- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Gün biter iş biter bi durumumuz var bugün neyse kiAfiyet olsun kaçta bitecek işin canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün biter iş biter bi durumumuz var bugün neyse kiAfiyet olsun kaçta bitecek işin canım![]()
Kendime yapmadım çocuklardan kalanı yedim. Aslında yumurta haslamistim ama bunlar olunca onu yemedim. Yarınki yemeğim olacak sanırımSen var ya seeenne miiikemmel bir hatunsun seeen
Canım afiyetler olsuntort inşallah tam buğdaydır
karbonhidratı sabah alman çok yerinde olmuş canım benim
acıkırsan artık sadece salatalık ye balsın sen
![]()
Keşke kendine özel atıştırmalık bulunduran. Gerçekten yoğun bir tempon var. Vücudun bu kosturmacaya alıştığı için tepki vermiyor olabilir ama yinede arada destek şart gibi. Meyve kurusu alsan elma erik gibi. Çiğ yemiş. Destek amaçlıBitik durumdayım![]()
Vardı hayatım hatta cevizim üzümüm fslan varda yemek gibi olmıyoKeşke kendine özel atıştırmalık bulunduran. Gerçekten yoğun bir tempon var. Vücudun bu kosturmacaya alıştığı için tepki vermiyor olabilir ama yinede arada destek şart gibi. Meyve kurusu alsan elma erik gibi. Çiğ yemiş. Destek amaçlı
11 HAZİRAN
SABAH
1 haşlanmış yumurta 4 küp küçük patates
Yarım salatalık 3 dilim domates 5 zeytin
5-6 dal maydanoz 1 dilim peynir
ARA
türk kahvesi
6-7 çubuk kraker
1 şeftali (küçük)
ÖĞLE
Yarım ekmek et döner ama sadece içini yedim çok açım
(bugün burası öyyle kalabalıkki sulu yemek getirmemişler ekmek arası vardı )
AKŞAM
ön göremiyorum her an herşey olabilir yazarım ayrı olarak yada yediklerime sayarım
@Zipzip- @CordeLiamenekse_kokusu
Afiyet olsun canım menun çok güzel ama az. Çok derken kapatmissin.. bulunduğun yerde market vs varsa kuruyemis hurma falan alabilirsinBitik durumdayım![]()
Aah ah keşke olsa kaptancığımAfiyet olsun canım menun çok güzel ama az. Çok derken kapatmissin.. bulunduğun yerde market vs varsa kuruyemis hurma falan alabilirsin
Ooyyy kaptanım negüzel iltifatlar bunlarrr inşaallahh işe yarayacaktırrrSen var ya seeenne miiikemmel bir hatunsun seeen
Canım afiyetler olsuntort inşallah tam buğdaydır
karbonhidratı sabah alman çok yerinde olmuş canım benim
acıkırsan artık sadece salatalık ye balsın sen
![]()
Amaaann bosverr kızzzz hedefine ulaş bak güzelce yersinnGitmedim kız gitmedim kaynanama geldimşuan sorunsuz geciyo. Oda yemeğe çiğ börek yapcam diyo ama neyseki yemekte var yanında onu yemem
![]()
Pazar niye calisiyorsunuz ki yaYoruldum artık yaa cuma 2 de paydos ettik bugün 5 te servise geldik yani hiç düşünmüyolar bu insanların evi var barkı çoluğu çocuğu var özel hayatı var hababam çalışın diyolar![]()
Hemen biber umarım,Gün biter iş biter bi durumumuz var bugün neyse ki![]()
İnşallah canımPazar niye calisiyorsunuz ki ya
Hemen biber umarım,
kalorisini bırak çok sakıncalı. bence içmeEnerji içiceği çok kalorili dimi![]()
Öyyle bi sert nescafe içtimki uyanmak içinkalorisini bırak çok sakıncalı. bence içme
Allah'ım ne zaman kilo vermeye niyetlensek bu tür şeyler yaşıyoruzGitmedim kız gitmedim kaynanama geldimşuan sorunsuz geciyo. Oda yemeğe çiğ börek yapcam diyo ama neyseki yemekte var yanında onu yemem
![]()
Dikat ediyorum kaptanımAfiyet olsun canım. Bi an kaçamaklar yapıldı sandım
Afiyet olsunn
Farklı bi kahvaltı olmuşAfiyet olsun
Harikasın canım.. Bu motivasyonla devammm
Olsun canım sen yine de menulere dikkat et
Aynen.. dedim bu kız Bi haltlar ettineyse ki gerçek değilmiş
canım nescafe de zararlı. kahve değil o zaten. türk kahvesi içme imkanın varsa ondan iç. onun bile fazlası zararlı. neyse olan olmuşÖyyle bi sert nescafe içtimki uyanmak içinsimsiyahtı
Var hayatım var kahve namına herşey var ama ayılmam lazımdı iştecanım nescafe de zararlı. kahve değil o zaten. türk kahvesi içme imkanın varsa ondan iç. onun bile fazlası zararlı. neyse olan olmuş![]()