Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpersinMerak etmeyin hiçbir şey yemedim.![]()
Daha bitmedi mi set?Bende iyi geceler diyip uyumak istiyorumvalla dağıttım herşeyi toplamıyorum yeter artık eve gitmek istiyorum
Malesef en z 1,5 saat dah varDaha bitmedi mi set?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim canımCanım benim yaaa allah şifa versin![]()
![]()
![]()
Aynen canım, çok teşekkür ederimAblam geçmiş olsun
Adı konmuş olmasida güzel. O yönden sevindim canım
Biseylerin adı olmamasida kötü
İyi geceler bugünkü menümü yazmayı unutmuşum
Kahvaltı
İki yumurta
Öğlen dışardan yedik
3-4 Popeyes tavuk(kanat) ve bir bardak kola
Akşam yemek yemedim ama üç top dondurma yedim ödül günü niyetineha bir de bir bicibici
Merhaba hoş geldiniz.İlk sayfayı okumanızı öneririm.İki takım halinde yarışarak kilo vermeye çalışıyoruz.Arkadaşlar merhaba. Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım ama aydınlatırsanız ben de size katılmak çok isterim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kardeşlerinden çıkmaz böyle bir hastalık se güçlü bir kadınsın tez zamanda toparlayacaksin inanıyorumHerşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah
Canım annem dizinden sıkıntılı ona diyetisyen yeşillik ağırlıklı beslenme veriyor hareket edemediği ve metabolizma yavaş olduğu için . Planını bu doğrultuda değerlendir. Haftalık denemeler yap. Doğruyu sana vücudun söyleyecektirEvet canım açlık süresi artışının daha sağlıklı olduğu hep söyleniyor.. Ama kılo verımınde durum nasıl bilemiyorum.. Çok veremıyorum ya da verip hızla alıyorum![]()
Mutlaka yanına müzik aç. Öbür türlü Leslie çok sıkıcı20lik açıp sıkılıp 10da kestim işte![]()
Keşke yakın olsak ben alırdımÇok iyi yapmışsın. Benim de iki kutu içinde toplam 60 poşet olan çilekli acı çehre çayım var. Kabizlık ve metabolizma hızlandırıcı. Midemi mahvetmişim çaylarla. Doktor yasakladı. Çöpe atmadım ama yarın atacağım inşallah.
Çok güzelsin Rabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallahSabah 3 günlük sivi diyetine başlıyorum zorunlu diyet kardesim mr çekilecek ona destek için bende yapıyorum
Canım sarma ve bulgur. Keşke biraz daha yoğurt yeseydin WC sorunun olacakMenum
18 saat açlıktan sonra
Menemen bir parça ekmek Saat 11.00
7_8 sarma
.
Saat 17.00 5 sarma 4 kaşık bulgur pilavı az yoğurt
.
Su 1 lt
Spor
Eki Görüntüle 3259256
375 puan
.
İşte bakın bu Menü beni perişan etti
Ben cips yediğimde bisküvi yediğimde ve makarna yediğimde vücudum aşırı tepki verip şişiyor
Buna ekmek de dahil zaten ekmek başı çekiyor
Sarma da ekledim buna
Bunları hayatimdan tamamen cikariyorum
ozlemon
Günaydın hoşgeldin.Arkadaşlar merhaba. Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım ama aydınlatırsanız ben de size katılmak çok isterim.
İnşallah saracığım, ben de inanıyorum, rabbim tüm hastalara şifa versinÇok geçmiş olsun canım inşallah kardeşlerinden çıkmaz böyle bir hastalık se güçlü bir kadınsın tez zamanda toparlayacaksin inanıyorum