Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar. Ben şimdi okudum.
O zaman ben kendimi tanıtayım;
Yaşım 30 ,boyum 1,67 ,kilom 74
Hedefim : 55-58
Öğretmenim,evliyim ve biri 21 diğeri diğeri 4 aylık iki oğlum var. 2 sene içinde 2 doğum yaptım yemeyi de çok seven ve emzirme dönemi herşeyi kendine hak gören o anneyim bir de maalesef ki çikolata bağımlılığım var bir günde çok rahat 250 300 gram çikolata yiyebiliyorum. Öncelikle sağlığım ve çikolatadan kurtulmak için istiyorum zayıflamayı.

Arkadaşlar merhaba. Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım ama aydınlatırsanız ben de size katılmak çok isterim.
Hoş geldin anneadayi
Bütün kuzlar toplandık güle oynaya yağlara veda ediyoruz. Şişkolar bu sayfaya girdi mi çıkış yasağı koyuyoruz. Boyunu ve kilonu öğrenebilir miyim

Hoş geldin anneadayi
Bütün kuzlar toplandık güle oynaya yağlara veda ediyoruz. Şişkolar bu sayfaya girdi mi çıkış yasağı koyuyoruz. Boyunu ve kilonu öğrenebilir miyim
Ay ben de tam onu istiyorum biraz fazlaca kural var umarım atladigim bı şey olmaz olursa da affedin uyarın bı iki olur mu,

Yalnız ben yağmurunu altında yürüyorum derken şemsiye kullanmıyorum
Yagmurun yüzüme vuruşunu çok seviyorum :))
Bi romantik bu huzurlu oluyorum yaw
Saha çok şükretmeyi huzuru hissediyorjm
Tavsiye ederim
Bir romantik yalnız kızdı yağmurda islanirdı
Şimdi romatizmali
Olma aman dikkat
Haftada bir yeter her gün her gün olmaz ki

Ay ben de tam onu istiyorum biraz fazlaca kural var umarım atladigim bı şey olmaz olursa da affedin uyarın bı iki olur mu,
Tamam
Fazlaca kurallar
1. Son öğünü yedikten sonra menü bildirimi.
İçinde minimum 6000 adım, içilen su miktarı
2. Cuma tartısı. Tarih- Nick yazılı bir fotoğraflı
3. Pzt. kontrol tartısı fotoğrafsız
Hepsi bu canım

Bitter çikolata çok güzel oluyor bu arada hoşgeldin kardeşim tarçınlı su yada süt tatlı isteğini bastirir

Yazı biraz kalabalik görünüyordu pek bı şey yokmuş teşekkür ederim

Listelerim çok klasik aslında. Bu hafta regl olduğum için baya ödem gitti
Eline sağlık Elhoşumm ❤❤❤
Tebrik ederim @fesang kaptanim

menekse_kokusu tebrik ederim kaptanim❤❤
Teşekkür ederim kaptanim
Maşallah canim
Sen iyi yürü bebişim kimseyi vermem ama yapabilirsem seni de alacağıııımmmm
Diyosunnn
Kahvaltı ile ara öğünün yerini değiştirebilirsin canım
TakimLar kurulmus eline sağlık Elhan
menekse_kokusu ❤❤
@ozlemon
Başarılar diliyorum

Harikasın canım seni kaptırmamam gerek
Sanırım harıka bir kaptan oldun bu hafta inşallah sayende 6 ları görürüm
Teşekkürler canım hep birlikte ipincecik olacağız. Ben de 6 lari yeni gördüm. Seni de bekliyorum en geç cumaya
Afiyet olsun canimm

Bitter çikolata çok güzel oluyor bu arada hoşgeldin kardeşim tarçınlı su yada süt tatlı isteğini bastirir
Süt yulaf ceviz pekmez ve tarcindan oluşan bı karisim hazırlayıp yedim bı sure çikolata yememek için o çok iyi geliyordu sağlıklı da. Onu yycem canm çok istediğinde inşallah. Çok teşekkür ederim canım. Benim şimdi fotoğraflı kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu peki?

Mthn83 koş koş bir ogretmen arkadaşimiz daha geldi
Tanistigimiza memnun oldum hocam. Kısa sürede hedefledigin kiloya ulasmani dilerim. Tek başına kilo vermek zor grup enerjisiyle istediğimiz motivasyona ulaşıyoruz.

Akşama eşim ve oğlum sarma istedi kahvaltı ya da simit poğaça krem peynir tabi ben yemiyorum yemecegim
Aferin canım harikasın.. zaten hepsi bildiğin tattığın lezzetler.. hedefine ulaşana kadar bunlara birazcık ara vereceksin sadece

Teşekkür ederim Menekşecimm kaptanlıgın hayırlı olsun kilo verimine bayıldımm

Fotoğrafli olmasa da bir başlangıç kilosu alabiliriz. Tanışma formundaki kilonu guncellemiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…