Ödemim var fazla bir şey yiyemiyorum dersin yalan da olmaz odemsiz kadın mı varKaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödemim var fazla bir şey yiyemiyorum dersin yalan da olmaz odemsiz kadın mı varKaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama![]()
Yok yok merak etme sıkıntı yok![]()
Afiyet olsun canım. Bi an kaçamaklar yapıldı sandım
Afiyet olsunnGünaydın hayırlı pazarlar sabah 09:45
2 yumurta yarım muz
Farklı bi kahvaltı olmuş10 Haziran Cumartesi
13.30
1 kase erik
2 top dondurma
20.00
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1 parça tavuk şinitzel
2 dilim ekmek
21.00
1 kase patlamış mısır
Su: 1,5 lt
Adım: 7592
Eki Görüntüle 3259642
menekse_kokusu
Elhan
Harikasın canım.. Bu motivasyonla devammmNe yazık ki yaptım ya, regl içimdeki canavarı çıkardı ortaya
Tabii ki can kaptanım kaçamaklar yapıldı bitti gitti
Bugün şahane geçecek kaptanım, bu hafta bizim haftamızz ❤❤![]()
Olsun canım sen yine de menulere dikkat etBen regl oldum pek iyi bişey beklemiyor um![]()
Aynen.. dedim bu kız Bi haltlar ettiÖnce bir korkutur![]()
Sağol canım, evet bayram sonrası gideceğim doktoraGeçmiş olsun canımbaktırmakta fayda var
Sağol canımmAfiyet olsun casmimcim.
Bir kase erik ve dondurmayla kahvaltı yapma rekoru senindir.![]()
Sağol canım, son bikaç aydır böyle bir sancım oluyor epey yıkıyor benigeçmiş olsun canım. regl sancısı zor oluyor. ben de regl öncesiyim. bakalım ne zaman gelecek...
Sağol can kaptanımmFarklı bi kahvaltı olmuşAfiyet olsun
Inşallah kaptanımmHarikasın canım.. Bu motivasyonla devammm![]()
Senin ne misafirin bitiyo ne gitmenKaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama![]()
Sen var ya seeen
Canım afiyetler olsunozlemon
Sabah 8.30 da 1 tost biraz patates kızartması yedim(yağsız)
11 gibi çok tatlı istedim 2 hurma yedim(ramazan hurması)
13 de yarım çay bardağı yarım yağlı süt
15 de 4 yk şehzade kebabı 2 yk pilav küçük kase yoğurt
Yaklaşık 2 lt su içtim.
Mutfak dolaplarıni temizliyorum ama çok adım yerine geçmiyor.
Ablacım gitmedim çok şükür bir bahane buldum. Zaten istemiyodum gitmek. İyi oldu bugün kazasız geçiyor o yüzdenÖdemim var fazla bir şey yiyemiyorum dersin yalan da olmaz odemsiz kadın mı varsalata cinsi bir şey varsa çatalla ...akşam menü bildirimi, yarın sabah tartimiz var kaç defa düşünürsün bilmem artık
![]()
Gitmedim kız gitmedim kaynanama geldimSenin ne misafirin bitiyo ne gitmen
Gidipte misafirlikte yememen pek dogru olmaz kuzum ayıp olurr sen misafirleri cağırdiğında yemesen birşey olmaz evin sahibisin servis yaparsın edersin unutursun az bise alırdın oda maksat yanında
Çok güzell gözüküyoo
Hoşbulduk canım nasılsın
Afiyet olsun kaçta bitecek işin canım11 HAZİRAN
SABAH
1 haşlanmış yumurta 4 küp küçük patates
Yarım salatalık 3 dilim domates 5 zeytin
5-6 dal maydanoz 1 dilim peynir
ARA
türk kahvesi
6-7 çubuk kraker
1 şeftali (küçük)
ÖĞLE
Yarım ekmek et döner ama sadece içini yedim çok açım
(bugün burası öyyle kalabalıkki sulu yemek getirmemişler ekmek arası vardı )
AKŞAM
ön göremiyorum her an herşey olabilir yazarım ayrı olarak yada yediklerime sayarım
Zipzip-
Cordelia
menekse_kokusu