• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlarr😍 Eksilenleri tebrik ederim malesef ben artılardayım kaçamaklardan dolayı🥲 Haftaya daha özenli devam edeceğimm Elhan Elhan 🥰

Geçen hafta 62.9
Bu hafta 63.5
Fark +600

Eklentiler

• IMG_20230609_083652.webp
    IMG_20230609_083652.webp
    20 KB · Görüntüleme: 30
Hoşgeldin canım nasılsın? 🥰
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bugün tartıyı görünce moralim bozulmadi değil. 4 ay önce 83 kilo ile başlamıştım 73e kadar düştün 1 ay oldu ara vereli 4 kilo geri gelmis bile. Anlamadım ki hızlı da vermemiştim bu kez neden hızla geri alıyorum. Neyse inşallah vereceğim üzmeyecegim kendimi. Seninle yaptığımız sporlari özledim. Gerçi ben sana hiç bir zaman yetişemedim ama 😂
77 nedir ki çekirdek gibi çitleriz biz onu. Sen yeter ki istekli ol sidoşum. :KK60:
İnşallah ablacım.🤗😘

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bugün tartıyı görünce moralim bozulmadi değil. 4 ay önce 83 kilo ile başlamıştım 73e kadar düştün 1 ay oldu ara vereli 4 kilo geri gelmis bile. Anlamadım ki hızlı da vermemiştim bu kez neden hızla geri alıyorum. Neyse inşallah vereceğim üzmeyecegim kendimi. Seninle yaptığımız sporlari özledim. Gerçi ben sana hiç bir zaman yetişemedim ama 😂

İnşallah ablacım.🤗😘
Gel canım beraber tekrar zayıflarız günlük 12.000 adım atıyorum haftada 5 gün en az yürüyorum. Moralini bozma. Almak çok kolay vermek maalesef sıkıntı. 31 temmuz 70 olmak istiyorum en geç 15 Ağustos 😘 senin hedefin var mı?

Merhaba herkese🤗
Eki Görüntüle 3258891

Elhan Elhan
Geçen pazartesi: 73.300
Cuma : 73.100
Bu hafta bir gün kaçamağım oldu ama eliptik yapınca kaslaşmaya başlıyorum ağırlaşıyorum bu yüzden az gitmiş gözüküyor.. Bende diyet zaten ikinci hafta da etkisini göstermeye başlıyor önce bi kitliyor vucud...
Süper canım. Yolumuz uzun vereceğiz hepsini inşallah ❤️🤩
Gecen hafta 65.950
Bu hafta. 65.400
Fark eksi 550 grEki Görüntüle 3258892
Muhteşemmmmsinnnn 🤩🤩
Gunaydin kizlar adet oldum biraz sonra tartılicam inş fazla umudum yok bu hafta
Günaydın umutsuz olma 😘
Selam kızlar tartım sbah kafayı yedı beni 68 gösterdi ilk başta sonra da yeri degistırınce
-350 şoktayım tartım mı bozuk zemin mi sıkıntı lı anlamdım çocukları dogru tartıyor bana gelince yalnıs
Bu arada wc yok ve regl çok az kaldı
Tebrikler tatlım ❤️🤩
Günaydın kızlar
Artık canımı çok sıkan bir durum haline geldi 2 haftadır anca 1 kilo verebildim. Hormon ilacı kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba
Geçen cuma 82.10
Bugün 81.70
fark -0.400
devam ediyorum
Eki Görüntüle 3258900
Günaydın sonuçta eksi harika. 🤩❤️
Geçen hafta:84.35
Bugün:83.70
Fark:0.650
Yüzde:0.77
Eki Görüntüle 3258912

Zipzip- Zipzip-
Elhan Elhan
fesang fesang
Cordelia Cordelia
Tebrikler tatlım. 🤗❤️
Günaydııın
Geçen cuma 62.9
Bu cuma: 62.6
Fark: -300gr
fesang fesang Elhan Elhan
Masterfitte olmak istiyorumm :KK69:
Harikasın 🤗🤩
Eki Görüntüle 3258927

Cuma 69.7
Bu hafta 69.9
Fark +200 gr
Master fite devam etmek istiyorum.
Fazla değil haftaya muhteşem eksi gelir insallah❤️
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200
(Adet oldum 1.gun bu yüzden sanırım 2gun öncesinde eksideydim)
Artı fazla değil haftaya harika olacak inşallah ❤️
Selam kızlarr😍 Eksilenleri tebrik ederim malesef ben artılardayım kaçamaklardan dolayı🥲 Haftaya daha özenli devam edeceğimm Elhan Elhan 🥰

Geçen hafta 62.9
Bu hafta 63.5
Fark +600
Haftaya sana güveniyoruz. Bu hafta görmedik bunu 😉❤️
Hayırlı cumalar
İki hafta önce;85.50
Bugün;85.00
Fark; 0.5
Muhteşemmmmsinnnn 🤩🤩

Hafta başı 82,9 kg.

Bugün 81,3 kg.

MasterFit te yokum ama sayfaya menu ve spor yazacağım. Haftaya 7 görmek zorundayım insallah olurum 79.9 olsa yeter😁 Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
İnşallah kuzum yaa
Bende bu hafta hem yemeyi hem ödemi cozuttum, toparlayamıyorum
Yarından itibaren bende tekrar başlayacağım 🤲🏼

Hepinize teşekkür ederim kızlar kendime ferace almıştım yeni geldi ama eşim hiç begenmedi 😑 kilolar dan dolayı kötü durdu galiba
Sabır canım, inşallah beğendiğin gibi kıyafetler alıp rahatça giyersin 🤲
Bende inşallah 🤲🏼
İnat ettim bende yeni bişey almıyorum, iki ileri 1 geri gidiyorum 😔

Back
X