Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Duraklama devrine girdik resmen. +200 gr kaldı onu da bugün eritirsem yarına sabit girdim diye sevineceğim. Bu beni yavaşlatır mı

Hoş geldin öğretmenim. Ben de öğretmen emeklisiyim. Çiçeği burnunda yalnız bir yılı doldurmadım henüz. Benim hayalimdeki kilodasın şu an seni anlamaya çalışıyorum. Bir hafta içinde bu grupta olmanın ne kadar önemli olduğunu hissedeceksin. Kilo verme hususunda kararlıysan ve bizimle zaman geçirmekten keyif alırsan istediğin 52'li kilo çok uzak değil nimocum. Hayırlı olsun.

Hadi inşallah haftaya daha iyi olacağız
Haftaya her şey daha güzel olacak canım. Dersimi aldım cuma ödülünü sabah yarım simiti geçmeyecek şekilde kısıtladım kendime. Öyle tatlı matlı yok artık. İmanım gevredi. Menülerimi yazmadım dışarıdan okuyanlar böyle diyet mi olur deyip ürkmesin diye. Kendimi biliyorum herkes gibi yiyerek kilo veremiyorum maalesef.

Yerim ben seni menekşem bugün çok iyi hissediyorum. Akılsız telefona da alıştım. Kurbandan sonra yenisini almayı düşünüyorum. Aceleye gerek yok.

Maalesef toplanmalar buluşmalar genelde kaçamaklı geçiyor. Hele ev oturmalarinda sağlıklı az karbonlu seçenek az oluyor.. Bu akşam benim de günüm var.. en az hasarla atlatmaya çalışacağım
Aynen öyle sosyalleşirken de diyeti öğrenmemiz lazım kendimizi kontrol etmeliyiz maalesef ben bunu daha tam öğrenemedim salata çeşitlerine yönel önce karbonhidrat bir tane seçmeye çalış inşallah az hasarlı geçer

kahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.

Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.

Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .

Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…