Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menum
18 saat açlıktan sonra
Menemen bir parça ekmek Saat 11.00
7_8 sarma
.
Saat 17.00 5 sarma 4 kaşık bulgur pilavı az yoğurt
.
Su 1 lt
Spor

375 puan
.
İşte bakın bu Menü beni perişan etti
Ben cips yediğimde bisküvi yediğimde ve makarna yediğimde vücudum aşırı tepki verip şişiyor
Buna ekmek de dahil zaten ekmek başı çekiyor
Sarma da ekledim buna
Bunları hayatimdan tamamen cikariyorum
ozlemon

Arkadaşlar merhaba. Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım ama aydınlatırsanız ben de size katılmak çok isterim.
Merhaba hoş geldiniz.İlk sayfayı okumanızı öneririm.İki takım halinde yarışarak kilo vermeye çalışıyoruz. Elhan kaptanım bilgi verir birazdan size. Her gün menü bildiriyoruz ve perşembe cuma hariç en az 6000 adım atıp bildirim yapiyoruz

Çok geçmiş olsun canım inşallah kardeşlerinden çıkmaz böyle bir hastalık se güçlü bir kadınsın tez zamanda toparlayacaksin inanıyorum

Evet canım açlık süresi artışının daha sağlıklı olduğu hep söyleniyor.. Ama kılo verımınde durum nasıl bilemiyorum.. Çok veremıyorum ya da verip hızla alıyorum
Canım annem dizinden sıkıntılı ona diyetisyen yeşillik ağırlıklı beslenme veriyor hareket edemediği ve metabolizma yavaş olduğu için . Planını bu doğrultuda değerlendir. Haftalık denemeler yap. Doğruyu sana vücudun söyleyecektir
20lik açıp sıkılıp 10da kestim işte
Mutlaka yanına müzik aç. Öbür türlü Leslie çok sıkıcı
Keşke yakın olsak ben alırdım
Sabah 3 günlük sivi diyetine başlıyorum zorunlu diyet kardesim mr çekilecek ona destek için bende yapıyorum
Çok güzelsin Rabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Canım sarma ve bulgur. Keşke biraz daha yoğurt yeseydin WC sorunun olacak
Arkadaşlar merhaba. Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım ama aydınlatırsanız ben de size katılmak çok isterim.
Günaydın hoşgeldin.
Herkes kendi diyetini yapıyor ve takımlara ayrılıyoruz

Çok geçmiş olsun canım inşallah kardeşlerinden çıkmaz böyle bir hastalık se güçlü bir kadınsın tez zamanda toparlayacaksin inanıyorum
İnşallah saracığım, ben de inanıyorum, rabbim tüm hastalara şifa versin
Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…