Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şu ara öğünlerdeki kek , süt dilimi gibi şeyleri yiyip de cuma günü eksi gelirsen kahrımdan ölürüm bilesin. Hadi inşallah diyeyim yine de benim öldüğüme bakma sen. Afiyet olsun canım.
Yok valla artıyla geldim hatta spor falan da olmadığı için yediklerim direk yağ olarak dönüyor ne yapacam bilmiyorum depresyondayım biraz herhalde ondan

Canım 3 tabak bulgur pilavı şişkinlik yapmaz mı?
Evet ama çok seviyorum 2 yada 3 ayda bir böyle yiyorum sık sık yemiyorum aslında pilav makarna çok sık yememeye calisiyorum yesemde bir iki kaşık ama ayda bir böyle yiyorum bulgur pilavini

Vazgeçmediğin ben teşekkür ederim bitanem Hep bizimle kal olur mu

Tünaydın canım

3 tabak az az mı? Canın mı istedi çok erken yemişsin gerçi. Afiyet olsun canim

3 yemek tabağı dolusu yedim eve t o yüzden erken yedim başka bisey yemedim :)
En son limonlu zencefilli soda içerek günü kapattik

ben bu sabah tartıyla çok fena yüzleştim 102 kiloya çıkmışım maşallah hangi arada bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa gluten bende nokta kadar bile yesem üç beş kilo artıya sebep oluyor haşimatodan dolayı bugünden tezi yok spora başlıyorum ve günde en az üç buçuk litre su içeceğim ekmeği hamur işini zaten kesmiştim ama porsiyon kontrolünüde sağlamayı başarırsam kısa zamanda kilolardan kurtulurum inşallah

Yok valla artıyla geldim hatta spor falan da olmadığı için yediklerim direk yağ olarak dönüyor ne yapacam bilmiyorum depresyondayım biraz herhalde ondan
Kendine yasak koy canım benim. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ben yanılmak isterdim ama olan oldu artık Uyarıları dikkate alirsan her şey yoluna girecek. Depresyonu kovalayacagiz inan ki...

Saracim seninle bunyelerimiz çok benziyor. Haşimatom yok ama tek bir kaçamagim bir haftami siliyor. Senin muhteşem menulerine güveniyorum. Bir basla yeter .

Kendine yasak koy canım benim. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ben yanılmak isterdim ama olan oldu artık Uyarıları dikkate alirsan her şey yoluna girecek. Depresyonu kovalayacagiz inan ki...
Valla oyle dikkat etmeyince olmuyor bu yüzden bu forma geldim dikkat etmeye yeni basladim düşünün bu dikkat etmiş halim baklava yemiyorum mesela
Olcak olcak

Günlük almamız gereke protein karbonhidrat yağ vb şeklinde dikkat etsen yeterli gerisi teferruat kısa vadeli ve ise yaramayan yöntemler kalori hesabı tezi curutuldu artık bu konuyu bence kapat yeni bir sayfa aç kendine sağlıklı yasam

Valla oyle dikkat etmeyince olmuyor bu yüzden bu forma geldim dikkat etmeye yeni basladim düşünün bu dikkat etmiş halim baklava yemiyorum mesela
Olcak olcak
Hiç sorma hadi ben o hatayı bir defa yaptım ya sen
Bundan sonra elimizden geleni yapacağız şekerim.

Sidoşum gelmiş
Hoş geldin canimmmm. Burayı bırakıp daha da eksideyim diyen çok nadir . Çok şükür geldin ya birlikte can cana omuz omuza vereceğiz inşallah. Kahvaltı yapmadiysan son tartinla başlayalım vakit kaybetmeyelim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…