar görmek istemiş kızımı, hem ilacın etkisini görmek ve kaçak olup olmadığını anlamak istiyormuş hem de karın ultrasonuna da bakmak istemiş.

ama eşim diyor ki acil bir durum olsaydı hastaneye çağıracaktı hemen, demek ki kötü bir durum yok diyor.

Canım kansızlık varsa o da yapar halsizlik. Arkadaşın oğlu sürekli ateslenir 21 günde penisilin tedavisi filan. Çocuk toplamadan tekrar hastalanıyor derken çok nadir görülen bı hastalik varmış immünolojik. Anne kendi takibiyle keşfetti. Kortizon dan başka hiç tedavisi. Ama en azında adı var

Bugün çok kötü geçti. Yemeğim dedikçe yedim 🙄
Yarın daha iyi olur inşallah
Toparlayacağına eminim canımm hadi bi gayret 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
12 Haziran Pazartesi

Sabah
Türk kahvesi, 1 hurma, 5 fındık

Öğle
Yumurta salatası(2 yumurta ile), 1 kk peynir, 1 zeytin, salatalık, 1 nektari, 3 erik

Akşam
1 biber dolması, 1 but haşlama, 1 kase salata , biraz karpuz

Ara
1 avuç çekirdek, 2 kare bitter

Ara
1 hurma, 1 fıncan kahve

Su; 2.5 lt
Adım: 8000 kadar.( Adımsayarım sonradan çalıştı{5600 kadar saymış)net olmadığından foto atamıyorum, ama her zamanki gittiğim yollar olunca tahmini güç olmuyor) Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Afiyetler olsun limoşumm süper bir menü
12 haziran
Kahvaltı
Yarım simit
Süzme peynir
Ev yapımı şeftali suyu

Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter

Ara
4 malta eriği

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 karnıyarık
Yoğurt
Biber turşusu

Su 2 lt
15 dk leslie
ozlemon ozlemon Elhan Elhan
Canım benim harikasın gene 🤗🤗🥰
Ekmek 10 ₺ oluyomuş vay arkadaş yaa :KK43:
Vallahi ekmek bulamazsanız pasta yiyin diyecekler yakında az kaldı
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 11 ay önce doğum yaptım zaten tontiştim iyice tontiş oldum doğum kilolarımı veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık güzel 🥰 özgüvenimi kaybettim bi yerden başlamazsam daha kilo alacagım gibi o yüzden gec olsun güç olmasın diyerek başlayayım.
Hoşgeldiiinn 🤗🌸🌼
12 Haziran Pazartesi

12.30
1 lahmacun
Bol yeşillik

17.10
1 avuç beyaz leblebi
6 kayısı
1 kase erik

Su: 2,5 lt
Adım: 9703

Eki Görüntüle 3260733

ozlemon ozlemon
Elhan Elhan
Canım benim harikasın 💃🏻💃🏻🥰

haftaya da tekrar görmek istemiş kızımı, hem ilacın etkisini görmek ve kaçak olup olmadığını anlamak istiyormuş hem de karın ultrasonuna da bakmak istemiş.

ama eşim diyor ki acil bir durum olsaydı hastaneye çağıracaktı hemen, demek ki kötü bir durum yok diyor.
Canım iyi olacak inşallah 🙏🏻 çok sevindim kötü bir şey olmamasına inşallah ultrasonda da bir şey çıkmayacak 💐

Canım iyi olacak inşallah 🙏🏻 çok sevindim kötü bir şey olmamasına inşallah ultrasonda da bir şey çıkmayacak 💐
inşallah canımm inşallah, çocuklarımıza hiç bir şey olmasın, Allah evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi :dua:

Canım benim harikasın 💃🏻💃🏻🥰
teşekkürler kaptanımm, bu cuma eksiyle geleceğim inşallah :KK76::KK24:

Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığın sebebini ve tedavisinin olduğunu bilmek rahatlatıcı birşey. İnşallah kısa zamanda toparlanır değerleri ☺️

Çok şükür canım. Eşin hakli. Senin aklına gelen şeyde bir bulguya rastlansaydi -çok şükür yok- öyle demirle yetinmezdi farklı testler yapılırdı. Tedavi olumlu sonuçlanır inşallah ❤️ 🙏

Geçmişler olsun kullanacağı ilaçlarla mutlaka etkisini görecektir,eşinin dediği gibi ters bişey olsaydı ki olmamış bu sevindr,c, br haber doktor mutlaka daha detaylı tahlillerde isterdi.

Geçmişler olsun kullanacağı ilaçlarla mutlaka etkisini görecektir,eşinin dediği gibi ters bişey olsaydı ki olmamış bu sevindr,c, br haber doktor mutlaka daha detaylı tahlillerde isterdi.
teşekkürler ablacım :KK60:
normalde bu kadar evhamlı değilimdir ama çocuklar söz konusu olunca ne kötüsü geliyor aklıma hep o_O

Back
X