Tebrikler kaptanım umarım güzel bir hafta olur hepimiz için bakalim elimden geleni yapacam ama 1 kilo çok ya
Geçmişi attım çöpe ayolÇok iyi yapmışsın. Benim de iki kutu içinde toplam 60 poşet olan çilekli acı çehre çayım var. Kabizlık ve metabolizma hızlandırıcı. Midemi mahvetmişim çaylarla. Doktor yasakladı. Çöpe atmadım ama yarın atacağım inşallah.
Kevsooom sesini hep bekliyorum tatlışıımGeli geliii
Harikasın bu seni diyete daha güzel adapte edecektir canımSabah 3 günlük sivi diyetine başlıyorum zorunlu diyet kardesim mr çekilecek ona destek için bende yapıyorum
Vallahi aklımdaydıMerak etmeyin hiçbir şey yemedim.
Menum
18 saat açlıktan sonra
Menemen bir parça ekmek Saat 11.00
7_8 sarma
.
Saat 17.00 5 sarma 4 kaşık bulgur pilavı az yoğurt
.
Su 1 lt
Spor
Eki Görüntüle 3259256
375 puan
.
İşte bakın bu Menü beni perişan etti
Ben cips yediğimde bisküvi yediğimde ve makarna yediğimde vücudum aşırı tepki verip şişiyor
Buna ekmek de dahil zaten ekmek başı çekiyor
Sarma da ekledim buna
Bunları hayatimdan tamamen cikariyorum
ozlemon
Sen ne diyorsun kevsomTebrikler kaptanım umarım güzel bir hafta olur hepimiz için bakalim elimden geleni yapacam ama 1 kilo çok ya
Cok zordu gerçekten ama başardım.Kevsooom sesini hep bekliyorum tatlışıım
Harikasın bu seni diyete daha güzel adapte edecektir canım
Vallahi aklımdaydıbravo canım onlara dayandın ya artık sana bişey olmaz
Afiyet olsun canım benimevet sarmalar seni yakmış ama bugün toparla ne olur sarmaların yerine dolu bir tabak yemek yerdin hem de vicdanın rahatsız olmazdı
Sen ne diyorsun kevsomsıvı diyetinden sonra dikkatli olursan 2 gidecek senden
İncir yedim bakalımCanım annem dizinden sıkıntılı ona diyetisyen yeşillik ağırlıklı beslenme veriyor hareket edemediği ve metabolizma yavaş olduğu için . Planını bu doğrultuda değerlendir. Haftalık denemeler yap. Doğruyu sana vücudun söyleyecektir
Mutlaka yanına müzik aç. Öbür türlü Leslie çok sıkıcı
Keşke yakın olsak ben alırdım
Çok güzelsin Rabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Canım sarma ve bulgur. Keşke biraz daha yoğurt yeseydin WC sorunun olacak
Günaydın hoşgeldin.
Herkes kendi diyetini yapıyor ve takımlara ayrılıyoruz
En akman sarmayı sanırsam 3_4ay önce yemiştimKevsooom sesini hep bekliyorum tatlışıım
Harikasın bu seni diyete daha güzel adapte edecektir canım
Vallahi aklımdaydıbravo canım onlara dayandın ya artık sana bişey olmaz
Afiyet olsun canım benimevet sarmalar seni yakmış ama bugün toparla ne olur sarmaların yerine dolu bir tabak yemek yerdin hem de vicdanın rahatsız olmazdı
Sen ne diyorsun kevsomsıvı diyetinden sonra dikkatli olursan 2 gidecek senden
Afiyet olsun akşam da muz yiyebilirsin canım.An itibariyle Japon diyeti başladıyarım muz 2 yumurta şekersiz çay bilgeyogii
Öğlen de 1 bardak süt (kahve yada tarçınlı)sade içemiyorum yarım muz
Akşam 3 yumurta şekersiz çay
Tamam çok sevindim tok hissedersem yemem ama aklımda olsunAfiyet olsun akşam da muz yiyebilirsin canım.2 muz hakkın var. Ben 3 yemiştim
Sağlıklı ve güzel olacağız hiç merak etmeCordelia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımız @Zipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3
Eki Görüntüle 3258997
ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Geçecek bitanem Allah in izniyleHerşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah
Afiyet olsun
Eline sağlık kaptan kraliçemGeciken sonuçlarımıza göre bu hafta Mavi takım şampiyon oldu.. Toplamda 5.300 gr yağ eritmişlerdir. Kaptanfesang ve arkadaşlarını tebrik ederiz.
Kırmızı takım toplamda 1.25 gr eritti. @Kinoalihatun kaptanımızı ve arkadaşlarınını da tebrik ederiz.
Bu haftanın bireysel şampiyonları kıyasıya mücadele etti.Burun ucuyla @menekse_kokusu kırmızı kaptanlığı kazandı. her iki arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
Kırmızı kaptanım müsait bir zamanında kendine mavi kaptan seçip takımları kurmanı rica ediyorum.
Masterfit Yarışması 72.Etap 02.06 09.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım @Kinoalihatun Kaptan 84.35 83.7 -0.65 0.77 Elhan 70.5 70.5 0 @Limoni026 62.9 63.5 +0,6 ozlemon 74.7 74.5 -0,2 @Jasminium84 62.45 63.45 +1.0 @suspushanimcim 69.7 69.9 +0.2 @Mthn83 80.9 80.5 -0.4 @Tesnim1903 74.4 74.6 +0.2 @askrhpozitif 85.85 - - @Kevssooo 79.5 - Mavi Takim fesang Kaptan 67.15 67.25 +0.1 Jou 73.0 72.1 -0.9 @MAKE UP_ 63.70 62.55 -1.15 1.81 @menekse_kokusu 69.5 68.2 -1.3 1.88 @Lavinia_98 71.1 70.75 -0.35 @Cookiie 82.1 81.7 -0.4 Lonely single girl 65.95 65.40 -0.55 @sudansebep 62.9 62.6 -0.3 @Mina45 89.9 89.5 -0.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ ZincirKirma 78.80 78.55 -0.25 @ada81 73.30 73.10 -0.2 @Meryem1306 85.50 85.0 -0.5 ilimtalepedenanne 84.90 84.35 -0.35 @eskilereozlem - - @Suskunkardelen - 63.65 @60kiloyum 90.0 89.2 -0.8 @Nimooo - 60.10 Cordelia - 81.3 @gezegenfeza 83.2 84.5 +1.3 bilgeyogii - 87.3
73. Etap katılım listemizi birazdan hazırlıyorum.
Basen problemsiz yerim. Katılabilirim yine de ne yapacağız?Kızlar basen problemi olan varmı benimle spor arkadaşi olacak. Hadi lütfen noluyyyy
Ölçüde alırız özelden
Elhoş o.
Afiyet olsunSelamlar
Sabah 11.00
Biraz pırasa
Mantar sote
2 dilim tt ekmek
3 yk patates püresi
Peynir
16.00
3yk pirinç salatası
2 yk yogurtlu kabak
2yk patates salatası
3yk nohutlu salata
19.
2 Yk kabak yogurtlu
1yk patates salatası
1 yk pirinç salatası
Bugün kızımın doğum günü vardı, pasta, nokul , kurabiye , cikolata vs yemedim.
Salata tarzı yaptım çoğunu da ,hafif olsun diye.
Spor maalesef hazırlık ve temizlikte geçti.
Afiyet olsun9 haziran
Kahvaltı
2 dilim tbe peynirli domatesli tost
Şekersiz çay
Ara türk kahvesi
1 minilerden intense browni
Akşam
Dometes soslu patates biber kızartması 5 yk
2 yk bulgur pilavu
Su 3 lt
10 dk leslie
Afiyet olsun09 Haziran 2023Elhan
sabah 09.30
beyaz peynirli tam buğday tost
7 zeytin, domates, salatalık, biber
2 kare bitter + şekersiz kahve
öğlen 12.10
1 servis kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 kepçe çorba
1 servis kaşığı pilav
yoğurt + 1 baklava
ara 13.45
1 küçük kornet dondurma
akşam 19.30
1 tabak karidesli sebzeli spagetti
salata
60 gram çikolata
yatana kadar 2 lt su
Afiyet olsun
Cok yogun değil mi kolay gelsin canımMalesef en z 1,5 saat dah var
Afiyet olsunİyi geceler bugünkü menümü yazmayı unutmuşum
Kahvaltı
İki yumurta
Öğlen dışardan yedik
3-4 Popeyes tavuk(kanat) ve bir bardak kola
Akşam yemek yemedim ama üç top dondurma yedim ödül günü niyetineha bir de bir bicibici
Hoşgeldin canım ilk sayfada form var doldurabilir misin?Arkadaşlar merhaba. Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım ama aydınlatırsanız ben de size katılmak çok isterim.
GünaydınGünaydın Kizlar, mutlu bir gün diliyorum
Günaydın geçmiş olsunGünaydın
Küçük canavarim uyandırdı beni.
Bı aydınlanma yaşadım ve yastigimin bana alçak geldiğini gördüm. Bas ağrısı ve boyun tutulması bundan oluyor sanırım
Bas ağrısı ile uyanmak çok kötü
GünaydınGünaydın kızlar mutlu hafta sonları
GünaydınHayırlı sabahlar cici kızlar
GünaydınGünaydınn
GünaydınGünaydın arkadaşlar
GünaydınGünaaayyydıınn şekerleriiim
Afiyet olsunAn itibariyle Japon diyeti başladıyarım muz 2 yumurta şekersiz çay bilgeyogii
Öğlen de 1 bardak süt (kahve yada tarçınlı)sade içemiyorum yarım muz
Akşam 3 yumurta şekersiz çay
Günaydın iyi sporlarGünaydın kizlarrrr
İsten çıktım bilin ne yapıyorum
Yağmur altında yuruyusssssss en sevdigim
Bana ne bana ne ben okudum amaSizler nasılsınız
Dün mesajları okuyacağım dedim eve bi gittim uyumuşum gece uyandım:) mazur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?