Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bana bir hafta daha müsade ablam. Sonra geleceğim inşallah tam kararli bir şekilde. Bu bir hafta içinde de burda aktif olacağım. İnşallah becerebilirim bu kez. Çok sevmeme rağmen burada aktif olmayı bir türlü başaramadım

Tamam canım. Bu hafta menulerle başlayalım. Listeye girmezsin.Tartini ogrenirsen nasıl ilerlediğine bakarız.

Evet ama çok seviyorum 2 yada 3 ayda bir böyle yiyorum sık sık yemiyorum aslında pilav makarna çok sık yememeye calisiyorum yesemde bir iki kaşık ama ayda bir böyle yiyorum bulgur pilavini
Bulgur çok tehlikeli. Adı masuma çıkmış. Bir tabağın bile yanına yaklasmamak lazım. İki üç kaşık en fazla....

Bulgur çok tehlikeli. Adı masuma çıkmış. Bir tabağın bile yanına yaklasmamak lazım. İki üç kaşık en fazla....
Aynen oyle 3 kasik en fazla alıyordum oda ayda bir ama ne yazikki bu aralar çok yemeye başladım o yüzden geldim bu sayfaya bu yorumlar beni frenliyor :)))

Saracim seninle bunyelerimiz çok benziyor. Haşimatom yok ama tek bir kaçamagim bir haftami siliyor. Senin muhteşem menulerine güveniyorum. Bir basla yeter .
Bide ürtiker için kullandığım ilaçlar ve kortizonlu iğneler de aşırı kilo yapıyor ama bunları bahane etmeye niyetim yok hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor geçen sene bu zamanlar ne güzel zayıftım ama pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…