- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Bana bir hafta daha müsade ablam. Sonra geleceğim inşallah tam kararli bir şekilde. Bu bir hafta içinde de burda aktif olacağım. İnşallah becerebilirim bu kez. Çok sevmeme rağmen burada aktif olmayı bir türlü başaramadımSidoşum gelmiş
Hoş geldin canimmmm. Burayı bırakıp daha da eksideyim diyen çok nadir . Çok şükür geldin ya birlikte can cana omuz omuza vereceğiz inşallah. Kahvaltı yapmadiysan son tartinla başlayalım vakit kaybetmeyelim canım.
Çok yorgunum artık geç yat erken kalk servis saatine 40 dk erken geldim beyin yorgunluktan algılamıyo artıkSarhoştum hatırlamıyorum
Cansın sen .
Tamam canım. Bu hafta menulerle başlayalım. Listeye girmezsin.Tartini ogrenirsen nasıl ilerlediğine bakarız.Bana bir hafta daha müsade ablam. Sonra geleceğim inşallah tam kararli bir şekilde. Bu bir hafta içinde de burda aktif olacağım. İnşallah becerebilirim bu kez. Çok sevmeme rağmen burada aktif olmayı bir türlü başaramadım
Bulgur çok tehlikeli. Adı masuma çıkmış. Bir tabağın bile yanına yaklasmamak lazım. İki üç kaşık en fazla....Evet ama çok seviyorum 2 yada 3 ayda bir böyle yiyorum sık sık yemiyorum aslında pilav makarna çok sık yememeye calisiyorum yesemde bir iki kaşık ama ayda bir böyle yiyorum bulgur pilavini
Abla illa tartıya çıkaracan beniTamam canım. Bu hafta menulerle başlayalım. Listeye girmezsin.Tartini ogrenirsen nasıl ilerlediğine bakarız.
Tebrikler canım nasılsın
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Sen8 gördüğüme sevindimTebrikler canım nasılsın
Ayıptır söylemesi 1 saat sonra tartılsaymışım eksi görecekmişimSen bunu sabit bil canım. Hiç üzülme yaşadığın olumsuzuklar buna sebep oldu.
Aynen oyle 3 kasik en fazla alıyordum oda ayda bir ama ne yazikki bu aralar çok yemeye başladım o yüzden geldim bu sayfaya bu yorumlar beni frenliyor :)))Bulgur çok tehlikeli. Adı masuma çıkmış. Bir tabağın bile yanına yaklasmamak lazım. İki üç kaşık en fazla....
Bulgur çok tehlikeli. Adı masuma çıkmış. Bir tabağın bile yanına yaklasmamak lazım. İki üç kaşık en fazla....
İyiyim canım elhamdülillah. Ben de her birinizi gördüğüme sevindimÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Sen8 gördüğüme sevindim
Günaydın tebrikler canımGünaaayydııın tatlımlaarEki Görüntüle 3258886
02.0674.7
09.0674.5
Fark 200
Çok şükür ibre biraz oynadı kızlar
Kinoalihatun Zipzip- Elhan
Bide ürtiker için kullandığım ilaçlar ve kortizonlu iğneler de aşırı kilo yapıyor ama bunları bahane etmeye niyetim yok hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor geçen sene bu zamanlar ne güzel zayıftım ama pes etmek yokSaracim seninle bunyelerimiz çok benziyor. Haşimatom yok ama tek bir kaçamagim bir haftami siliyor. Senin muhteşem menulerine güveniyorum. Bir basla yeter .
Canım gayet normal biz evde 2 taneye cikdiriyoruz. Başkasının çocuğunun sorumluluğu daha fazlaSağ olasın canim
Canım
Öğretmenler olarak yemeyi seviyoruz galiba
Tebrik ederim
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?