- 30 Kasım 2014
- 29.269
- 128.933
- 798
3,5 kilo gayet güzel. kalıcı olması önemli zaten. devamı da gelir inşallah tatlımBir ayda 3500 kilo vermişim nasıl sizce kızlar yaşim 24

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3,5 kilo gayet güzel. kalıcı olması önemli zaten. devamı da gelir inşallah tatlımBir ayda 3500 kilo vermişim nasıl sizce kızlar yaşim 24
Tütütütü maşaallahhh bacumaaaaBir ayda 3500 kilo vermişim nasıl sizce kızlar yaşim 24
Benum kocam buhafta gündüzleri evde bide napcam bilmiyorum kahvaltıda mutlaka patates kızartması oluyo hiçte dayanamadığım birşeyVuuuu pazar olduğu nasıl belli.
Ama bence iyi kurtarmışsin günü. Bide yarim saat spor yaptın mı, muhteşem olur.Benum kocam buhafta gündüzleri evde bide napcam bilmiyorum kahvaltıda mutlaka patates kızartması oluyo hiçte dayanamadığım birşeyaksam gidiyo işe
Aaa evett sabah 15dk leslie yaptım bak onu unuttum yazmayıAma bence iyi kurtarmışsin günü. Bide yarim saat spor yaptın mı, muhteşem olur.
Üstüne fırça ile yağ sür fırına ver kızarmış olur. Airfreyde yapıyorum bendeBenum kocam buhafta gündüzleri evde bide napcam bilmiyorum kahvaltıda mutlaka patates kızartması oluyo hiçte dayanamadığım birşeyaksam gidiyo işe
canım senin airfryın markası ne?Üstüne fırça ile yağ sür fırına ver kızarmış olur. Airfreyde yapıyorum bende
Fırında baharatlı çok güzel oluyor sever mi acaba eşin ? Her gün mü istiyor dedinBenum kocam buhafta gündüzleri evde bide napcam bilmiyorum kahvaltıda mutlaka patates kızartması oluyo hiçte dayanamadığım birşeyaksam gidiyo işe
Afiyet olsun benim balkuşumaaa11 haziran
ozlemon
Elhan
Cordelia
Sabah aç karna;limonlu zencefilli su -tarçınlı su
Sabah:10.00
2 çatal patates kızartma
10 zeytin
Tereyagında 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salata domates saymadım
2 tambuğday ekmek
Sekersiz çay
15.00
Maydanoz limon salatalık smoothie
17.30
2 y.k taze fasulye
2yemek kasığı bulgur pilav
100ml şalgam suyu
20.00 da tarçınlı filtre kahve
2litre su
Evett evett bebeğiim kaçmıyorya zatenn cumaya kadar iyice sıkı bi diyet yapıyorumAfiyet olsun benim balkuşumaaamükemmel menü gene
Bebişim sen kızart eşin yesinyoksa bak çok güzel gidiyorsun onun patates sevdasına mahvetme kendini
![]()