• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaçar tane totomuz yanacak ama biliyorsun dimi canım 🤣🤣 Senin için bu yangını göze alabilirim galiba.
Sende kaç tane vdr kız 🙄😅
Ölçü al sabah 😘
Ben Elhan Elhan hanimin takip edeceğini kaçırmışım ya o yüzden bu hafta iptalim
❤️
Yine yeniden başlıyoruz 😍
Varım diyorduu peki ben de varımm yarın bu diyette başlıyoruz. 7 gün ölmek var dönmek yok.. Hadi bakalım.. 😂😂Bu diyet sürecinde bütün duygusal mücadelelerimi buraya yazacağım kanımın son damlasına kadar meydan okumanı görüyorum ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne 😂😂 Bu arada nickname bayıldım :KK60: :KK50:
Ayy bende mi gelsem ki 🙄😅🤪
Sidoşum bu hafta listeye girecek miydin o_O
Sedos filan mı desen ki 🙄😅
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne diyeti bayağı bayağı deftere yazıyorum çok fazla bir şey yok o yüzden arada gelip seni yemek serbest olmalı ilim talep eden annecimm 😂😂😂😂 Heyecanlı bir mücadele olacak gibi duruyor bizim diyetler bitti japonları yaşayıp öğreneceğiz. Amerikalıların Nowzaradan'ı varsa bizim Japon Hinoharamız var 😂😂
Amerikalılarda Nowzaradan
Eki Görüntüle 3259185
Japonya'dan Dr. Hinohara
Eki Görüntüle 3259186
Kız bizde Karatay yokmuydu😍

Evett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyor 😎 her ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)🫣
Bugünden itibaren düzenli menülerinizi bekliyorum. Kaçamak yapılsa bile lütfen eksiksiz yazın. Hep birlikte yorum yaparak beslenmemizi ve sporumuzu düzene sokalım inşallah ❤️
Cumartesi pazar pazartesi salı ve çarşamba günleri en az 6000 adım atmamız gerekiyor.. adimlarin fotoğrafı olmasi gerekiyor. menulerinizi ve adımlarınızı paylaşırken beni ve Elhan Elhan ı Etiketlemeyi unutmayın.. pazartesi kontrol tartısı var.. hafta sonunu bomba gibi geçirip eriyen yağlarımızda mavi takımın ayağını kaydiralim 🤣
Sizlere güveniyorum.. Hadi gönderin gelsin menüler 😎
Kinoalihatun Kinoalihatun
Jasminium84 Jasminium84
suspushanimcim suspushanimcim
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum

Benim mavişlerim 💙💙💙 rengimiz mavi ama gözümüz kara olacak 🖤🖤🖤 bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.

🌺🌺Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum 🌺🌺🌺
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar 💙💙

🌼🌼🌸🌸VAR MISINIIIIIZZZZ🌼🌼🌸🌸

Elhan Elhan 💙
Cookiie Cookiie 💙
Limoni026 Limoni026 💙
Jou Jou 💙
ada81 ada81 💙
FitVenus FitVenus 💙
Lonely single girl Lonely single girl 💙
Mina45 Mina45 💙
Mthn83 Mthn83 💙
Childdevelopment Childdevelopment 💙
ZincirKirma ZincirKirma 💙

Evett bugün ki menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 parmak peynir 5 zeytin söğüş yeşillik 1 dilim tbe çeyrek simit
Ara 10 badem
Öğle 50gr ton balığı 1 dilim tbe yeşillik 2 yk yoğurtla semizotlu
Ara 10 badem 1 kayısı 3 erik 1 yeni dünya
Akşam 1 haşlanmış baget 50 gr ton balığı 4 yk yoğurt semizotlu Salata
Ara 1 kayısı 3 erik 5 kiraz
2 litre su
Elhan Elhan ozlemon ozlemon

Evett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyor 😎 her ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)🫣
Bugünden itibaren düzenli menülerinizi bekliyorum. Kaçamak yapılsa bile lütfen eksiksiz yazın. Hep birlikte yorum yaparak beslenmemizi ve sporumuzu düzene sokalım inşallah ❤️
Cumartesi pazar pazartesi salı ve çarşamba günleri en az 6000 adım atmamız gerekiyor.. adimlarin fotoğrafı olmasi gerekiyor. menulerinizi ve adımlarınızı paylaşırken beni ve Elhan Elhan ı Etiketlemeyi unutmayın.. pazartesi kontrol tartısı var.. hafta sonunu bomba gibi geçirip eriyen yağlarımızda mavi takımın ayağını kaydiralim 🤣
Jasminium84 Jasminium84
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Hayydiyin bakalım topukları yağlayın hanımlar yarış başladı

Kim kimiz şimdi hadi rakiplere korku salalım yansın buralarrr ve popolarr :KK73: :KK19: şeyy 21 günlük popo şeysini tekrar paylaşır mısınız ben de varım :KK76: benim poponun nesi eksik fazlası bile var :KK75:
21 günlük toto şeysi grubu aç prensesim katılanlar var Mthn83 Mthn83

Benim mavişlerim 💙💙💙 rengimiz mavi ama gözümüz kara olacak 🖤🖤🖤 bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.

🌺🌺Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum 🌺🌺🌺
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar 💙💙

🌼🌼🌸🌸VAR MISINIIIIIZZZZ🌼🌼🌸🌸

Elhan Elhan 💙
Cookiie Cookiie 💙
Limoni026 Limoni026 💙
Jou Jou 💙
ada81 ada81 💙
FitVenus FitVenus 💙
Lonely single girl Lonely single girl 💙
Mina45 Mina45 💙
Mthn83 Mthn83 💙
Childdevelopment Childdevelopment 💙
ZincirKirma ZincirKirma 💙
Canım canım canım 🤗🤗🤗 ben son anda menü değiştirebiliyorum gün içinde.. ama her akşam menüyü yazarım seni etiketlerim elimden geldiğince her gün spor yaparım🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🥳🥳🥳🥳

Jasminium84 Jasminium84
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Selamlar kaptanımm ❤🥰🥰

Bu hafta güzel geçecek inşallah ve hatta bu hafta menülerimi ve adımlarımı eksiksiz bildireceğim inşallah 🙏🥰🤸‍♀️

Jasminium84 Jasminium84
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Hadi bakalim yansın yağlar 🔥🔥🔥🔥

9 Haziran Cuma

12.30
1 dilim patatesli gözleme
4 Adet çiğ köfte
2 yk pancar salatası
Yarım simit
1 kap dondurma

19.00
2 Yk kısır
1 kase erik
1 kase çilek

Su: 1,5 lt

Saçma bir menü oldu ama regl oldum bugün acayip iştahım açıktı sanırım bu sebeple
Önüme ne geldiyse yedim 🥴

menekse_kokusu menekse_kokusu
Elhan Elhan

Back
X