Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım 🥰hiç düşürme modunu bundan sonraki menülerle çok kolay telafi olur 😘😘😘

Kolay gelsin canım benim 🌺🌼🌺

😂😂😂sorma anca akıl ettim 😂😂

Harikasın canımm daha da gidecek göreceksin 🥰🥰 çok geçmiş olsun canım 💐💐 dikkat et canım zor günler beslenme şaşırması için bahane oluyor bize 😉😉 Sıkı tut kendini 🤗🤗

Neyi var canım hasta mıydı
Yok kizzz sabah bi uyudu gece 1 de uyudu ben anlamadım.niye böyle ettioynaması daha yetmedi herhaldee ensonda bayıldı🤣 bende bayıldım sallarken gözüm gitmis 🤣🤣 kocam salonda uykuya kalmis hepimiz gitmisiz hahaha

Oyyy yapacak bişey yok o zaman kuzu kuzu oturacaksın ben de sıkıldım bugün ama çıkamam burası da yağmurlu 😘😘😘❤️💜
Yoruldum artık yaa cuma 2 de paydos ettik bugün 5 te servise geldik yani hiç düşünmüyolar bu insanların evi var barkı çoluğu çocuğu var özel hayatı var hababam çalışın diyolar 😔

Hepinizi bayıltmış yani cimcime 😂😂😂
Hahaha ilkkez de böyle birsey etti yaa 8 de uyur sabah 7 8 gibi kalkardi dun inadı tuttu ayy ben sabah 7 den beri ayaktaydım artık ayakta durmaya zorlandım kız alışık değilim dogdugundan beri geceleri uyur gunduzleri 2 3 kez uyurdu yanii ondan sanırım bende bayıldım🤣🤣🤣 nesekiyavastan basim dönmeden koydum yatagına uzandığım yerde yatagida sallarken gitmisim kocamda salonda uyumuş 3 te gelmis yanımıza :D

Hahaha ilkkez de böyle birsey etti yaa 8 de uyur sabah 7 8 gibi kalkardi dun inadı tuttu ayy ben sabah 7 den beri ayaktaydım artık ayakta durmaya zorlandım kız alışık değilim dogdugundan beri geceleri uyur gunduzleri 2 3 kez uyurdu yanii ondan sanırım bende bayıldım🤣🤣🤣 nesekiyavastan basim dönmeden koydum yatagına uzandığım yerde yatagida sallarken gitmisim kocamda salonda uyumuş 3 te gelmis yanımıza :KK70:
😂😂😂 bir minik kaç kişiyi alt ediyor

Benim maviş fıstıklarım 🧿🧿🌼🌼🌺🌺
Dün çok iyiydik bugün de harika menüler bekliyorum sizden🌼 tartıyı düşünmeyin amaç sağlıklı kilo vermek 🌼tartı kendiliğinden gelecektir 🥰🥰
Beslenme sistemimiz nasıl olursa olsun öğünlerimizden birini smoothie veya çorba salata olacak şekilde düzenleyelim kızlar 🌺🌺
Seviliyorsunuz 🤗🤗❤️❤️❤️
Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
@Limoni026
Jou Jou
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83 Mthn83
Childdevelopment Childdevelopment
@kayipdunya
Kaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama 😕

Kaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama 😕
Canım midem iyi değil de bence güzel bir salata diyete yakın bir şey varsa tabağına alır yersin rahatça 😘😘😘🥰🥰🥰

Back
X