Allah allah ben hiç hatırlamıyorumSana bir sürprizim var
-400 değil tam -1.15gr eksin var
Şaşkin makyözûm benim.
Geçen cuma 63.70
Bugün 62.55
Fark: -1.15
Pazartesi kontrol bitanem. Cumadan cumaya fark alıyoruz.Tatlım son bildirimim 62,95 ti p.tesi
Teşekkürler kaptanımTebrik ederim canım gayet iyi
Yok valla artıyla geldim hatta spor falan da olmadığı için yediklerim direk yağ olarak dönüyor ne yapacam bilmiyorum depresyondayım biraz herhalde ondanŞu ara öğünlerdeki kek , süt dilimi gibi şeyleri yiyip de cuma günü eksi gelirsen kahrımdan ölürüm bilesin.Hadi inşallah diyeyim yine de benim öldüğüme bakma sen. Afiyet olsun canım.
Evet ama çok seviyorum 2 yada 3 ayda bir böyle yiyorum sık sık yemiyorum aslında pilav makarna çok sık yememeye calisiyorum yesemde bir iki kaşık ama ayda bir böyle yiyorum bulgur pilaviniCanım 3 tabak bulgur pilavı şişkinlik yapmaz mı?
Vazgeçmediğin ben teşekkür ederim bitanemPazar 65.5 idim izme ayrıldığım kiloya göre artı olsam da bir haftada bu kiloya indigim için mutluyum,çok teşekkür ederimElhan senin sayende oldu ayrıldığım kiloya inmeye çalıştıkça daha da kilo almistim.Bu hafta listede değilim diye çok aktif olmadım ,iki kez de misafir ağırladım takımlara girmeden atlatayim diye cumartesi bir misafirim daha var ama artık hedefe kitlendim etkilemeyecektir inşallah @zipzip canım
Bu arada 6000 adimin altına da hiç düşmedim tüm hafta
3 yemek tabağı dolusu yedim eve t o yüzden erken yedim başka bisey yemedim :)Tünaydın canım
3 tabak az az mı? Canın mı istedi çok erken yemişsin gerçi. Afiyet olsun canim
Kendine yasak koy canım benim. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ben yanılmak isterdim ama olan oldu artık Uyarıları dikkate alirsan her şey yoluna girecek. Depresyonu kovalayacagiz inan ki...Yok valla artıyla geldim hatta spor falan da olmadığı için yediklerim direk yağ olarak dönüyor ne yapacam bilmiyorum depresyondayım biraz herhalde ondan
Pilav biraz fazla gelmiş ama
Saracim seninle bunyelerimiz çok benziyor. Haşimatom yok ama tek bir kaçamagim bir haftami siliyor. Senin muhteşem menulerine güveniyorum. Bir basla yeter .ben bu sabah tartıyla çok fena yüzleştim 102 kiloya çıkmışım maşallah hangi arada bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa gluten bende nokta kadar bile yesem üç beş kilo artıya sebep oluyor haşimatodan dolayı bugünden tezi yok spora başlıyorum ve günde en az üç buçuk litre su içeceğim ekmeği hamur işini zaten kesmiştim ama porsiyon kontrolünüde sağlamayı başarırsam kısa zamanda kilolardan kurtulurum inşallah
Valla oyle dikkat etmeyince olmuyor bu yüzden bu forma geldim dikkat etmeye yeniKendine yasak koy canım benim. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ben yanılmak isterdim ama olan oldu artık Uyarıları dikkate alirsan her şey yoluna girecek. Depresyonu kovalayacagiz inan ki...
Sarhoştum hatırlamıyorumAllah allah ben hiç hatırlamıyorum
Günlük almamız gereke protein karbonhidrat yağ vb şeklinde dikkat etsen yeterli gerisi teferruat kısa vadeli ve ise yaramayan yöntemler kalori hesabı tezi curutuldu artık bu konuyu bence kapat yeni bir sayfa aç kendine sağlıklı yasamHanımlar peki diyetisyenle mi sağlıklı beslenmeye çalışıyorsunuz yoksa kafanıza göre mi?
Ben kendimce 1.300-1400 kalorilik beslenmeye başladım günlük ama, doğru mu hiç bilmiyorum mesela. İnternette hesap yağınca günlük bazal metabolizmam için 1.300 diyor zaten1.100’lük mü beslenmem lazım ki?
Tabi kalorileri de sağlıklı şeylerden almaya çalışıyorum, ekmek,pirinç , bulgur pek tüketmemeye çalışıyorum (dedi ama sabah gözleme yedi haha).
Siz neler yapmıyorsunuz ?
Hiç sormaValla oyle dikkat etmeyince olmuyor bu yüzden bu forma geldim dikkat etmeye yenibasladim düşünün bu dikkat etmiş halim baklava yemiyorum mesela
Olcak olcak
Sidoşum gelmişBıraktığınız gibi değilim demeye gelmiştim ama sanırım çoğumuzda bir dağılma olmuş. Ama siz benden iyisiniz. Bir adım atmış başlamışsınız yol katedmişsiniz. Darısı bana inşallahyine birbirimizi kucaklayıp destek olur giden kilolarla yüzlerimizi güldürürüz İnşallah
Sen bunu sabit bil canım. Hiç üzülme yaşadığın olumsuzuklar buna sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?