Benim mavişlerimrengimiz mavi ama gözümüz kara olacak bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.
Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar
VAR MISINIIIIIZZZZ
Elhan
@Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
9 Haziran Cuma
12.30
1 dilim patatesli gözleme
4 Adet çiğ köfte
2 yk pancar salatası
Yarım simit
1 kap dondurma
19.00
2 Yk kısır
1 kase erik
1 kase çilek
Su: 1,5 lt
Saçma bir menü oldu ama regl oldum bugün acayip iştahım açıktı sanırım bu sebeple
Önüme ne geldiyse yedim
menekse_kokusu
Elhan
İşşştee buuuuBenim mavişlerimrengimiz mavi ama gözümüz kara olacak bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.
Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar
VAR MISINIIIIIZZZZ
Elhan
@Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Buna hiç kuşkum yok canım geçen haftanın acısını çıkaracağını biliyorum
Canım çok iyi olacak eminim sen gene de benim yazdığım bazı bııızzzt lara bak onlar sihirli olabilir akşam ya da sabah öğünleri için olanlaraCanım canım canımben son anda menü değiştirebiliyorum gün içinde.. ama her akşam menüyü yazarım seni etiketlerim elimden geldiğince her gün spor yaparım
ya yerim senin balkon konuşmanı
Canım ben akşamları örnek menü atıcam hem fikir verir uyabililirsen birebir uy ama en azından yol göstersinİşşştee buuuu#mavitakımeriyor #fındıkpopolumavişler #yansınburalar
Kıptınım menüyü önden yazmayı tam anlamadım liste yapapıp ona mı uymaya çalışalım
Buna hiç kuşkum yok canım geçen haftanın acısını çıkaracağını biliyorum
Canım çok iyi olacak eminim sen gene de benim yazdığım bazı bııızzzt lara bak onlar sihirli olabilir akşam ya da sabah öğünleri için olanlara
kız keşke politikacı olsaymışım
Canım ben akşamları örnek menü atıcam hem fikir verir uyabililirsen birebir uy ama en azından yol göstersin
Canım harika olmuş menü
Bugün iş kosturmacasi bunlar vardı. Yoksa yumurta seysi yapacaktım. Evdeki malzemelerle yapayım. Alışveriş biraz gecikebilir bu ara.Canım harika olmuş menübu hafta senden 1in üzerinde görecekmişim gibi bir his var benim attığım menüdeki akşam bııızzzt ını iki gün yapmaya çalış canım
TamamdirTamam bugünden itibaren yeniden başlayalım. Yarın sabah aç karnına wcden sonra tartıl onu cuma tartısı olarak tabloya ekleyeyim.
9 Haziran Cuma
12.30
1 dilim patatesli gözleme
4 Adet çiğ köfte
2 yk pancar salatası
Yarım simit
1 kap dondurma
19.00
2 Yk kısır
1 kase erik
1 kase çilek
Su: 1,5 lt
Saçma bir menü oldu ama regl oldum bugün acayip iştahım açıktı sanırım bu sebeple
Önüme ne geldiyse yedim
menekse_kokusu
Elhan
Menekşe kaptanım
Ohh maşallah benim kızlar iyi yemişler.. neyse ki bugün cuma ödül günü... yarından itibaren sağlıklı beslenelim canlarCuma gibi cuma menüsü geliyoooorrr
Sabah 11.00
2 sade poğaça 1 açma
Yarım dilim süzme peynir
2 acı yeşil biber
Öğle 14.00
2 tabak pilav
1 şinitzel
Acı turşu
Ara 17.00
2 vişneli mekik Nutella ile
Bir dilim ıslak kek
Akşam 19.00
1 büyük dilim pizza
Soğan halkası patates kızartması
Elhan menekse_kokusu
Tamamdırbilgeyogii
N Nimooo
E eskilereozlem
Bu hafta menü adım bildirimi yapın önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olursunuz olur mu?
Vallaha sırf dogum gününden sebep biraz az vermisim 900 gene iyi ama 1 kilo verebilirdim ozamandan beri kapasaydım agzumiBuna hiç kuşkum yok canım geçen haftanın acısını çıkaracağını biliyorum
Canım çok iyi olacak eminim sen gene de benim yazdığım bazı bııızzzt lara bak onlar sihirli olabilir akşam ya da sabah öğünleri için olanlara
kız keşke politikacı olsaymışım
Canım ben akşamları örnek menü atıcam hem fikir verir uyabililirsen birebir uy ama en azından yol göstersin
Masterfit Yarışması 72.Etap | 09.06 | 12.06 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 68.2 | |||
62.55 | ||||
| 89.2 | |||
| 83.7 | |||
| 63.45 | |||
| 69.9 | |||
| 70.75 | |||
| 67.25 | |||
M Meryem1306 | 85.0 | |||
S Suskunkardelen | 63.65 | |||
74.6 | ||||
84.35 | ||||
Mavi Takim | ||||
| 74.5 | |||
| 70.5 | |||
| 72.1 | |||
@Cookiie | 81.7 | |||
| 63.5 | |||
| 80.5 | |||
| 65.4 | |||
| 62.6 | |||
| 89.5 | |||
| 73.1 | |||
| - | |||
@kayipdunya | 78.55 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
E eskilereozlem | - | |||
N Nimooo | 60.1 | |||
| 81.3 | |||
| 84.5 | |||
| 87.3 |
1 kilo kesinlikle garanti buhafta gidiyorr özlooooo yiihhhuuuuuBenim mavişlerimrengimiz mavi ama gözümüz kara olacak bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.
VAR MISINIIIIIZZZZ
Elhan
@Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Başladım önden ısınma arkadan esneme soğuma yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?