- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
Ben cok uzun zamandir veremiyorum baan cok iyi geldi 10.gr bile.olsa sevinecektimBen de -100 birazcık da ben mutluyum nolmus yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok uzun zamandir veremiyorum baan cok iyi geldi 10.gr bile.olsa sevinecektimBen de -100 birazcık da ben mutluyum nolmus yani![]()
Bende öyle plan kurdum kafamdan. Ay yeni yaptık kahvaltıyı birde fazla kaçırdım kusura bakma hiç miğdem almıyo dicemCanım midem iyi değil de bence güzel bir salata diyete yakın bir şey varsa tabağına alır yersin rahatça![]()
Ne yazık ki yaptım ya, regl içimdeki canavarı çıkardı ortayayapmadım yemedim dee
Tabii ki can kaptanım kaçamaklar yapıldı bitti gittiOhh maşallah benim kızlar iyi yemişler.. neyse ki bugün cuma ödül günü... yarından itibaren sağlıklı beslenelim canlar![]()
Günaydın kırmızı takım
Dün menü ve adım paylasmayanlar olduu.. lütfen menü ve adımlarinizi paylaşın
Bugun kacamak olmasinnn yarin ki kontrol tartisinda bomba gibi sonuçlar görmek istiyorummm
@Kinoalihatun
Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
@ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
60kiloyum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Dün uğrayamadım buraya haftasonu yoğunluğum vardı
Regliden dolayı da inanılmaz sandım var 2 gündür ayakta duramıyorum resmen
Doktora gideceğim son 3-4 seferdir böyle sancım oluyor
Cok fena çookk ama tatlı belamm yaaa 2bucuk senedir bekledim cok bekledim kızımı düşük sonuclarla tutundubir minik kaç kişiyi alt ediyor
Allah sağlık mutluluk uzun ömür versin canımCok fena çookk ama tatlı belamm yaaa 2bucuk senedir bekledim cok bekledim kızımı düşük sonuclarla tutundu![]()
Amin insaallah canımm rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah sağlık mutluluk uzun ömür versin canımyüzünü güldürsün
![]()
Motivasyona kavuşmak gibisi var mı daim olsun Kevsocuk.Ben cok uzun zamandir veremiyorum baan cok iyi geldi 10.gr bile.olsa sevinecektim![]()
Afiyet olsun casmimcim.10 Haziran Cumartesi
13.30
1 kase erik
2 top dondurma
20.00
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1 parça tavuk şinitzel
2 dilim ekmek
21.00
1 kase patlamış mısır
Su: 1,5 lt
Adım: 7592
Eki Görüntüle 3259642
menekse_kokusu
Elhan
Aa herşeyi devletten beklemeyimBir iki karikatür gönder sıkıntıyı beraber giderelim![]()
Amin inşallahMotivasyona kavuşmak gibisi var mı daim olsun Kevsocuk.![]()
Ben regl oldum pek iyi bişey beklemiyor umGünaydın kırmızı takım
Dün menü ve adım paylasmayanlar olduu.. lütfen menü ve adımlarinizi paylaşın
Bugun kacamak olmasinnn yarin ki kontrol tartisinda bomba gibi sonuçlar görmek istiyorummm
@Kinoalihatun
Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
@ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
60kiloyum
Kimse senin eline su dökemezAa herşeyi devletten beklemeyim
Önce bir korkuturnasılmışım
geçmiş olsun canım. regl sancısı zor oluyor. ben de regl öncesiyim. bakalım ne zaman gelecek...Günaydın kızlar
Dün uğrayamadım buraya haftasonu yoğunluğum vardı
Regliden dolayı da inanılmaz sandım var 2 gündür ayakta duramıyorum resmen
Doktora gideceğim son 3-4 seferdir böyle sancım oluyor
haklısın canım Allah kolaylık versin. her yaşa zor ama yaş ilerledikçe insan kendine daha çok zaman ayırmak istiyor.Yoruldum artık yaa cuma 2 de paydos ettik bugün 5 te servise geldik yani hiç düşünmüyolar bu insanların evi var barkı çoluğu çocuğu var özel hayatı var hababam çalışın diyolar![]()