Sende kaç tane vdr kızKaçar tane totomuz yanacak ama biliyorsun dimi canımSenin için bu yangını göze alabilirim galiba.
BenElhan hanimin takip edeceğini kaçırmışım ya o yüzden bu hafta iptalim
Ayy bende mi gelsem kiVarım diyorduu peki ben de varımm yarın bu diyette başlıyoruz. 7 gün ölmek var dönmek yok.. Hadi bakalım..Bu diyet sürecinde bütün duygusal mücadelelerimi buraya yazacağım kanımın son damlasına kadar meydan okumanı görüyorum ilimtalepedenanne Bu arada nickname bayıldım
Sedos filan mı desen kiSidoşum bu hafta listeye girecek miydin
Kız bizde Karatay yokmuyduilimtalepedenanne diyeti bayağı bayağı deftere yazıyorum çok fazla bir şey yok o yüzden arada gelip seni yemek serbest olmalı ilim talep eden annecimm Heyecanlı bir mücadele olacak gibi duruyor bizim diyetler bitti japonları yaşayıp öğreneceğiz. Amerikalıların Nowzaradan'ı varsa bizim Japon Hinoharamız var
Amerikalılarda Nowzaradan
Eki Görüntüle 3259185
Japonya'dan Dr. Hinohara
Eki Görüntüle 3259186
ismi japon diyeti valla ne yapayım japon doktor buldumSende kaç tane vdr kız
Ölçü al sabah
Yine yeniden başlıyoruz
Ayy bende mi gelsem ki
Sedos filan mı desen ki
Kız bizde Karatay yokmuydu
AllaahhhhDünya ahiret bacım kk da en kanlı rakibimsinona göre savulun seferoğulları
Bu hareketleri kaçar tane yapacağız prensesim onu göremedim. Tamam yarın bir güzel ölçerim kendimi mezuraylaSende kaç tane vdr kız
Ölçü al sabah
Yine yeniden başlıyoruz
Ayy bende mi gelsem ki
Sedos filan mı desen ki
Kız bizde Karatay yokmuydu
Bacım altta yazıyor ya 30 dene diyeBu hareketleri kaçar tane yapacağız prensesim onu göremedim. Tamam yarın bir güzel ölçerim kendimi mezurayla
Hayydiyin bakalım topukları yağlayın hanımlar yarış başladıEvett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyorher ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)
Bugünden itibaren düzenli menülerinizi bekliyorum. Kaçamak yapılsa bile lütfen eksiksiz yazın. Hep birlikte yorum yaparak beslenmemizi ve sporumuzu düzene sokalım inşallah
Cumartesi pazar pazartesi salı ve çarşamba günleri en az 6000 adım atmamız gerekiyor.. adimlarin fotoğrafı olmasi gerekiyor. menulerinizi ve adımlarınızı paylaşırken beni veElhan ı Etiketlemeyi unutmayın.. pazartesi kontrol tartısı var.. hafta sonunu bomba gibi geçirip eriyen yağlarımızda mavi takımın ayağını kaydiralim
Sizlere güveniyorum.. Hadi gönderin gelsin menüler
Kinoalihatun
Jasminium84
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
21 günlük toto şeysi grubu aç prensesim katılanlar varKim kimiz şimdi hadi rakiplere korku salalım yansın buralarrr ve popolarrşeyy 21 günlük popo şeysini tekrar paylaşır mısınız ben de varım benim poponun nesi eksik fazlası bile var
Oh kaptanım da geliyorKim kimiz şimdi hadi rakiplere korku salalım yansın buralarrr ve popolarrşeyy 21 günlük popo şeysini tekrar paylaşır mısınız ben de varım benim poponun nesi eksik fazlası bile var
Canım canım canımBenim mavişlerimrengimiz mavi ama gözümüz kara olacak bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.
Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar
VAR MISINIIIIIZZZZ
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
ZincirKirma
Selamlar kaptanımm ❤Evett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyorher ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)
Bugünden itibaren düzenli menülerinizi bekliyorum. Kaçamak yapılsa bile lütfen eksiksiz yazın. Hep birlikte yorum yaparak beslenmemizi ve sporumuzu düzene sokalım inşallah
Cumartesi pazar pazartesi salı ve çarşamba günleri en az 6000 adım atmamız gerekiyor.. adimlarin fotoğrafı olmasi gerekiyor. menulerinizi ve adımlarınızı paylaşırken beni veElhan ı Etiketlemeyi unutmayın.. pazartesi kontrol tartısı var.. hafta sonunu bomba gibi geçirip eriyen yağlarımızda mavi takımın ayağını kaydiralim
Kinoalihatun
Jasminium84
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
Hadi bakalim yansın yağlarEvett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyorher ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)
Kinoalihatun
Jasminium84
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
Hayydiyin bakalım topukları yağlayın hanımlar yarış başladı
Selamlar kaptanımm ❤
Bu hafta güzel geçecek inşallah ve hatta bu hafta menülerimi ve adımlarımı eksiksiz bildireceğim inşallah
Hadi bakalim yansın yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?