Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
geçmiş olsun canım

karbonat bildiğimiz karbonat mı ingiliz karbonatı mı canım

Aranan kan bulunmuştur
Artı geldiysek kendimizi yemeğe verip zehirlenelim mikolaya kaçmak tembellerin işi valla ben kabul etmiyorum şişkoluğu.
Ben de kabul etmiyorummmm daha önce başardım yine başaracağım.. kaçamaklar olsa da ertesi gün kaldığım yerden devam ederim. Sonuçta bu bir süreç inişler çıkışlar olabilir.. pes etmezsek birlikte başarırız bu grup bunun icin var.. hadiii toparlanın kızlarrrr

Süper

Hoşgeldin iyiyiz. İlk sayfada form var tanışalım canım. Menüleri paylaşarak başlarsın yarışmamız var istersen katılabilirsin.

İnşallah canım.
Hoş geldin nimo
Formu doldurursan seviniriz. Menüler günlük yazılıyor.. Yarın fotoğraflı nickli tartı bildirimi isteriz. Bir hafta deneme süresi var sonra arzu edersen yarışmaya girebilirsin.

Hoş buldum
Buraya katılmak isteğim de birbirimize hem motivasyon veririz hem de bir şeyler zorunlu olunca yaparım diye umuyorum. Menü olarak da bulursam eski diyet listelerimi uygularım, ya da far secret diye bir uygulama var oradaki listeleri uygularım diye düşünüyorum.

Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
Formu buraya bırakıyoruz herhalde?

ADINIZ: Nimoo
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.30 (bu sabah tartıldım)
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik Yaradı diyelim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı Yaşamak / Cilt Problemleri ve en önemlisi çocuk düşünüyorum bu nedenle eski kiloma gelip öyle hamile kalma istiyorum nasip olursa tabi

-

geçmiş olsun canım

karbonat bildiğimiz karbonat mı ingiliz karbonatı mı canım
İngiliz karbonat daha etkili bende duymuştum ama limonlu yapmıyorum gastritim var.. normal karbonatlada yaparım ara sıra güzel bağırsak çalıştırıyor bende

Çok doğru arada kaçamak olunca bugakmamalıyız okul kapanana kadar kızımın çok etkinliği var 4. Sınıf olunca veda buluşmaları vs çok oluyor ister istemez bişeyler tırtıklamak zorunda kalıyor insan ama nasılsa yedim akşam gelip yemiyecem haftaya imtihanım çok olacak

Maalesef toplanmalar buluşmalar genelde kaçamaklı geçiyor. Hele ev oturmalarinda sağlıklı az karbonlu seçenek az oluyor.. Bu akşam benim de günüm var.. en az hasarla atlatmaya çalışacağım

Vayy
500ml su mu yaz geldi kız 500 ml suds ne öyle
Çayı çok içince öğün bende şu az içiyorum çayı azalttım yesilcaya dönüş yaptım yapabilirsin
Su mu o da ne
Günaydın kızlar
Ooo kaptanım gelmiş,
Günaydın

Afiyet olsun

afiyet olsun

Günaydın

Hazırım muz alacağım.

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Günaydın

Günaydın
Öğlen başlayacağım inşallah
Hahahahahahaha aynı aynıı alakası yok yani şahsen eski usul eski adetleri böyle iştee asıl sağlıklı bol yeşillik yersek süt olur

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…