Allah esirgesin canım.. hemen öyle şeyleri yakıştırma.. İnternet bilgi kirliliği ile dolu. İnşallah önemsiz viral birseydirkızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
kan değerlerinde düşüklük vardı
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın
Afiyet olsun canım güzel menü12 HAZİRAN
sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım dom. Sslatalık
4-5 dal roka 2 dilim peynir
5 zeytin
ARA
1 lt yeşilçaylı süt
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk orman kebabı
3 yk pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt
1 küp kavun
3 lt su
Cordelia Elhan menekse_kokusu
inşallah canımAllah esirgesin canım.. hemen öyle şeyleri yakıştırma.. İnternet bilgi kirliliği ile dolu. İnşallah önemsiz viral birseydir
Vayyy eridin maşallah
Aaa seni hatırlıyorum siyah bı kedi vardı. Hafizam biraz zayıf gerçiEvet şimdi gördüm ben yapamam ki onu :)
Yaa demek yine niyetlendin yapıyorsun
Ben de şimdi hastanedeyim hastane yemegi yedim bağırsakların yanıyor benim bağırsak sorunu var da yemek yediğimde yaniyüryemediğimiz o kadar huzurluyum ki
Ben de niyet ettim bayılana kadar yapicam:)
Cuma günü karne günü
Löp löp göbekli gezmek istemiyorum
Eski nickim Baby Cat
Canım kreş dönemi çocuklar arasında olabiliyorkızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
kan değerlerinde düşüklük vardı
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın
Yst38 hatırlıyor gibiyim evet :)Vayyy eridin maşallah
Aaa seni hatırlıyorum siyah bı kedi vardı. Hafizam biraz zayıf gerçi
Yst38 dim bende
Canım kreş dönemi çocuklar arasında olabiliyor
Evet doğru ama kreş öğretmeni niye bu kadar endişeleniyor ki normal olmayan birşey mi var diye düşünüyorVayyy eridin maşallah
Aaa seni hatırlıyorum siyah bı kedi vardı. Hafizam biraz zayıf gerçi
Yst38 dim bende
Canım kreş dönemi çocuklar arasında olabiliyor
Afiyet olsun canım12 HAZİRAN
sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım dom. Sslatalık
4-5 dal roka 2 dilim peynir
5 zeytin
ARA
1 lt yeşilçaylı süt
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk orman kebabı
3 yk pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt
1 küp kavun
3 lt su
Cordelia Elhan menekse_kokusu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Allah esirgesin canım.amiinnn, inşallah. Rabbim korusun evlatlarımızı
evet biliyorum internet dipsiz bir kuyu, içine düştü mü kurtulamıyorsun, ama bir çok şeyi birleştiriyorum şimdi; sebepsiz ateşi, burun kanamaları, halsizliği, baş ağrılarıkorkuyorum elimde değil
Hazır hale geleyimYa kızlar bişey itiraf edicem
Evett fazla abarttığımı farkettim ablam içmedim ara verdim onaAfiyet olsun canımDün aklımdaydı yazmayı unutmuşum. Bu zerdeçalli suya biraz ara versen nasıl olur diye. Baharatlı çayları sürekli içmeyin diye okumuştum . Yerinde olmuş tatlım. Menü tercihin harika. Bugün ben de de semizotu vardı
Ben diyet yapınca kendimi mutlu hissediyorumzararlı şeylerden arınıyorum böylee ne biliyim iyi geliyo bedenime bunu gerçekten hissediyorum yaa yani evet amaç zayıflamak ama işte öyle anlatamadım yani zayıflamasamda bana iyi gelen bişey yapıyorum
Doğru ya zencefildi.Evett fazla abarttığımı farkettim ablam içmedim ara verdim ona
Zencefildi o zerdeçal pek icmedim
Dimi ablamm semizotu çorba ilkkez ettim ama çok güzel oldupişti olduk desene
Evett yeşil elmayla hic denemedim buara cok görüyorum afiyet olsun bitanemmDoğru ya zencefildi.İki demet var evde birini cacık yaptım salatalık yogurtla. İçine farklı olarak yeşil elma da rendeledim. Yarın çorba yapabilirim diğerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?